- Konu Sahibi _eSiLa_
bence cocuklar arsında iki yas olması iyi.benim kardeslerimle aramda iki yas var ve ben çok iyi anlaşıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İYİ GÜZEL DİYOSUNDA ARKADAŞIM 2 Sİ ARSINDA 1 2 YAŞ OLUNCADA NASIL BAŞA ÇIKACAN 2 SİDE BAKIM ÇOCUGU BENIM ARKADAŞIMIN OLDU 1 BUÇUK YAŞ FARKI YOK OLMUYO İLK OLAN EZILIYO ÇÜNKÜ KÜÇÜK DİYE 2 CİyLE DAHA ÇOK ILGILENMEK ZORUNDA KALIYOSUN ÇOK ZOR DIYO İLKİ EN AZINDAn kendı başına yıyıp tuvalet ihtıyacını karşılamalı kardeşi oldugunu kavraya bılmelı ilk çocugu küçüğünü durmadan hırpalıyo çünkü anlamıyo 2 side bebek hem maddı hem manevı yıpranıyosun diyor,bence hem oyun cagi hem okul cagi hem büyüdüklerinde sirdaslik cagi:)) olaraktan cocuklarin arasinda fazla yas farki olmamali...
biri okula giderken digeri dogdugunda ikisi icinde anne baba icinde daha zor oluyor...
cünkü ikisin problemleri de ayri ayri oluyor...paylasimlari kisitlaniyor...
ilk kizim anaokula basladiginda kardesi oldu...kardesini cok seviyor ama sürekli ne zaman büyüyecek ne zaman benimle oyun oynayacak offf ama bu hep kücük mü kalacak böyle diye yakinip duruyor:))ben ve ablam arasinda da 5 yas fark var,biz ablamla evlenene kadar cok da sirdas arkadas vs gibi olamadik..ne zamanki evlendik hersey mükemmel:)) ama biraz gec kaldik:)))
arkadaslarimin cocuklari arasinda 1 yas fark var ama görüntü olarak sanki ikiz gibiler..kardesten ziyade cok iyi oyun arkadasilar...bir oyuncak alindigi zaman ikisine de hitap edebiliyor..ya da okul caglari da yakin oldugundan sürekli birbirlerine destek halindeler....
simdiki aklim olsaydi bu kadar beklemezdim,zaten bebeklik döneminde belirli bir zorluk cekiliyorken ikisini birarada yapar sonrasinda rahat ederim:))
benim oğlum 4 yaşında. biz allah izin verirse bu aralar 2. yi düşünüyoruz. ben 4 yaşın ideal olduunu düşünüyorum.peki sizce 2. çocuk için 1. nin kaç yaşında olması ideal?....