Sizce 15 günlük bir ilişkide öpüşmek saçma mı?

lanadelsad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
2
-1
1
26
Çok pis hoşlanıyorsunuz fakat birazda takıntılısınız her şeyi kafanıza takılıyor oluruna bırakıp mutlu olmaya çalısıyorsunuz ama kafanız sonradan kurcalanıyor erkek arkadasınız ilk adımı atıyor kesinlikle cinsel birliktelik olmuyor fakat sürtünme öpüşme oluyor sizce bunların olması saçma mı hani bazılarına göre ne kadar anlamlı olsada bu kadar kısa zamanda olması erkeği soğutup düşündürür mü ama ilk adımı o atıyor yani lütfen linçlemeyin süre az sadece :/

Ben her zaman derim kaldıramayacağınız yükün altına girmeyin
Kimi aynı günde cinsel birliktelik yaşar bu onun normalidir
Kİmisi evlenmeden eli eline değmez bu da başkasının mormalidir
Buna siz karar vermelisiniz
Sürtünme yoluyla birliktelik ahlaki olarak etik değil
Siz bakire değilsiniz
dürüst olun

Çok pis hoşlanıyorsunuz fakat birazda takıntılısınız her şeyi kafanıza takılıyor oluruna bırakıp mutlu olmaya çalısıyorsunuz ama kafanız sonradan kurcalanıyor erkek arkadasınız ilk adımı atıyor kesinlikle cinsel birliktelik olmuyor fakat sürtünme öpüşme oluyor sizce bunların olması saçma mı hani bazılarına göre ne kadar anlamlı olsada bu kadar kısa zamanda olması erkeği soğutup düşündürür mü ama ilk adımı o atıyor yani lütfen linçlemeyin süre az sadece :/
Siz yine de bazı şeylere dikkat edin hamilelik gibi
Belliki sürtünme den öteye geçiş yakın

kanun değil ya net bir süresi yok bunların. 10 sene önce şimdi eşim olan sevgilimle 2. Buluşmada öpüşmüş 15 gün sonra da sevişmiştik 😁
Bizim de aynı ama bizim uzak mesafeydi. Uzaktan uzağa 3 ay konuşmuştuk. Bizimkinin farkı ilk buluşmada öpüşmüştük 😂 Şimdi bakıyorum da üzerinden neredeyse 12 yıl geçti 😕 Ne güzel günlerdi... bazen çok özlüyorum

Bir önceki erkek arkadaşımla tanışıp 3 günde falan sevgili olmuş bir hafta dolmadan öpüşmüştük. Çok masum hoş bir öpücük olmuştu. Sonraki günlerde de bu şekilde devam etmişti. 3 ay kadar sürmüştü o ilişkim. Şimdikiyle 1 senedir tanıyorduk birbirimizi, arkadaştan daha fazlası olmaya karar verip görüştüğümüz ilk gün seviştik, 2 haftada da tam ilişki oldu. Bunun üzerinden 7.5 sene geçti, hâlâ birlikteyiz 😅. Ben erken bulmuyorum.
O kadar uzun süreli ilişki yaşamak çok değişik geliyor bana 7.5 yıldır niye evlenmediniz peki çalışıyorsunuz da sanırım öğrenci değilsiniz

O kadar uzun süreli ilişki yaşamak çok değişik geliyor bana 7.5 yıldır niye evlenmediniz peki çalışıyorsunuz da sanırım öğrenci değilsiniz
19 yaşında öğrenciyken başladı ilişkimiz. Ben okulu uzattım, 24 yaşında mezun oldum, 25’imde atandım. Şimdi eş durumu alma hakkımın gelmesini bekliyoruz, evlenip yanına gideceğim.

Yani biz her türlü ilişki yaşadık 😄. 2 sene aynı sokakta yaşadık, parça parça birlikte yaşadık birkaç ay. Sonra uzak mesafe oldu, 2 sene Eskişehir-Van, Antalya-Van şeklinde. Pandemide 7 ay görüşemedik. Şimdi de 2-2.5 saatlik mesafe var aramızda hafta sonları görüşüyoruz.

Ben eşimle ilk buluştuğumuz gün tutkulu bir şekilde öpüşmüştük. Üstelik öpmek eylemini başlatanda bendim. 1 ay sonrasında da birliktelik yaşadık. Herkes içinden nasıl geliyorsa öyle yaşamalı böyle şeylerin planı programı olmaz.

