- 20 Mart 2015
- 403
- 169
- 103
- 36
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Birilerinin söylemesi ile teselli bulmaya çalışmayın.. Maalesef gerçektende bir bayan için 30 yaş geç bir yaş... Ama herşey nasip kısmet geç kaldım diye de kötü bir evlilik yapmaktansa 30 undan sonra iyi bir evlilik yapmak çok daha iyi.. Çocuk konusunda da hiç dert etme benm arkadaşım 21 yaşında evlendi şuan 32 yaşında hala bebeği olmadı.. Ben 26 yaşında evlendim şuan 29 yaşındayım ve ikinci bebeğime hamileyim... Yani o da kesinlikle nasip kısmet canm.. Hiç takma kafana Allah en hayırlısını en güzel zamanda versin...EVLilik teklif etmiyorum ama hoşlandığım erkeğe ilgi gösterdim gitti başkasıyla çıkmaya başladı.
Psikolojik baskıyı kadınlar kadınlara uyguluyor, aynen dediğin gibi ablacım
Her toplum+kadın temalı mesajıma yazdığım gibi: O zaman siz buna müstehaksınız!
Amin36 yaşındaki meghan 33 yaşında prensi kaptı valla hem de kraliyetin saçma sapan kurallarına rağmen
Allah herkese meghan şansı versin amin
Şu çağımıza göre yaşın geç değil.Başarılı evliliğin ölçeği yaş değildir.31 olucam. Daha evlenemedim. Tüm arkadaşlarım kendilerine uygun evlilikler yaptılar. Benim yaşımdaki erkekler de benden çok daha genç kızlara yöneliyorlar. Ben ise sürekli reddediliyorum. Sizce bu yaştan sonra yapılan evlilikler başarılı olur mu, ben sizce geç mi kaldım?
Tam tersi basarili evlilik 30 undan sonra yapiliyor bence. 27 yasimdayim. Cok güzel giden bir iliskim var ama evlenmek icin 30 u bekliyorum. Kadinin en güzel yaslari 30 lar bence. Hic öyle düsünmeyin.31 olucam. Daha evlenemedim. Tüm arkadaşlarım kendilerine uygun evlilikler yaptılar. Benim yaşımdaki erkekler de benden çok daha genç kızlara yöneliyorlar. Ben ise sürekli reddediliyorum. Sizce bu yaştan sonra yapılan evlilikler başarılı olur mu, ben sizce geç mi kaldım?
33 yaşında evlendim. Gayet mutlu, huzurlu, güzel bir evliliğim var. Kendinizi şartlandırmayın. Ayrıca yaşınızda bişey yok ki. Atın üzerinizden şu evde kaldım psikolojisini keyfinize bakın hayatınızı yaşayın mutlu bir evliliğim var ama dünyaya bir daha gelsem evlenmezdim sanırım31 olucam. Daha evlenemedim. Tüm arkadaşlarım kendilerine uygun evlilikler yaptılar. Benim yaşımdaki erkekler de benden çok daha genç kızlara yöneliyorlar. Ben ise sürekli reddediliyorum. Sizce bu yaştan sonra yapılan evlilikler başarılı olur mu, ben sizce geç mi kaldım?
31 olucam. Daha evlenemedim. Tüm arkadaşlarım kendilerine uygun evlilikler yaptılar. Benim yaşımdaki erkekler de benden çok daha genç kızlara yöneliyorlar. Ben ise sürekli reddediliyorum. Sizce bu yaştan sonra yapılan evlilikler başarılı olur mu, ben sizce geç mi kaldım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?