- Konu Sahibi Evreka1800
-
Tabiyki de iyi bir evlilik yapabilirsiniz, hiç geç kalmış sayılmazsınız bilakis erken yaşta yapılan evliliklerin hata ile sonuçlanma riskinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum.31 olucam. Daha evlenemedim. Tüm arkadaşlarım kendilerine uygun evlilikler yaptılar. Benim yaşımdaki erkekler de benden çok daha genç kızlara yöneliyorlar. Ben ise sürekli reddediliyorum. Sizce bu yaştan sonra yapılan evlilikler başarılı olur mu, ben sizce geç mi kaldım?
Ben onun kadın olduğunu bile sanmıyorum.siz şaka yapıyorsunuz başka bir açıklaması yok.
Ben onun kadın olduğunu bile sanmıyorum.
Ayrılıkların coğıuda erken yasta yapılan evlilikler oluyor, yaşla alakalı değil.31 olucam. Daha evlenemedim. Tüm arkadaşlarım kendilerine uygun evlilikler yaptılar. Benim yaşımdaki erkekler de benden çok daha genç kızlara yöneliyorlar. Ben ise sürekli reddediliyorum. Sizce bu yaştan sonra yapılan evlilikler başarılı olur mu, ben sizce geç mi kaldım?
Bence insan yaş ilerledikçe daha seçici ve mükemmeliyetçi oluyo farklılıklara toleransı düşüyo bu yüzden 30 dan sora evlenmek daha kemikleşmiş iki bireyin bir araya gelmesi olduğu için anlaşma ihtimali azalıyo ama insan 20 lerinde daha çocuk gibi oluyo orta yolu bulmaya ve taviz vermeye daha meyilli oluyo kadında erkekte...31 olucam. Daha evlenemedim. Tüm arkadaşlarım kendilerine uygun evlilikler yaptılar. Benim yaşımdaki erkekler de benden çok daha genç kızlara yöneliyorlar. Ben ise sürekli reddediliyorum. Sizce bu yaştan sonra yapılan evlilikler başarılı olur mu, ben sizce geç mi kaldım?
Bir yazıda okumuştum, kadının 30 yaşına kadar evlenmeme olasılığı %3'dür diye ve siz o %3'desiniz geç bir yaş malesef[/pozitif düşünmeye davet ediyorum sizi
aaa o üye bu üye miydi aydınlandım birden .çokkk doğru örnekmiş kalite saygı superSiz erken nişanlanarak çok nefis bir hayata doğru yelken açtınız değil mi? Tişörtün eski diye görümceden zılgıt yiyen sütyensiz nişanlı ailesine gidip surat yiyen mutlu huzurlu bir insansınız tabi
Konuda trend olmak hoşuna gitti dimi kız seni seniiKonuyu açan kimse ve ne sormuşsa ona cevap verin bana değil
tek trend yeri burasıysa ne yapsın o da haklıKonuda trend olmak hoşuna gitti dimi kız seni senii
30 evlenmek için çok geç bir yaş yazdığını görünce o kadar sinir oldum ki eski konularına baktımaaa o üye bu üye miydi aydınlandım birden .çokkk doğru örnekmiş kalite saygı super
30 evlenmek için çok geç bir yaş yazdığını görünce o kadar sinir oldum ki eski konularına baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?