Siz Olsaydınız??

sevmek sonradan olan bişey aşk bir anda hoşlanma ise zamanla :) değerlendir en azından olmuyorsa bir şey hissetmiyorsan üzülmezsin olur biter :)

6 senedir neyi bekliyor ki bu kadar sevse seni ikna edecek bi kaç hareketi olur
hayatında biri olması için beni seven birisi olsun ben bişey hissetmesemde olur deme
aşık olduğun adam bile gün geliyor çekilmez oluyor hoşlanacağın biri illa çıkar daha çok gençsin

Bu işin zor beğenme,kolay beğenmeyle alakası yok.Karşına o tarz insan çıkmamıştır.Çıkanlarda sana uymamıştır.
Kimse 6 sene birini platonik sevmez.Sevgi bu mudur.

Valla ben de senin gibiyim sekerim.

Ask, hoslanma zor bir sey, tabi ki herkese karsi hissedemezsin.

Ben , soyledigin gibi bir ise universitede kalkistim. Benden gercekten cok hoslanan ama benim bir sey hissetmedigim biriyle oldum. Ne oldu dersen, olduramadim atbi. Ustelik kendimi daha da yalniz ve caresiz hissettim, yalniz olmaktan daha cok mutsuzluktu. Hem zaman kaybi oldu, hem birini cok uzdum, hem kendimi cok uzdum.

Ozet geciyorum sekerim: Bulasma, zaman kaybetme. Sen de olduramayacaksin cunku.

Bir insanı sevmek için, biraz yaşanmışlık, en azından iki aylık görüşme, buluşma gerekir.

Yok ben kara kaşa, kara göze bakınca seviyorum zaten demiyorsan eğer yani :)

Ama zaten tanıyorum 6 yıldır arkadaş olarak tanıdığım biri diyorsan da şunu söyleyebilirim.
Bir insanın arkadaşlıktaki rolü ile ilişkideki rolü farklıdır.

Çok mükemmel bir evlat mükemmel bir koca olamıyor ya mesela tam da bu yüzden..

O tanıma gerçek tanıma olmuyor bu durumda.

Aradığın ilişkide olmazsa olmazların varsa eğer o kişiyi bunlara göre değerlendir.
Seni ayyy kesinlikle bu yüzden olmaz diye iten bir durum yoksa.

Tanımanı öneririm. Belki de seversin..
Sevmezsen de uzatmadan bitirirsin ne olacak..

şöyle açıklayayım 6 senedir arkadaşız biz,
dedi ki işte ilk başta hoşlanıyormuş sonra gittikçe aşık olmaya başladığını farketmiş öyle anlattı yani
zaman içerisinde aşktan öte duyguya dönüşmüş hatta kendi deyimiyle hayranlık
belki de ergenlik dönemine denk gelen bir durumdum sadece hani olur ya o dönemde bazı insanları çok abartırız sonra geçer
onun o kişisi ben miydim acaba
belki de öyle..

bir insan bir insanı 6 sene sevmez,hem de karşılıksız geçelim onu..
zipzip isimli karakter gibi olmak istemiyorum ama kaç yasındasın?

bir insan bir insanı 6 sene sevmez,hem de karşılıksız geçelim onu..
zipzip isimli karakter gibi olmak istemiyorum ama kaç yasındasın?
25...sizce de yalnızlıktan bunalmak için çok geç bir yaş değil mi?
Allah ım böyle ölcem galiba yaaa

25...sizce de yalnızlıktan bunalmak için çok geç bir yaş değil mi?
Allah ım böyle ölcem galiba yaaa

Bak bu bizim kuşağın genel sorunu Biraz benciliz biz..ben de 26 yaşındayım.Ne zaman sevgilim olmasa ben de aynı hissettim.Yalnızlıktan bunalmak için çok gençsin..Bence yaşımızın getirdiği bir enerji bir aktivite isteği var içimizde yalnız mutlu olmuyoruz bu yüzden.gecen 25 yasındaki arkadaşım da aynı seyden dert yandı bana.
Hayır böyle ölmeyeceksin.İnsanın hiç ummadığı,kahretsin ne yalnızın ben dediği bir anda karşısıns birileri çıkıyor doğru ya da yanlış.Asla umudunu kaybetme..
Bunu 4 yıllık ilişkisini gömdükten sonra ben artık yalnızlar rıhtımında bir kayık parçasıyım modunda gezerken,öylesine girdiği bir işte öylesine tanıdıgı bir insandan bugün çok hoşlanan ve de sanırım karşılık bulan bir kişi olarak yazıyorum

Kızlar konuştuk...olmayacağını söyledim ...o da kabullendi ..öyle bu mevzu da kapanmış oldu...:)
teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…