Siz söyleyin hanimlar neyapayim bu kocayi simdi??

sensizolamam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
25
0
36
Avusturya
slm arkadaslar, ben 21 yasinda ve yaklasik 10 aylik evliyim.. ve 1 ay sonrada anne olucam insallah.
Kocamla güzel giden bi evliligimiz var... büyük bi askla evlendim herkesi karsima alarak.. herseyde arkamda oldu.. beni cokta seviyor.. bende onu cok seviyorum.. üzerime titriyor.. 1 dedigimi 2 etmiyor.. ama ne yazikki onun bu cezalarindan bir türlü evlendigimizden beri kurtulamadik.. bi araba radar cezasi.. bi park cezasi bu su bi bu.. biktim yemin ederim.. burda yani
yurt disindaki cezalar cok pahali simdiye kadar yaklasik 5.000 € ceza bosu bosuna ödedik... en son bütün cezalari kapattik bankayla anlasip.. ve yemin etmistim birdaha olsun bosancam artik dayanamiyorum diye... aradan 1 ay gecmedi bugün yine bir mektup.. bukez mahkemelik park cezasindan yasak özel yere durmus.. simdi gene bi 2.000 € söz konusudur bu kez mahkeme oldugu icin....
resmen deliye döndüm.. kavga ettik.. ben bu konularda ödün vermekten biktim.. dayanamiyorum.. sonu gelmicek bu cezalarin galiba artik... gercekten düsünüyorum bosanmayi dogumdan sonra biktim cünkü... morelim hic yok.. siz olsaniz yerimde ne yapardiniz..??

akıllanana kadar ceza yemeye devam edicek
başka yapıcak bişey yok.
diğer yönlerden iyi diyorsun seviyorum diyorsun.
boşanmak için bir sebep değil.
kumarda yememiş sonuçta.

arabayı sattır, o zaman ceza yiyecek bişeyi kalmaz, sorumsuzluk yahu, ceza geleceğini bile bile...

bu sebepten dolayı boşanmak olmaz canım
biraz sakin ol hemen pes etme
ama eşine de şaştım doğrusu
bu kadar cezayı yemesine rağmen nasıl oluyor da hala dikkat etmiyor
sen iyi bir gözdağı ver eşine umarım en kısa zamanda akıllanır

hic hos olmayan seyler cikti bugün agzimdan.. lanetli insan felan dedim.. belasin baska bisey degilsin gibi cirkin seyler... neden bunu buluyor böyle seyler anlamiyorum.. nasil göz dagi verebilirim ki mesela ??

canım benim boşanmayı düşünme senin düşünmen gereken bi bebeğin var. eşin bence bebekten sonra daha dikkatli olacaktır.

arabayı sattır kökten kurtul.
şaka bi yana cezalar yurtdısında pahalı Türkiyede olsa amannnn be diyo millet

bi yanlis park cezasimi 2000 euro bildim kadariyla 35 euro olmasi lazim yoksa baska cezalardami var ?

valla canım bu yüzden ne koca boşanır ne de boşanmakla tehdit edilir, iş için toplu taşıma kullanabiliyosa kullansın, arabayı sadece bebek için kullanın

bi yanlis park cezasimi 2000 euro bildim kadariyla 35 euro olmasi lazim yoksa baska cezalardami var ?

baska birinin özel arsasina durmus arsa derken kapisinin önüne.. oda hemen avukatlar ve mahkemeye... avukatla konustum bugün hemen diolar hem bizim hemde bütün mahkeme masrafini sizin ödemeniz lazim diye.. hakli adamlar yasak özel yer durulmaz yazio gelio duruo sonrasi malum... 35 € olsa can kurban artik... bikere 250 € geldiginde cok sevinmistim.. az gelmis diye o durumdayiz artik..

