- Konu Sahibi Evreka1800
-
Konuna güncelleme at o zaman sana sebep milletin konusunu sabote etmek istemem
Aksine yirmili yaskarda evlenip boşanan cok insan biliyorum31 olucam. Daha evlenemedim. Tüm arkadaşlarım kendilerine uygun evlilikler yaptılar. Benim yaşımdaki erkekler de benden çok daha genç kızlara yöneliyorlar. Ben ise sürekli reddediliyorum. Sizce bu yaştan sonra yapılan evlilikler başarılı olur mu, ben sizce geç mi kaldım?
Aranızda üç yaş var diye mi bu yorum? :)Geç bir yaş malesefüzgünüm
Nişanlım seviyor beniAranızda üç yaş var diye mi bu yorum? :)
Siz de nişanlısınız yalnız, bir nişan atmaya bakar bu işler.
İşte bu meme uçlarının gücü olmalı.Nişanlım seviyor beni
Evet artik cok gec31 olucam. Daha evlenemedim. Tüm arkadaşlarım kendilerine uygun evlilikler yaptılar. Benim yaşımdaki erkekler de benden çok daha genç kızlara yöneliyorlar. Ben ise sürekli reddediliyorum. Sizce bu yaştan sonra yapılan evlilikler başarılı olur mu, ben sizce geç mi kaldım?
Haha harika yorum :)İşte bu meme uçlarının gücü olmalı.
Ben, ben, ben30 şöyle geç oluyor. İnsanın kafası daha iyi çalışıyor 30da. Daha çok şey yaşayıp görmüş oluyor, böylece aptal bir evliliktense bekar kalırım daha iyi diyor muhtemelen...
31 olucam. Daha evlenemedim. Tüm arkadaşlarım kendilerine uygun evlilikler yaptılar. Benim yaşımdaki erkekler de benden çok daha genç kızlara yöneliyorlar. Ben ise sürekli reddediliyorum. Sizce bu yaştan sonra yapılan evlilikler başarılı olur mu, ben sizce geç mi kaldım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?