sizce 10 kilo versem eskisi gibi olur mu yüzüm foto koydum bi bakın arkadaşlar

VoxDei

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
32
0
48
Tekirdağ
ben 3 sene önce 50 kiloydum suan 61 kiloyum ve özellikle yüzümü hiç sevmiyorum diyete başladım hedefim 10 kilo vermek sizce yüzümde eskisi gibi olur zayıflar mı ?

ben 3 sene önce 50 kiloydum suan 61 kiloyum ve özellikle yüzümü hiç sevmiyorum diyete başladım hedefim 10 kilo vermek sizce yüzümde eskisi gibi olur zayıflar mı ?

yüzünün her iki halide çok dengeli ve güzel görünüyor merak etme kilo verirken incelecektir yüzün. ama illaki bişeyler yapmak istersen çeneni yukarı doğru son noktasına kadar kaldır ve o noktadan yukarı esneme egzersizi yap birde balık dudak yapardıkya küçükken o hareketide ekle istediğin hatlara kavuşacaksın:21:

yüzünün her iki halide çok dengeli ve güzel görünüyor merak etme kilo verirken incelecektir yüzün. ama illaki bişeyler yapmak istersen çeneni yukarı doğru son noktasına kadar kaldır ve o noktadan yukarı esneme egzersizi yap birde balık dudak yapardıkya küçükken o hareketide ekle istediğin hatlara kavuşacaksın:21:

teşekkür ederm denycm :)

siz kılo verdıkce zaten yuzunuzde zayıflayacaktır ama ben resimleri ayırd edemedım başta..
bence çok büyük bi değişim yok zaten yüz hatlarınız keskin o yüzden şiş görünmüyor..çok da kılo vermeyn derim:34:

yeni halin daha güzel. önceki yüzünde oturmamış gençlik ifadesi var. kilo verceksen çok yavaş vermeni tavsiye ederim çünkü 10 kiloyu eğer hızlı bir şekilde verirsen vücudun çok deforme olacak ve daha mutsuz olacaksın. çatlakların var mı bilmiyorum ama çatlak oluşur, yarık oluşur ve gergin deri pörsür. dolayısıyla haftada 1 kilodan fazla önermem. ve mümkünse spor. ama eğer kilon oturmuşsa ve uzun zamandır 61sen biraz zor olur verip o kiloda kalman bunu da belirteyim. :49:

yeni halin daha güzel. önceki yüzünde oturmamış gençlik ifadesi var. kilo verceksen çok yavaş vermeni tavsiye ederim çünkü 10 kiloyu eğer hızlı bir şekilde verirsen vücudun çok deforme olacak ve daha mutsuz olacaksın. çatlakların var mı bilmiyorum ama çatlak oluşur, yarık oluşur ve gergin deri pörsür. dolayısıyla haftada 1 kilodan fazla önermem. ve mümkünse spor. ama eğer kilon oturmuşsa ve uzun zamandır 61sen biraz zor olur verip o kiloda kalman bunu da belirteyim. :49:

ewe bisiklet alıcam bakalım :)

bence şu an ki yüzün çok güzel....

kadınsı ve çekici.....keşke benimde yüzüm kilo alsa azcık...:16:

İkinci resimdeki yüzünün daha olgun görünmesinde saç rengininde etkisi olduğunu düşünüyorum birde ikinci resimde saçını toplamışsın birinci resimde saçın salık. Bu da ikinci resimde yüzünün daha tombul görünmesine neden olmuş. Kendi yüzünü sen daha iyi bilirsin tabiki de, iki resim arasındaki detaylardan kaynaklanan bir farklılık var gibi geldi bana, yüzünüz çok güzel hatlarınız elmacıklarınız maşallah.:nazar:

Back
X