SİZce 30 yaşından sonra kadınlar kötü evlilikler mi yapıyor?

Tabiyki de iyi bir evlilik yapabilirsiniz, hiç geç kalmış sayılmazsınız bilakis erken yaşta yapılan evliliklerin hata ile sonuçlanma riskinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Siz hiçkimsenin dışardan cici görünen evliliklerine bakmayın, içinde yaşananları asla bilemezsiniz.
Sizin için doğru kişi henüz karşınıza çıkmamış ama geç kalmış değilsiniz.

Evliliğe bakış açım çok değişti.birkac yıl öncesine kadar evlenmeyi cok istiyordum şimdi hiç üstünde durmuyorum.olursa olur olmazsa olmaz.geç ya da erken diye birşey yok bence.çocuk istiyorsanız belli bir yaşı gecmemek lazım tabi.bakıyorum evlenen de yapayalnız kalabiliyor eşini kaybedebiliyor ya da eşi çocuğu var ama yok gibi.ruhen yalnız.bekarlığımızdan daha mutsuz olacaksak evlenmemek daha iyi olabilir.bazı insanlara göre evlenmek statü gibi bir şey bekarsan kıymetin yok.çok modern dediğim insanlardan bile bu muameleyi gördüm ben.kocayı bişey sananlar var. Ama onları da anlayabiliyorum artık.bir de erkekler kendilerinden küçük istiyorlar ifadenize de katılıyorum. Evliliğe odaklandıkca olsun diye bastırdıkca olmuyor denginiz olmayan beş para etmez herifleri bile karşına çıkarırlar o yüzden biraz oluruna bırakmalısın. Söylediklerimin hepsi ve daha fazlası tarafımdan tecrübe edilmiştir.

Onun senebi ne biliyor musun ?
Kadınların çocuk sahibi olmak için biyolojik yası var malum . 30 dan sonra da evlilik için acele ediyorlar ve o aceleyle karşılarına çıkan kişi ile evleniyorlar .
Yoksa insan tanıyarak seçerek evlense yasın Önemi yok.

Ayrılıkların coğıuda erken yasta yapılan evlilikler oluyor, yaşla alakalı değil.

Bence insan yaş ilerledikçe daha seçici ve mükemmeliyetçi oluyo farklılıklara toleransı düşüyo bu yüzden 30 dan sora evlenmek daha kemikleşmiş iki bireyin bir araya gelmesi olduğu için anlaşma ihtimali azalıyo ama insan 20 lerinde daha çocuk gibi oluyo orta yolu bulmaya ve taviz vermeye daha meyilli oluyo kadında erkekte...

aaa o üye bu üye miydi aydınlandım birden .çokkk doğru örnekmiş kalite saygı super

Bence 30 undan önce evlilik yapanların çoğu aşk evliliği yapıyo ve daha çok sorun yaşıyo.
30 dan sonra insan olgunlaşıyo ve mantığıyla hareket ettiği için daha az yanlış yapıyo evlilik konusunda.
Hiçte geç bir yaş değil. Hakkınızda hayırlısı olsun. Elbette sizinde bir yer de kısmetiniz sizi bekliyordur.

20 yasinda da evlenip dunyanin en kotu esine sahip olup 25 inde ayrilabilirdiniz, ya da 35 inde evlenip dunyanin en mutlu esi siz olabilrsiniz. Evliligin yasi yok ki.. mesela aksine 20 li yaslarimdaki sevgili secimlerime bakiyorum da evlensem bosanirmisim.. insan buyudukce kendini buluyor ve daha mantikli secimler yapiyor.
Ayrica evlenmek icin kendinden genc bakan adamlar siz 50-60 yasiniza geldiginde de genc insanlara yonelebilirler...
Mutlulugun yasi yoktur, nasibi vardir, kismeti vardir, bir yerlerde bekleyeni vardir...

eski bir evde kalmış olarak ben de konuya dahil oldum yaşasınnn 30 dan sonra evlenenler akıllı kadınlarız valla 20 lerde kaynana dırdırı ekonomik psikolojik şiddet görümce akraba komşu sıkıntıları bir adamın emrinde yaşama zavallılığı yaşamadığımız için kıskanılıyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…