- 22 Ekim 2014
- 135
- 101
- 43
sevmek sonradan olan bişey aşk bir anda hoşlanma ise zamanla :) değerlendir en azından olmuyorsa bir şey hissetmiyorsan üzülmezsin olur biter :)Şimdi şöyle bir durum var..Maalesef ben hiç kolay beğenen birisi değilim hem de hiç.Beğenmenin yanı sıra bir şey hissetme konusunda da sıkıntım var çok az kişiden hoşlandım ve onlar da hep olmadı.. Epeydir de bunaldım artık ciddi anlamda hani diğer arkadaşlar da konu açınca kendi kendime dert edindim acaba böyle mi gidecek hep diye... Birisi var beni seven yaklaşık 6 senedir seviyormuş kendi dediğine bakılırsa.Ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten öyle...Ama artık beklemekten de sıkıldım, beklemek istemiyorum normalde hayatıma devam ederim ama cidden insan bir yaştan sonra istiyor işte birilerini hayatında... Siz olsanız ne yapardınız?
Evet biraz takıntılıyımdır. :)takıntılı yapıda mısınız peki? illa zarar verecek karşıdakine babında değil de
gerçekten takıntı konusunu merak ettim?
Şimdi şöyle bir durum var..Maalesef ben hiç kolay beğenen birisi değilim hem de hiç.Beğenmenin yanı sıra bir şey hissetme konusunda da sıkıntım var çok az kişiden hoşlandım ve onlar da hep olmadı.. Epeydir de bunaldım artık ciddi anlamda hani diğer arkadaşlar da konu açınca kendi kendime dert edindim acaba böyle mi gidecek hep diye... Birisi var beni seven yaklaşık 6 senedir seviyormuş kendi dediğine bakılırsa.Ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten öyle...Ama artık beklemekten de sıkıldım, beklemek istemiyorum normalde hayatıma devam ederim ama cidden insan bir yaştan sonra istiyor işte birilerini hayatında... Siz olsanız ne yapardınız?
Bu işin zor beğenme,kolay beğenmeyle alakası yok.Karşına o tarz insan çıkmamıştır.Çıkanlarda sana uymamıştır.Şimdi şöyle bir durum var..Maalesef ben hiç kolay beğenen birisi değilim hem de hiç.Beğenmenin yanı sıra bir şey hissetme konusunda da sıkıntım var çok az kişiden hoşlandım ve onlar da hep olmadı.. Epeydir de bunaldım artık ciddi anlamda hani diğer arkadaşlar da konu açınca kendi kendime dert edindim acaba böyle mi gidecek hep diye... Birisi var beni seven yaklaşık 6 senedir seviyormuş kendi dediğine bakılırsa.Ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten öyle...Ama artık beklemekten de sıkıldım, beklemek istemiyorum normalde hayatıma devam ederim ama cidden insan bir yaştan sonra istiyor işte birilerini hayatında... Siz olsanız ne yapardınız?
şöyle açıklayayım 6 senedir arkadaşız biz,hıım 6 senedir seni seviyorum mu dedi, eğer öyleyse çocukca geldi, ya da gördüğümden beri ne hoş kız diyorum tarzında mı söyledi, eğer ikinci seçenekse bi kaç defa çıkmaktan bişey olmaz, baktın hala herhangi bir hissin yok, hemen tekrar göresin falan gelmiyo, o zaman boşver derim vakit kaybı
Şimdi şöyle bir durum var..Maalesef ben hiç kolay beğenen birisi değilim hem de hiç.Beğenmenin yanı sıra bir şey hissetme konusunda da sıkıntım var çok az kişiden hoşlandım ve onlar da hep olmadı.. Epeydir de bunaldım artık ciddi anlamda hani diğer arkadaşlar da konu açınca kendi kendime dert edindim acaba böyle mi gidecek hep diye... Birisi var beni seven yaklaşık 6 senedir seviyormuş kendi dediğine bakılırsa.Ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten öyle...Ama artık beklemekten de sıkıldım, beklemek istemiyorum normalde hayatıma devam ederim ama cidden insan bir yaştan sonra istiyor işte birilerini hayatında... Siz olsanız ne yapardınız?
25...sizce de yalnızlıktan bunalmak için çok geç bir yaş değil mi?bir insan bir insanı 6 sene sevmez,hem de karşılıksız geçelim onu..
zipzip isimli karakter gibi olmak istemiyorum ama kaç yasındasın?
25...sizce de yalnızlıktan bunalmak için çok geç bir yaş değil mi?
Allah ım böyle ölcem galiba yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?