- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Eflatun1234
Hayırlısı olsun ihmal etmeden git doktora saglık ocaklarında kan testi alıyorlar kan testini ver en azından gecikmeden takibine başla =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kuzenimin kan testi 29.77 çıktı doktor progesteron verdi ama adet olur gibi kanaması başladı sizce düşük mu oldu? Yrn doktora gidicek ama kanaması olsada gebeliği devam eden oldumu kizlarr
Var canım adet kanaması gibi sancısı var ama doktor bebek daha dusmemis demisadet gibi ise bilmiyorum bende yasadim degerim 244 iken 7 8 damla kahverengi leke geldi sonra durdu.
kirmizi kan ve agrisi varsa dusuk olabilir
Canım ya hemen anlamissin adete 4 gün var duramadim yine vallahi soracaktim ama eklenmiş bile
Aminn canım aminnncanım bende 2 gun once aynı sılık cızgıyle ogrendım kı o testlerde ıkıncı cızgı gebelık hormonu olmadan cıkmıyo inş hayırlı ugurlu olur ıkımız ıcın de![]()
Aminn canım aminnn
Son durumu nedir kuzeninizin?Evet canım çok şükür bu günlerimize ama 3 haftalıkta ogrendıgımızde 33 çıkmıştı değer Allah ısteyen herkese nasıp etsın