SİZce 30 yaşından sonra kadınlar kötü evlilikler mi yapıyor?

Evlendiğimde 35’ti şimdi 40 hatta 41’e giricem. Sanırım 35 yaşımda evlendiğim için kompleks yaptığımı sanıyorsunuz. Siz bir an önce nikahlanmaya bakın, anladığım kadarıyla genç olmak dışında evlenilecek hiçbir çekici yönünüz yok aman treni kaçırmayın.

Teşekkür ederim aynen öyle yapıcam

Hanımlar birbirinizi yaştan vurmanız hiç hoş olmuyor, evliliğin yaşı olmaz, herkes kendi evlendiği yaşı kriter gösterirse o zaman 22 yaşında evlenip 23'ünde anne olan bir kadın olarak 23 sonrası evlenmek içinde anne olmak içinde geç derim, ki çok manasız bir yorum olur.

Geçenlerde zamanında Slyvester Stallone'la evliliğinden bildiğim Brigitte Nielsen haberine denk geldim, tanımayanlar için kısa özgeçmiş kendisi 54 yaşında, daha önceki evliliklerinden en büyüğü 34 yaşında olan 4 çocuk annesi bir aktristir, 54 yaşında ve 5. çocuğuna hamile.

İşin özü ne evliliğin ne çocuk sahibi olmanın yaşı yok aslında, geleceğinizde evlenmek varsa evleniyorsunuz, bazen 20 yaşında bazen 50 yaşında anne olabiliyorsunuz.

Ne genç yaşta yapılan evlilikler yüzde yüz mutlu evlilikler diyebiliriz, ne evliliğin devamının garantisini verebiliriz, nice aşklar gördüm 3 ayda bitti, nice aşklar gördüm ömür boyu sürdü, o yüzden ne genelleyin, ne de insanların kalbini kırın, insan yaşadıkça hiçbirşey için geç değildir.

Son düzenleme:
Mutlu bir evlilik için geç kalmış değilsiniz. Bir an önce evlenmem lazım diye panik yapıp olmadık adamları bulmazsanız sağlam bir evlilik yapabilirsiniz.
28-29 yaşındaki birçok arkadaşım evli. Bazıları çok mutlu, bazıları çoktan boşandı. Bunun yaşla ilgisi yok.
Ama kendi hayatıma baktığımda 22-23 yaşında evlilik planı yaptığım insanı düşünüyorum da, evlenseydik büyük ihtimalle ben de boşanmış olurdum kafamı duvarlara vura vura.

Siz kaç yaşında evlendiniz ve eşiniz kaç yaşındaydı

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben şöyle söyleyeyim. 20 li yaşlarım çok güzel olmayan olaylarla geçti. İşk önce kariyer yapmaya odaklandım, sonra anadolunun küçük yerlerinde insanlara faydalı olabilmek adına biraz çalıştım. 25imden sonra da sağlık problemlerim ortaya çıkmaya başladı. Biraz hastalıklarla uğraştım diyelim. Bir baktım yaş 30 olmuş. 30umdan sonra ilk defa bir beye gönlümü kaptırdım. Ama bu beye aylarca ilgi göstermeme rağmen maalesef benden tam 6 yaş küçük bir hanımla şu an ilişki yaşamaya başladı. Ayrıca etrafımdaki bazı insanların alaylarına maruz kalmaya başladım. Güya şaka yapıolar ama ben öyle anlamıyorum maalesef. İşte ihtiyar, 3 aylığını aldın mı, bir kaç yıla kadar evlenmezsen çocuğun olmaz. Ondan dolayı bu olayı o kadar çok kafama takmaya ve o kadar üzülmeye başladım ki. Vücudumdaki en ufak kusurlar bile artık gözüme batmaya başladı. Şu an uyku problemleri yaşıyorum, geceleri pek uyuyamıyorum. Çok sık ağlıyorum. Ondan dolayı durumumu sizinle paylaşmak ve o güzel fikirlerinizi almak istedim. Sizlere çok teşekkür ederim.

