1.aslındaa zor hissediyorum ama ben birisinden hoşlandığımda bununla olur evet diyebiliyorum yani rahat ama benim o kişi olarak görmemiş Allah kısmet etmiyor yani hep yanlış kişileri beğeniyorum galiba...1.henuz karşına bu o dediğin kimse çıkmamış ondan öyle diyorsun
2.yasin kaç canim(zipzip bunu atlamis efor kaybediyorsun hee)
3.uzak dur
hayır...o bana 4 sayfa mektup yazmışŞimdi önemsiyor musun?
o zaman beğeneceğin kişiyi beklemeye devam edeceksin. aceleye gerek yok kötü bi evlilik yapacağına geç ama huzur dolu olması daha iyi olurbeğenmeme mevzusu mu evet
hastalık mı? hiç bu açıdan düşünmemiştim kızlar ya 6 sene söylemeyince cidden hastalık diye..şaşırdığımı itiraf etmem lazım
ama normal davranıyor yani ben onun hiçbir absürt tavrını görmedim şimdiye kadar açıkçası
kısmetlerimi nasıl yaratacağımdaha once forumda bir konuda yazmıstım,
eski bir sevgilimin sizofrene bagladıgını ve beni öldürme emri aldıgı icin kahroldugunu biliyor muydunuz?
ustelik sizin gibi sonradna bir deneyeyim seklinde de gerceklesmemisti... gayet birbiriyle flort ederek baslayan ve uzaktan hem aşık hem uyumlu mantıklı bir cift imajı ciziyorduk.
tabi ki devam etmedim ayrdıldım.
simdi yine oyle bir iliskim var... sizofren olmayan ve kat be kat iyi.
okudugunuz konuyu ve korkunuzu anladım, ancak insan kısmetini biraz da kendisi yaratıyor...
inşallah çıkar karşıma ..bana dua edin olur mu...o zaman beğeneceğin kişiyi beklemeye devam edeceksin. aceleye gerek yok kötü bi evlilik yapacağına geç ama huzur dolu olması daha iyi olur
hayır...o bana 4 sayfa mektup yazmış
cevap vermem lazım biliyorum ama içimden hiç gelmediği için hiç mektubu almamışım gibi hala duruyorum öyle...
ama yazcam kırmadan olmayacağını ne zaman bilmiyorum
üzülmesini istemiyorum çünkü
hayır...o bana 4 sayfa mektup yazmış
cevap vermem lazım biliyorum ama içimden hiç gelmediği için hiç mektubu almamışım gibi hala duruyorum öyle...
ama yazcam kırmadan olmayacağını ne zaman bilmiyorum
üzülmesini istemiyorum çünkü
cesaret edememek değil de daha çok ne yazacağımı bilmiyorum, üşeniyorum filan ama yazayım yarın yollayayım hatta daha çok ümit etmesin doğru diyorsunuz..Ayrıca cesaretini topla derhal cvp ver yoksa umut bağlar daha kötüolabilir..
kısmetlerimi nasıl yaratacağım
adamlar facebooktan yazıyor onlara mı yüz vereyim
karşıma evlenmek için kız arıyorum diye lönk diye söyleyip çıkan var ona mı yüz vereyim ...
direk böyle sarmaş dolaş olmaya çalışan var.. onlara mıben gerçekten kimseyle olamıyorum ki ...
evlilik konusunda korkum yok ama bir ilişkiyi tanıma süreci olarak görüyorumşahsen ilişkilere "ciddi" baslanır kafasında biri degilim,
birini tanırsın, sana uyuyorsa devam edersin uymuyorsa ayrılırsın.
uyuyor ve devam etmissen ilişki belli bir aşamaya geldiginde hayatlarınızı da birlestirme kararı alırsınız.
sizin durumunuzda 3secenege de bakmazdım,
ancak en uzak duracagım grup 2. olurdu...
