Şimdi şöyle bir durum var..Maalesef ben iç kolay beğenen birisi değilim hem de hiç.Beğenmenin yanı sıra bir şey hissetme konusunda da sıkıntım var çok az kişiden hoşlandım ve onlar da hep olmadı.. Epeydir de bunaldım artık ciddi anlamda hani diğer arkadaşlar da konu açınca kendi kendime dert edindim acaba böyle mi gidecek hep diye... Birisi var beni seven yaklaşık 6 senedir seviyormuş kendi dediğine bakılırsa.Ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten öyle...Ama artık beklemekten de sıkıldım, beklemek istemiyorum normalde hayatıma devam ederim ama cidden insan bir yaştan sonra istiyor işte birilerini hayatında... Siz olsanız ne yapardınız?
az buz değil 6 koca sene.. kim kimi bekler ayolyaa garip mi gerçekten
kendi deyimine göre ben hiç önemsememişim onu o da söyleyememiş
25Kac yasinda bu kisi?
Şimdi umut verirseniz ilerde psikoya bağlayabilir çünkü az değil 6 yıldır platonik vaka artık hastalığa dönmüştürŞimdi şöyle bir durum var..Maalesef ben iç kolay beğenen birisi değilim hem de hiç.Beğenmenin yanı sıra bir şey hissetme konusunda da sıkıntım var çok az kişiden hoşlandım ve onlar da hep olmadı.. Epeydir de bunaldım artık ciddi anlamda hani diğer arkadaşlar da konu açınca kendi kendime dert edindim acaba böyle mi gidecek hep diye... Birisi var beni seven yaklaşık 6 senedir seviyormuş kendi dediğine bakılırsa.Ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten öyle...Ama artık beklemekten de sıkıldım, beklemek istemiyorum normalde hayatıma devam ederim ama cidden insan bir yaştan sonra istiyor işte birilerini hayatında... Siz olsanız ne yapardınız?
aslında 6 yıldır tanıyorum yani çok iyi birisi bana zarar vereceğini filan hiç düşünmem de işte yine de takıntılıysa kötüymüş tabi6 sene platonik seven birisi kesinlikle takıntılı biridir.başıma geldiğinden biliyorum.inat ediyorlar aslında sevdiklerinden değil.uzak dur aman deli oluyor böylesi.
biraz kilişe olabilir belki ama en doğru tabirdir aslında 'kısmet' acelecii olmamanızı tavsiye ederim size. yalnızlık ve bir takım güzel duyguların yokluğu tabiki can sıkıcıdır, herkes ister güzel bir ilişki fakat bunun telaşına düşüp yanlış zamanda yanlış biriyle çıkacağınız yanlış bir yol hayatınızı dahada mutsuzluğa sürükleyebilir. çünkü duygular ruhumuza dokunmadığı sürece anlamsızdır. umarım çok mutlu olur ve doğru kararı verirsiniz.Şimdi şöyle bir durum var..Maalesef ben iç kolay beğenen birisi değilim hem de hiç.Beğenmenin yanı sıra bir şey hissetme konusunda da sıkıntım var çok az kişiden hoşlandım ve onlar da hep olmadı.. Epeydir de bunaldım artık ciddi anlamda hani diğer arkadaşlar da konu açınca kendi kendime dert edindim acaba böyle mi gidecek hep diye... Birisi var beni seven yaklaşık 6 senedir seviyormuş kendi dediğine bakılırsa.Ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten öyle...Ama artık beklemekten de sıkıldım, beklemek istemiyorum normalde hayatıma devam ederim ama cidden insan bir yaştan sonra istiyor işte birilerini hayatında... Siz olsanız ne yapardınız?
hastalık mı? hiç bu açıdan düşünmemiştim kızlar ya 6 sene söylemeyince cidden hastalık diye..şaşırdığımı itiraf etmem lazımŞimdi umut verirseniz ilerde psikoya bağlayabilir çünkü az değil 6 yıldır platonik vaka artık hastalığa dönmüştür
ahh canım ahh kimseyi %100 tanıyamazsın.yıllarca evli kalan kadınlar bile kocalarını tanıyamıyorki.hangi kadın kocasının kendine zarar vereceğini düşünür ama kadın cinayetleri oluyor işteaslında 6 yıldır tanıyorum yani çok iyi birisi bana zarar vereceğini filan hiç düşünmem de işte yine de takıntılıysa kötüymüş tabi
çok teşekkür ederim,inşallah...biraz kilişe olabilir belki ama en doğru tabirdir aslında 'kısmet' acelecii olmamanızı tavsiye ederim size. yalnızlık ve bir takım güzel duyguların yokluğu tabiki can sıkıcıdır, herkes ister güzel bir ilişki fakat bunun telaşına düşüp yanlış zamanda yanlış biriyle çıkacağınız yanlış bir yol hayatınızı dahada mutsuzluğa sürükleyebilir. çünkü duygular ruhumuza dokunmadığı sürece anlamsızdır. umarım çok mutlu olur ve doğru kararı verirsiniz.
beğenmeme mevzusu mu evetbu düşünceniz erkekler için mi?
yaa garip mi gerçekten
kendi deyimine göre ben hiç önemsememişim onu o da söyleyememiş
aslında 6 yıldır tanıyorum yani çok iyi birisi bana zarar vereceğini filan hiç düşünmem de işte yine de takıntılıysa kötüymüş tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?