Sizce 2. çizgi varmı?

Hayırlısı olsun ihmal etmeden git doktora saglık ocaklarında kan testi alıyorlar kan testini ver en azından gecikmeden takibine başla =)

Kızlar kuzenimin kan testi 29.77 çıktı doktor progesteron verdi ama adet olur gibi kanaması başladı sizce düşük mu oldu? Yrn doktora gidicek ama kanaması olsada gebeliği devam eden oldumu kizlarr

Kan testi ilk 29 çıktı 10 saat sonra 34 çıktı ama kanaması var sizce düşük mu doktor düşük olabilir tutunada bilir demiş böyle olup bebeği tutunan oldumu aranizda

Kızlar kuzenimin kan testi 29.77 çıktı doktor progesteron verdi ama adet olur gibi kanaması başladı sizce düşük mu oldu? Yrn doktora gidicek ama kanaması olsada gebeliği devam eden oldumu kizlarr

adet gibi ise bilmiyorum bende yasadim degerim 244 iken 7 8 damla kahverengi leke geldi sonra durdu.
kirmizi kan ve agrisi varsa dusuk olabilir

Allah yardımcısı olsun allahım o stresi kimseye yaşatmasını inşallah bebislerimizde bizimle olur hayirlisiysa

Eklentiler

• IMG_20150610_221635.webp
    IMG_20150610_221635.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 136
canım bende 2 gun once aynı sılık cızgıyle ogrendım kı o testlerde ıkıncı cızgı gebelık hormonu olmadan cıkmıyo inş hayırlı ugurlu olur ıkımız ıcın de :anneadayı::nazar:

Evet canım çok şükür bu günlerimize ama 3 haftalıkta ogrendıgımızde 33 çıkmıştı değer Allah ısteyen herkese nasıp etsın

Back
X