SİZce 30 yaşından sonra kadınlar kötü evlilikler mi yapıyor?

Mune bu konu başlığının altında birsürü hakaretvari söz yazıldı bana vicdanına bırakıyorum

Aksine yirmili yaskarda evlenip boşanan cok insan biliyorum

Ne güzel hayatın ,bekarlıgın keyfini sürmüşsünüz .Hic bir sıkıntı olmasa bile evlilik cok zor bir durum .
Birde otuzundan sonra katlanmakta zor ,umarım ruhunuza uygun birini bulursunuz .Bu isler nasip.

Evet artik cok gec

Yasla ilgili birsey degil bu. Az once 38 yasinda, calisan kv evinde oturan kadinin konusundan geliyorum, pismandi. Ayni sekilde genc evliliklerde de sikintilar oluyir fazlasiyla. Kimsenin disardan ne yasadigini bilemezsin.
Esimin bir erkek arkadasi bosaniyormus mesela adamin esi 21 yasindaydi evlendiklerinde ama bu bosanma olayina kadar tek bir sikintilarini dahi duymamistik.

Onun disinda gordugum erkeklerin bircogu kendinden yasca kucuk kadinlari seciyor evet. Bende dahil cevremde evli arkadaslarimla esleri arasinda minimum 6 yas var hepsinin.
Kendinden cook buyuk kadinlarla olan veya yasit evlenenlerde var ama benim cevreme mi denk geldi bilmiyorum gordugum durum bu.

Hiç alakası yok
Herşeyin zamanı var ve herkesin zamanlaması aynı değil
Kimi 20 yaşında evlenirken kimi 35 yaşında evlenebilir
Kimi 20 de çocuk sahibi olurken kimi 35 yaşında olabilir
Kimi 24 ve üni bitirirken kimi 40 yaşında bitirebilir

Bunun kuralı şartı sürtü yok herkesin hayatı farklı demek ki ruh eşin hayat arkadaşın karşına çıkmamış daha

Ben 25 yaşındayım evliyim çocuk istiyorum ama geçen ay düşük yaptım çok zor dönem şu an hala üzgünüm
Kuzenim 36 yaşında ilk evliliğini yaptı 37 yaşında ilk çocuğunu kucağına aldı şu an 39 yaşında ve hamile sağlıklı bir hamilelik (sözde geç hamilelik daha zor riskli vs derler) bak hayatında herşey yolunda

Eşimle 30 yaşında tanıştım, 31de evlendim. 33te de anne olacağım inşallah.
30 yaşıma kadar da yaşamak istediğim çok şeyi yaşadım. He bazen diyorum keşke eşimle birkaç yıl daha erken tanışsaydım da evlenseydim, çocuk olayına girmeden daha uzun süre geçirirdik evimizde birlikte. Ama o da nasip kısmet işi tabi.
Yaşın erkeni geçi yok bana göre, karşınızdaki insanın doğruluğu ya da yanlışlığı var.
Rabbim tüm isteyenlerin karşısına doğru insanı çıkartsın inşallah.

33 yaşındayım şubatta biri ile tanıştıştım ve şu an nişanlıyız kısmetse eylülde düğünümüz var.Nasibin seni bekliyordur geç diye üzülmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…