evlenmek konusundaki korkunuzu tetikleyen durum gibi dusunuyor olsam 2.ye oncelik de verebilirdim.
yani tamamen sizin dusuncelerinize ve hayata bakısınıza gore degisiyor durum.
evlilik konusunda korkum yok ama bir ilişkiyi tanıma süreci olarak görüyorum
yani adam gelip evlenmek için kız arıyorum deyince hemen evlencez imajı oluşuyor kafamda
bir de yaw çok duygusuzca değil mi ?
evlilik konusunda korkum yok ama bir ilişkiyi tanıma süreci olarak görüyorum
yani adam gelip evlenmek için kız arıyorum deyince hemen evlencez imajı oluşuyor kafamda
bir de yaw çok duygusuzca değil mi ?
Karsina gelen adamın elektriğine bağlı o
Hem ,kadinlarin cogu evlilik icin bir iliskiye baslar ama soylemez tabisi
Ekekler de boyle bazen kut diye diyiverir..
Yani kendini illa evlenicem diye kasmazsin hoslandi isen gorusur bir oluruna bakarsin olmazsa da kusura bakma seni evlenme vaadi ile kandirmisim dersin
Ama oyle dimi
doğru evlenememekten korkuyorumdiger konuyla baglantılı olarak demistim o korkuyu aslında, evlilikten korkmak degil de evlenememekten korkmak anlamında.
cunku 6yıldır yuzune bakmadıgı kisiyi "acaba tanısam mı" diye dusunmeye baska hangi sebep iter ki?
kırmızı bölümlere ozellikle katılıyorum,
kisi bunu aile bireylerinin bilgisi dahilinde yapmak isterse zaten gorucu usulu oluyor adı,
o noktaya gelmeden once tanıyayım derse de flort,
bunlar haricinde eglenilecek evlenilecek ayrımını yapan ve hangi kategoride ararsa arasın bana yanaşandan uzak dururum,
duygusuzluk iki durum icin de gecerli bence.
o yuzden insanların daha 1.gunden ciddi dusunuyoruz demelerine de anlam veremiyorum,
yahu dur bi tanı, acelen ne? siz ciddiyseniz, digerleri ne?
doğru evlenememekten korkuyorum
daha çok aşık olamamaktan korkuyorum
duygularımı paylaşıp yaşayamadan bu hayattan gitmekten korkuyorum işin özü bu aslında..
evet doğru...bu beklentiler için saçma bir düşünce olmuş haklısın ...kırmızı bölümün cozumu 6 yıldır gormedigine "gec olmadan, elden kacırmadan degerlendireyim" mantıgı degildir,
ustelik saplantılı olana evet demek gelecekte kendini buyuk sinir harplerine hazırlakla yetinemeyecegin bir durumu da dogurabilir...
yine de senin hayatın,
ilk mesajımda dedigim gibi, yıllar sonra neye daha cok ahlanıp vahlanacagına gore kararlarını vermeye calıs
evet doğru...bu beklentiler için saçma bir düşünce olmuş haklısın ...
doğru evlenememekten korkuyorum
daha çok aşık olamamaktan korkuyorum
duygularımı paylaşıp yaşayamadan bu hayattan gitmekten korkuyorum işin özü bu aslında..
Şimdi şöyle bir durum var..Maalesef ben hiç kolay beğenen birisi değilim hem de hiç.Beğenmenin yanı sıra bir şey hissetme konusunda da sıkıntım var çok az kişiden hoşlandım ve onlar da hep olmadı.. Epeydir de bunaldım artık ciddi anlamda hani diğer arkadaşlar da konu açınca kendi kendime dert edindim acaba böyle mi gidecek hep diye... Birisi var beni seven yaklaşık 6 senedir seviyormuş kendi dediğine bakılırsa.Ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten öyle...Ama artık beklemekten de sıkıldım, beklemek istemiyorum normalde hayatıma devam ederim ama cidden insan bir yaştan sonra istiyor işte birilerini hayatında... Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?