- 29 Aralık 2022
- 2
- -1
- 1
- 26
- Konu Sahibi lanadelsad
-
Bu ne bicim kafa yapisi? Nerden vardiniz tum bu kanilara? Sevismek dogal, insani bir ihtiyac. Insanlar istemisler, yapmislar. Ne var bunda?! Cinsellikle sevgililik olmuyor mu?Sürtünme ve öpüşme niye cinsellikten sayılmıyor? Kendinizi kandırmayın. Daha iki haftadır sizinle tanışan kişinin amacı bana sizi seviyormuş gibi de gelmedi. Seviyorsa da önceliği bedeninizdir. Buradan birkaç kişi böyle ilişki yaşayıp evlenmiş olsa da bana istisna gibi geliyor. Muhtemelen sizi terk edecektir artık ihtiyaçlarını karşılamayınca.
İlişkiye ve kişiye göre değişir. Ben 15 günlükken birlikte oldum ilişkimiz üçüncü yılına girdi ama bir daha yapmam. Üç ay geçmeden birlikte olmam diye düşünüyorum.Çok pis hoşlanıyorsunuz fakat birazda takıntılısınız her şeyi kafanıza takılıyor oluruna bırakıp mutlu olmaya çalısıyorsunuz ama kafanız sonradan kurcalanıyor erkek arkadasınız ilk adımı atıyor kesinlikle cinsel birliktelik olmuyor fakat sürtünme öpüşme oluyor sizce bunların olması saçma mı hani bazılarına göre ne kadar anlamlı olsada bu kadar kısa zamanda olması erkeği soğutup düşündürür mü ama ilk adımı o atıyor yani lütfen linçlemeyin süre az sadece :/
Ben erken buldum öpüşme hadi neyse sürtünme ne ya çok erkenÇok pis hoşlanıyorsunuz fakat birazda takıntılısınız her şeyi kafanıza takılıyor oluruna bırakıp mutlu olmaya çalısıyorsunuz ama kafanız sonradan kurcalanıyor erkek arkadasınız ilk adımı atıyor kesinlikle cinsel birliktelik olmuyor fakat sürtünme öpüşme oluyor sizce bunların olması saçma mı hani bazılarına göre ne kadar anlamlı olsada bu kadar kısa zamanda olması erkeği soğutup düşündürür mü ama ilk adımı o atıyor yani lütfen linçlemeyin süre az sadece :/
Ülkenin ileriye gitmesi için ne olması gerekiyor yani anlayamadımSürtünme ne ya gerçekten bu ülke bir gram ileriye gitmez.
Sürtünüp durur
Üzülüyorum ya vajinismusu hakediyoruz bence.İki ay sonra da sürtündük hamile olabilir miyim diye konu açar bak benden söylemesi
Ülkenin ileriye gitmesi için ne olması gerekiyor yani anlayamadım
Sakın beni örnek alma diyerek anlatayım da eşimle tek gecelik bir ilişki niyetiyle tanışmıştık sonrasında da bu ilişki ara ara takılan sadece cinsellik olan bir ilişkiye dönüştü sonra kendimizi evli bulduk en ufak aklımız da yoktu ikimizin de bu hayatta herşey kısmet sen yine de kendi doğrularına göre hareket et içine sinmeyen hiç birşeyi karşı taraf istiyor diye yapmaÇok pis hoşlanıyorsunuz fakat birazda takıntılısınız her şeyi kafanıza takılıyor oluruna bırakıp mutlu olmaya çalısıyorsunuz ama kafanız sonradan kurcalanıyor erkek arkadasınız ilk adımı atıyor kesinlikle cinsel birliktelik olmuyor fakat sürtünme öpüşme oluyor sizce bunların olması saçma mı hani bazılarına göre ne kadar anlamlı olsada bu kadar kısa zamanda olması erkeği soğutup düşündürür mü ama ilk adımı o atıyor yani lütfen linçlemeyin süre az sadece :/
Bu kadar dalga geçecek ne var? Hazır hissetmemiş kendini.Üzülüyorum ya vajinismusu hakediyoruz bence.
35 yaştan bildiriyorum. 20-25 arası sürtünmeyin sevişin. Korunun.
neyi sürtüyorsunuz. sürtünme derken ateş alsın odunlar tutuşsun diye mi . ateşin icadından onceki gibi yaniÇok pis hoşlanıyorsunuz fakat birazda takıntılısınız her şeyi kafanıza takılıyor oluruna bırakıp mutlu olmaya çalısıyorsunuz ama kafanız sonradan kurcalanıyor erkek arkadasınız ilk adımı atıyor kesinlikle cinsel birliktelik olmuyor fakat sürtünme öpüşme oluyor sizce bunların olması saçma mı hani bazılarına göre ne kadar anlamlı olsada bu kadar kısa zamanda olması erkeği soğutup düşündürür mü ama ilk adımı o atıyor yani lütfen linçlemeyin süre az sadece :/
Sürtünmemek
Sürtünmekten kıvılıcım çıkacakSürtünme ne ya gerçekten bu ülke bir gram ileriye gitmez.
Sürtünüp durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?