- Konu Sahibi _eSiLa_
bence aralarında en az 3 yıl olması gerekk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. çocuğu düşünebilen anneleri kutluyorum.biz biran önce büyüsünde gezelim diye bekliyoruz.tabi sezeryan olmanın etkiside var ya yine sezeryana alınırsam diye hiç cesaret edemiyorum ama hamilelikte hissettiğim o hareketleri o kadar çok özledimki.benim oğlum 4 yaşında. biz allah izin verirse bu aralar 2. yi düşünüyoruz. ben 4 yaşın ideal olduunu düşünüyorum.peki sizce 2. çocuk için 1. nin kaç yaşında olması ideal?....
Bebekle gezmeye alışmalısın.yoksa hiç gezemezsin.2. çocuğu düşünebilen anneleri kutluyorum.biz biran önce büyüsünde gezelim diye bekliyoruz.tabi sezeryan olmanın etkiside var ya yine sezeryana alınırsam diye hiç cesaret edemiyorum ama hamilelikte hissettiğim o hareketleri o kadar çok özledimki.
Ben bayaa ara verdim şartlardan dolayi 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var ve hamileyim planlı gebelik değil ama eşim çok istedi Allaha nasip etti tereddütleri var psikoloğa da gidiyorum güzel olacağını söylüyor herkes moralim yeni duzeliyor çünkü beklemediğim istemediğim anda oldu 6 ay bitti artık doğumu bekliyozCanım ben çocuk ve aile danışmanlığı yapıyorum. En uygun Aralık 2-5 yaş aralığı en az 2 en fazla 5 yaş olmalıdır