hmm anladim canim ama bu yüzden es bosanmaz ,kulagini bi güzel cek yada anahtarlari sen al sade ise gidecegi zaman eline ver

böyle birşey için boşanılırmı yahu ? ustelık bırde dunyaya bır bebek gelıyor ..
madem bıkmıştınız madem hosnut deıldınız nıye cocuk yapıyorsunuz .. madem boşanmaya kadar gelecek ciddi bir mevzuydu sizin için bu ..

o bebegın bır aıleye,huzurlu guvenlı bır yuvaya ıhtıyacı var farkındasınız değilmi..
ayrıca öyle ciddi bir sorunuda yok eşiniz sizi seviyor sayıyor sizde onu ..

ceza gelıyor dıe bosanmayı dusunurmu insan , farklı çozumler uretır.. ama bukadar kolay bosanma lafını ağzınıza alabılıyorsanız bence sevgınızı baglılıgınızı tekrar gozden gecırın .. en onemlısı bu giibi ..

ceza konusuna gelınce : arabayı siz kullanın .. ve mumkun oldugunca esınıze vermeyın

valla ben bir keresinde sakın içme bak arkadaşlarınla söz verdin içmeyeceksin demiştim bana sert yapmıştı. sonra gitmiş bir kutu bira içmiş o sırada polis çevirmiş bir güzel cezayı yemiş ve ehliyetine el konulmuş. bana söyleyemediydi ama duyduğumda deliye dönmüştüm söz vermedinmi sen bana felan bir daha mı pişman oldu içmedi. seneler sonra annesi hastalanmış sabahın köründe çağırdılar bunu bak dikkatli git dedim tamam tamam dedi salaldı beni hızlı gitmiş ve kaza yapmış o gün mahvolmuştum. şimdi hala özür diler ben çok üzdüm seni söz verir. inşallah bu sondur derim. erkek işte ne dersen de yapacağını yine yapar

iki taraf da yıpranıyor ama

adam parayı ödesin ödesin akıllanınca durur diyemeyiz

bu kadıncağızımız ne olacak

sorumluluklarını bilmesi lazım

Canım eşin yenimi geldi yurt dışına eğer yeni geldiyse malesef bu duruma alışsan iyi olur burda emniyet şeridi bile kullanılmaz bi biz birde italyanlar böyle sanırım.

ama bunun için kocada boşanmaz hem çok aşık olup evlenip hemde ilk ay çocuk yapmışsın şimdide araba cezası yüzünden boşucam diyosun sanırım hamilelik hormonları seni biraz etkilemiş :)
Bence arabanın anahtarların el koy işede arabasız gidebiliyorsa gitsin doğumdan sonrada arabayı sen kullan iyice akıllanıp o kurallarda yaşamayı öğrenene kadar da verme

boşanma konusunu at kafandan şeker ne alaka
bu konu okadar hayatını sarsacak mutsuz edecek bi konu değil..
cezayı bilerek yemiyodur elbette sorumsuzluk yüzünden yiyodur
onunda kafasına dannkk edecektir hamileliğinin tadını çıkar tatlım
üzme kendini boş yere bebişinde seninle üzülüyo yazıkk..

Son düzenleme:

hayir türkiyeden gelmedi oda burdaydi... deli gibi seviodum onu ama bu cezalar biktirdi iste hayattan bezdirdi. hamileligimin nazini cikartamiyorum bile... ona simdi nasil yaklascagimi bilmiorum.. kavga ettik bu sabah.. gececi calisiyor simdi uyuyor aksam ise gitcek.. ben ise evde sinirden kapilari carpiyorum uyansin da kavga ediyim diye.. sinirimi alamadim daha simdiye kadar hep canin sagolsun canin sagolsun dedim ama biyere kadarmis...

bu yazdıklarını tartışmadan otur ciddi bir şekilde paylaş eşinle..bak tartışmadan diyorum çünkü erkkekler tartışınca dırdır yaptıgımızı sanıyo ve söylenenleri algılayamıyo bu bir gerçek cnm geçenlerde bir yerde okumustum...

Son düzenleme:

Bayılıyorum böyle 8-9 aylık hamile kadınlara "madem öyle, niye bebek yaptın" diye akıl verenlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…