• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce abartıyor muyum ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.369
548
Merhaba kızlar inişli çıkışlı olsa da sorunların her zaman çözüldüğğ bir ilişkim var ve son zamanlsrda çok mutluyum. Sevgilimin annesiyle başta birbirimizi yanlış anlardık sevmezdik ama artık çok iyi anlaşırız. Ne olursa olsun bana hep sen ailedensin derlerdi ilk günden beri. Bende sevgilimin annesinin doğum gününde kız kardeşinin doğum gününde yıl başında ve bir özel günde daha hediye gönderirim. Bazı arkadaşlarım çok abartıyorsun der. Sizce de öyle mi ??

Bilmem kişiye göre değişir sanırım ben 6 senelik evliyim 3 görümcem var birisiyle çok yakınız öz ablam gibidir ona alırım ama aklıma geldiğinde diğerleri uzak haliyle mesafaliyiz hiç almadım aklıma da gelmedi sen şimdi daha ortada birşey yokken neden hediye alıp duruyorsun onu anlamadim

Abartı değil içinden Nasıl geliyorsa öyle davran bakma sağa sola !!! İlla bi çomak sokan olur herşey yolunda giderken !!!

İçinden gelmiş almışsın ,almak zorundamısın,tabi ki değilsin ama bu saatten sonra almamazlık edersen o zaman göze batar bence

Merhaba kızlar inişli çıkışlı olsa da sorunların her zaman çözüldüğğ bir ilişkim var ve son zamanlsrda çok mutluyum. Sevgilimin annesiyle başta birbirimizi yanlış anlardık sevmezdik ama artık çok iyi anlaşırız. Ne olursa olsun bana hep sen ailedensin derlerdi ilk günden beri. Bende sevgilimin annesinin doğum gününde kız kardeşinin doğum gününde yıl başında ve bir özel günde daha hediye gönderirim. Bazı arkadaşlarım çok abartıyorsun der. Sizce de öyle mi ??
Gelinsin ağırlığını köy yoksa tepene micarlar.

Ben bekar olsam göndermezdim. Samimiyet güzel birşey fakat beraberinde sorun getirebiliyor. Mesafeli fakat saygıda kusur etmemek gerek.

Evet abartıyorsun arkadaşların haklı :)
Bunu evlendikten sonra anlarsın zaten.

Onlarda size aynı özeni gösteriyorlarsa sorun yok bence :) İçinizden geldiği gibi davranın.

Yarın birgün ailesiyle olan herhangi bir tartışmanızda, sevgilinize yada kocanıza "ben ailene hediyeler aldım, yakın davrandım" dediğinizde alacağınız muhtemel cevap "almasaydın" olacak..bunu duymaya şimdiden hazırlanın :)

Hediyeleşmek güzeldir de, arkadaşlarınıza "müstakbel kaynanama şunu , görümceme de bunu aldım" diye anlatmaya gerek duymazsanız, onlarda "abartıyorsun" demeye gerek duymazlar ;)

Evet abartıyorsunuz. Sözlü kâfi lakin bu saatten sonra sözlüye geçseniz daha çok sıkıntı yanlış anlamalar bas gösterecek.

yani ben tanıdığım insanlara hediye alırken bile zorlanıyorum siz maşallah... hele yılbaşında vs bence hiç gerek yok.

Bence gayet iyi yapmışsınız bende aynısını yapıyorum. İyi ilişki kurmak istiyorsanız fedakarlık şart

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X