- Konu Sahibi Evreka1800
-
Erken evlenip nişanlanınca insanın başına kuş mı konuyormuş diye merak ettim, konmuyormuşEeeeeee
Ben de sizin yazdıklarınıza baktım ve bu konuya neden cevap verdiğinizi anladım :)Erken evlenip nişanlanınca insanın başına kuş mı konuyormuş diye merak ettim, konmuyormuş
Ben sizin neyi anladığınızı anlamadımBen de sizin yazdıklarınıza baktım ve bu konuya neden cevap verdiğinizi anladım :)
Yaş 35Ben sizin neyi anladığınızı anlamadım
Evlendiğimde 35’ti şimdi 40 hatta 41’e giricem. Sanırım 35 yaşımda evlendiğim için kompleks yaptığımı sanıyorsunuz. Siz bir an önce nikahlanmaya bakın, anladığım kadarıyla genç olmak dışında evlenilecek hiçbir çekici yönünüz yok aman treni kaçırmayın.Yaş 35desem
Teşekkür ederim aynen öyle yapıcamEvlendiğimde 35’ti şimdi 40 hatta 41’e giricem. Sanırım 35 yaşımda evlendiğim için kompleks yaptığımı sanıyorsunuz. Siz bir an önce nikahlanmaya bakın, anladığım kadarıyla genç olmak dışında evlenilecek hiçbir çekici yönünüz yok aman treni kaçırmayın.
Siz kaç yaşında evlendiniz ve eşiniz kaç yaşındaydıeski bir evde kalmış olarak ben de konuya dahil oldum yaşasınnn 30 dan sonra evlenenler akıllı kadınlarız valla 20 lerde kaynana dırdırı ekonomik psikolojik şiddet görümce akraba komşu sıkıntıları bir adamın emrinde yaşama zavallılığı yaşamadığımız için kıskanılıyoruz sanırım
30 yas bi milat mi??? Doğru insanla karsilasmanin yasi zamani olmaz.31 olucam. Daha evlenemedim. Tüm arkadaşlarım kendilerine uygun evlilikler yaptılar. Benim yaşımdaki erkekler de benden çok daha genç kızlara yöneliyorlar. Ben ise sürekli reddediliyorum. Sizce bu yaştan sonra yapılan evlilikler başarılı olur mu, ben sizce geç mi kaldım?
26 da evlendım sonra boşandım31 olucam. Daha evlenemedim. Tüm arkadaşlarım kendilerine uygun evlilikler yaptılar. Benim yaşımdaki erkekler de benden çok daha genç kızlara yöneliyorlar. Ben ise sürekli reddediliyorum. Sizce bu yaştan sonra yapılan evlilikler başarılı olur mu, ben sizce geç mi kaldım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?