Ben eşimle ilk buluştuğumuz gün tutkulu bir şekilde öpüşmüştük. Üstelik öpmek eylemini başlatanda bendim. 1 ay sonrasında da birliktelik yaşadık. Herkes içinden nasıl geliyorsa öyle yaşamalı böyle şeylerin planı programı olmaz.
Öncesinde bir tanışma hoşlanma durumu vardı sanırım ilk buluşmada öpüşme varsa

Öncesinde bir tanışma hoşlanma durumu vardı sanırım ilk buluşmada öpüşme varsa
Aynı yerde çalışıyoruz ama müdürlükler farklı. Arada gördüğüm biriydi. Eşim benden hoşlanıyordu. Görüşmek için ısrar ediyordu. Bende ısrara dayanamayıp görüştüm. Ama görüşmemizde kendisinden çok etkilenmiştim.

İyi ben de böyle bir konuda beni sınava çekecek adam benle evlensin diye bekliyordum. Bırakın bu çirkin ataerkil ağızları ya. Kadın sanki evlenmek için hazır nazır, yeter ki beni biri alsın diyor.
Asıl benimle evlenmek zordur. Kötü öpüşen, erken boşalan, yada iktidar sorunu yaşayan bir adamı görmeden evlenemem.
Geçti o erkeklerin evlenme vaadiyle at koşturduğu devir.
Denermiş de beğenmezse evlenmiş. Ayyy 🍑
Saygı duyuyorum bu senin hayatın senin kararların. Tabiki de insan evleneceği kişiyle öpüşür, istediği şeyleri yaşamakta özgürdür ben ona bir şey demiyorum. Ama bence insan önce birbirini tanımalı karakterine bakmalı eğer her şey uygunsa bence ten uyumu falan devreye girmeli. Tanıştığın herkesle hemen ilk günlerden bir şeyler yaşayıp sonra beğenmeyip başkasına mı geçeceksin? Ben karşımdaki erkeğinde her kızla isteğini yaşadıktan sonra kafam uyuşmadı diyip bana gelmesini istemem. Erkekleri de genellemiyorum ama onlarda böyle bir kızı istemez bence. Öpüşmeden bahsetmiyorum o sürtünme bilmem ne konularından bahsediyorum yani en az 2 ay falan tanınmalı karşıdaki

Saygı duyuyorum bu senin hayatın senin kararların. Tabiki de insan evleneceği kişiyle öpüşür, istediği şeyleri yaşamakta özgürdür ben ona bir şey demiyorum. Ama bence insan önce birbirini tanımalı karakterine bakmalı eğer her şey uygunsa bence ten uyumu falan devreye girmeli. Tanıştığın herkesle hemen ilk günlerden bir şeyler yaşayıp sonra beğenmeyip başkasına mı geçeceksin? Ben karşımdaki erkeğinde her kızla isteğini yaşadıktan sonra kafam uyuşmadı diyip bana gelmesini istemem. Erkekleri de genellemiyorum ama onlarda böyle bir kızı istemez bence. Öpüşmeden bahsetmiyorum o sürtünme bilmem ne konularından bahsediyorum yani en az 2 ay falan tanınmalı karşıdaki
İlişkilere siz nasıl başlıyorsunuz bilmiyorum ala benim genelde yaşadığım ilişkiler önce aynı ortamda tanışıp etkilendikten sonra sevgiliğe döndü. Yani yoldan geçen alakasız hiç tanımadığım biriyle zaten ben sevgili olmam beni çeken şeylerden biri de sohbetidir çünkü.
Yani zaten tanıdığım adamla da sevgili olduktan sonra ay dur hafif demesin mazallah evlenmez fln diye beklemem. Arada yoğun duygular vardır beklemem.
Geçmişinde kaç kişi olduğu da beni hiç ilgilendirmez. Kaç ilişki yaşadığını sorgulamak da eşlerin yada yeni sevgililerin sorunu değil bana göre.
Ben kendi adıma eşimin geçmişini bilmem. O da benimkini bilmez. Benim eşimden önce de epey geçmişim de oldu. Eşimle de arkadaş ortamında iki üç ay görüştük o etkilenme olduktan sonra da hemen öpülüp onbeş gün sonra da seviştil. Ayrılsaydım da bu ilişkimizi çirkinleştirmezdi. Yaşananlar illa mutlu sona bağlanmak zorunda değil. Evlenmediği insanı sevmiyor da değilsinizdir. Sevmişsindir ama bir şeyler yürümemiştir. Geçmişinde kalır. Bu geçmişin kötü anısı yada lekesi değil öylesine bir anı olabilir.

Ne yaptığınızdan bağımsız, yaptıktan sonra nasıl hissettiğiniz önemlidir. Eğer sonrasında kötü hissediyorsanız bir şeyler yanlış demektir, eğer mutlu ve huzurlu iseniz bir sıkıntı yoktur.

Back
X