siz ölseydiniz eşiniz yeniden evlenmeyi düşünür müydü?

cemre_SU

halasının kuzusu:)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
4.903
8
683
40
Tunceli
siz ölseydiniz eşiniz yeniden evlenmeyi düşünür müydübenneyaptımki

hani derler ya erkek eşi öldüğü zaman mezerının başında düşünürmüş evlenmeyiCADIARZU

sizler eşinize sordunuzmu ben ölürsem tekrar evlenirmisin diye

evet yorumlar ?:1rolleyes:

ben sevgilime sorduğumda dürüstçe cevap verdi :)
evet evlenirim dedi mirmirmirmir

Düşünürdü sanırım , düşünebilir zaten..
Ben ve O birlikte bir anlam teşkil ederken
Ben O'nu sadece anlamsız bir O olarak bırakıp gidiyorsam ,
sonsuza kadar anlamsız kalsın istemem..

Ayol evlenicek tabii naapsın adam hayat devam ediyor sonucunda benneyaptımki

Tabii gönül isterdi ki ben ölürsem oda benimle gelsin kaydirigubbakcemile:bbo::roflol:

Son düzenleme:
ben esıme sordum hayır dedı vasıyet ettım ben ölursem evlenıceksın dıye ama cocukları annem bakıcaksengözlerimebaksanab

evlenmem diyor ama kesin evlenir aman evlensin ben öldükten sonra önemli değil :))))

ben eşime sordum, ben ölsem tekrar evlenir misin diye:çok üzgünüm:,
eşim de ''tekrar evlenip de başımı belaya mı sokacağım klava:asla evlenmem dedi'':icecream:

evlenir tabi ki napacak adam evlenmem diyenede inanmam ben yaa
hem ben öldükten sonra evlense ne evlenmese ne kendi bilir valla
ama benim gibisinide zor bulur evlenirse:mymeka:
bak şimdiden kıskandımklava:

bende bazen diyorumki ben ölsem sen bi dakika bile durmazsın.sen beni yanlış tanımışsın diyor.ama ne yapsın adamlar biz öldük diye bir ömür boyu yalnızmı yaşasınlar.ben eşime bak evlenirsen ruhsar gibi yanına gelirim diyorum gülüyoruz.ama allahım beni ondan geriye koymasın.beraber sağlık uzun yaşamayı nasip etsin.sonrada beraber ölmeyi..

evlenır bır erkek kadınsız yapabılırmı ev iş vs..
eger oglumuz buyumeden veya evlenmeden ben olursem evlenmek yasak(uygulanacagı malum tabı)..
ya yok ya evlenmesın hıcbır zaman bencılmıyım neyım..

bence bütün erkekler evlenir çünkü ben bayan öldükten sonra bekleyen erkek hiç görmedim erkek öldügü zaman bayan evlenmez ama erkekler evlenir Allah gecinden versin ölümü hayırlı ömürler versin herkese

sormadımkiiii
sanırım sorsamda evet der,amannn ben öldükten sonra ne yaprsa yapsınşakkıdı

böyle birşeyi düşünmesi bile korkunç benim için. acaip sinir olurum ne demek benden sonra evlenmek :1shok: kendime iyi bakayım da mümkün olduğunca geç öleyim yoksa sinirimden çatlarım onları izlerken öbür dünyadan :1shok: ay olamaaaaz ya eşim benden başkasına nasıl bakar nasıl ona karım der ((

ben sormuştum eşime....
orasını allah bilir evlenebilirimde evlenmeyebilirimde ,büyük konuşmak istemiyorum dedi...
ama bence evlenir ...turşusunumu kuracak....
evlenirse de benim gibisini aslaaaaaaaaaaa bulamaz, kendide biliyor....

Eşime hep soruyorum bunu ' bi daha evlenip, dırdır mı çekicem, kafayı mı yedim dedi.' Tabi ben inanmadım, ama vasiyet ettim, ben ölürsem,sen de evlenirsen, oğluma ablam baksın, ben oğluma üvey anne istemem, sen istersen evlen dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…