siz ölseydiniz eşiniz yeniden evlenmeyi düşünür müydü?

Bence erkeklere güven olmaz.....

Onlar yalnız kalamazlar,dama yanlarında
onları pohpohlayacak birilerini isterler ve de
evlenirler.

evlensin ya hayata mı küsecek bir kere geliyor dünyaya ama kızıma annelik yapmasın eşi mümkünse kızımı büyütsün yada benim anneme versin sonra evlenirse evlensin
evlensin de daha bir anlasın benim degerimi:)

elbette evlilik bir paylaşımdır sanırım ben yanlış ifade kullandım konfor derken

karısının üstüne titrediği bir erkekten bahsediyorum yani evde onun için hazırlanmış konfordan nefis sofralar hazırlanmış ev temiz ve düzenli hanım bakımlı ve güler yüzle karşılıyor bunlara alışmış bir erkek için yanlız kalmak daha zordur onun için evlenir dedim benim eşimde asla evlenmem diyor ama bu konforada çok alışkın

gerçi evlensede beniim gibisini bulamaz yaa oda başka mesele:icecream:

sakın bana kızmayın ama tamda bu konuyla alakalı bir fıkra var biraz gülümseyelim diye koyuyorum

Kadin: Ben ölürsem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin?

Adam : Hayir. Kesinlikle hayir !!

Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!??

Adam : Oyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor.

Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki??

Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim.

Kadin: (yuzunde uzgun kirgin bir ifadeyle)Evlenirsin..

Adam : (ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir iç çeker)

Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin?

Adam : Baska nerde yatilabilir ki??

Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyar

misin??

Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur.

Kadin: O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan

Ayakkabilar giymesine de izin verirsin….??

Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara

Barçman o konuda haklısın yani onu arar tabi.
ama sen hazirlamdiktan sonra o ev sen kokmadiktan sonra senin sesinle uyanmadiktan sonra temiz toplu bir evi napsin, dörtdörtlük sofrayi ne yapsin. diceksinki sen bunu bir kadin olarak düşünüyorsun erkekler düsünmeyebilir evet ama düşünebilirlerde bence erkeklerden beklentilerimiz yükseltmeliyiz bu tarz şeylerde.

hehhehehe çok cadısınız kızlarrr:)))

benimkine bne de sormuştumm çok öncelerde...

şayet; sen beni istedin, söz yaptık, nişan yaptık, kına yaptık,düğün yaptık.....hihoyyyt

ben öldüm :)))))))) :lepi: evlenirmisin?CADIARZU

evlenmem kesinlikle dedi ( ama olayı ıssız adama bağlayacağına kalıbımı basarım)

ay o kadın senin bu kadın benim derken kapacak hastalığı gelecek yanıma kestirmeden yawww:roflol:

Son düzenleme:

çok haklısın canım ama ben üvey anneyle muhatap olacak yaşta çocuğum olmadığı için
evlenmesini sorun yapmam çünkü bilirimki benim edim benden başka birini benim kadar sevemez ama allah korusun eşine birşey olursa evlenirmisin diye sorarsan asla asla diye cevaplarım

evlenip evlenmemesinden çok neden evlenmem diyen erkege inanmiyoruz. (kendi eşim öyle dedi diye değil) ama birçok erkeğin bu soruya samimiyetle hayir evlenmem dediğine inaniyorum ben.
neyse allah hepimize uzun ömürler versin...

süperr :roflol: :roflol:

benim eşim evlenmez samıyorum tekrardan evlenceği
çok zor bir insan çünküü
sorduğumdada aynen öle dedi,evlenmemmm
ben de inanıyorum kocişim evlenmezz

eşim bana bişey olursa kesinlikle evlenir.. çünkü tek başınabütün işlerini halledebileceğini sanmıyorum.. maalesef annesi de yok ona bakacak... bence evlenir ve evlensin de tabi ki... ben de ona bişey olsa evlenirdim.. hayat bitmiyor sonuçta.. üstelik birbirimizi çok seviyoruz... ama gerçekçi olmalı...

evlenmem demişti ama evlenir belkide.
ne denilebilir ki?
ama o bana şunu söylemişti
eğer öleceğimi anlarsam yakın çevreme,
ayrıca internete senin resimini koyup
dikkat aidslidir,yazacağım ki kimse seninle evlenmesin.
çok gülümştüm halada gülerim aklıma geldikçe.
kimse ölmesin,kimse kimseyle evlenmesin

benim eşim sen ölürsen ben de intihar ederim diyor.ben de seninle gelirim der hep.ama bilemem tabi ozaman ne yapar.ama ben eşim olmasa,çocuğumuz da yoksa yaşayamazdım sanırım.biz birbirimizi çok seviyoruz.neler yaşadık aşkımla kıyamam ben ona.

:roflol::roflol::roflol:

a.sSevgili arkadaşım onlar mezar değil daha cenaze namazında başlarlarmış bakmaya erkek milleti ben evlenmem diyen erkek yalan söyler varsada çok nadirdir herhalde çevremde gördüğüm ve yaşadım daha kırkı çıkmadan evlenenler var eşime gelince çocuklarımı evlendirmeden evlenmem diyor bu kadarda açık söylüyor yani
ama kadın öyle değil mesela ben evlenmmem bir de kadınlara soralım evlenirlermiii ama büyük konuşmamak her zaman için güzel hayat ne gösteri insana bilinmezz.:uhm:

ya evlenmeyip ne yapacak,geri dönme ümidide yokki beklesin...

bakın uyarıyorum evlenmem diyenleri mazallah burunları uzar ,allah korusun.

erkek olacakta evlenmeyecek,ne olur realist olalım biraz..

kızlar boşa kendinizi yormayınnnnn
hiçbiri evlenirim demez ama ölmeyegörün :)))) erkek milleti bu, helede çocuk varsa onlara bakamıyorum evle ilgilenecek biri lazım falan gibi bahanelerle evlenirler. helede anneleri hayattaysa, evlendirir mutlaka oğullarını :)

sormadim sorma geregi duymadim cunku kesin evlenir her erkek gibi
erkek milleti bayanlara benzemez az cok taniyan herkesde bilir erkek uckuruna duskundur
nasil evliyken yetinmeyi bilmiyo yuz veren kadina bakiyosa BOS OLUNCA HAYDI HAYDI BAKAR YADA EVLENIR...HERKES BIZMI:1closedeyes:

Evlenir...asla, hayir, evlenmem desede...evlenir.
Evlensin de zaten..napacak ki geri gelmicem sonuçta
Ben...simdi ki cevabim hayir...diyorum ama buyuk konusmamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…