Evlilikte çocuk önemli bir şey bence.
Ama mesela benim bir akrabam 29 yaşında evlendi.
Bile isteye çocuğu erteledi ve 34 yaşında doğurdu.
Bana da hayatının tadını çıkar, evlilik illa ki olacak der.
38inde 40ında çocuk doğurup çok sağlıklı ve diri görünen fıstık gibi akrabalarım var benim.
O yüzden hiçbir şey için geç falan değil.
İçiniz ferah olsun çünkü gerçekten bu iş kısmet.
Geç olsa ne olacak yani? Elden bir şey gelmiyor sonuçta.
E bizim elimizde olmayan şeyler için neden üzülelim ki?

Erkeklerin daha küçük kadınları tercih ettiği görüşüne de katılmıyorum. Sevdikten sonra yaşı önemsemiyorlar çünkü. Öyle bir dünya yok.

30 yas bi milat mi??? Doğru insanla karsilasmanin yasi zamani olmaz.

Ah canım yaa ben de 34 yaşındayım☺yapmayın, bu kadar önemli mi evlilik ?kendini hasta edicek kadar ne gibi bi ayrıcalığı var ?Allah aşkına altı üstü bir erkek...bu dünyaya gelme gayemiz evlenmek mi? Bu gibi şeyleri söyleyen insanların çapı o kadar! Kendilerine ait hiç bir şeyleri yok başka neyle övünsünler kendinizi geliştirin...belki bu dünyaya başka şeyler için geldik, herkes evlenmek, çocuk doğurmak zorunda mi? Ayrica evlenmeyenlerin hepsi evde mi kalmis oluyo? Kendi tercihleri olamaz mi? Ama o kadar basit dusunuyorlarki, ki bazen malesef evlenemeyenler o fırsatı veriyo! eziliyo buzuluyo yok hasta oluyo e tabi bunu gören capsizlarda kendilerini eglendiriyorlar. Once Insan kendinin değerini bilmeli☺

Reactions: ZOE
7 yillik evliyim 3. Cocuguma hamileyim. Evlendigimde 30 bitmek uzereydi esim 33. Cok mutluyuz cok şükür . iyi ki bu yasta evlenmisim soyle geri donup bakinca 20 li yaslardaki aklimla evlenseydim yanmistim. Etraf sizin samimiyetinize güvenerek şaka yapiyordur alindiginizi bilmiyordur. Onlari bosverin. Ben hic bir zaman evde kaldim eyvah eyvah demedim.hersey kismet. Bu arada erkekler kendinden küçüklerle beraber olmayi bir halt sanirlar. Benimde var tanidiklarim adam 35 yasinda 20 yasinda kizlari begeniyor. Bana cok sapikca geliyor. Hic olacak is mi? Neyi kanitlamaya calisiyorlarsa bilmem artik. Hepsini gec hersey kismet. Zaten oyle dusunen adamlarlar hic isin olmasin.

Siz birbiriniizi yaş konusunda vurursaniz erkekler daha acimasiz kendilerinde hak görüyorlar bu saçma düşünceden 30undaki kadin yaşlidir evde kalmişi ben mi kurtaricam gibi abuk sabuk konuşmalar okuyoruz
Kendine bakan Kadin her yaşta özel ve çekicidir kendi değerini her zaman bilmelidir aceler yaoilan evliliklerden bir hayir gelmeme ihtimali daha yüksektir.

22 yaşımda evlendim 28 yaşımda anne olacağım inşallah. Eşimle mutluyum severek evlendim ama bi o kadar da sıkıntı çektim. Neden, küçük yaşta evlenmenin dezavantajlarıydı bence. Eşimle bazen konuşuyoruz da keşke otuz yaşımızda evlenseydik eminim her şey daha yolunda olurdu. Bence az biraz çocukluktan çıkmak gerekiyormuş.

26 da evlendım sonra boşandım

34 de evlendım ,4 senedir evliyim mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…