- 19 Nisan 2020
- 175
- 79
- 13
- 35
- Konu Sahibi Annelikheyecani
-
kimseye söylemeyecekseniz görümce neden biliyo ki? bir de eğer görümceye söylerken kimseye söyleme diye sıkı sıkı tembihlemediyseniz alınmanız yersiz.Ama çok da abartılacak bir mevzu değil, en yakın arkadaşınıza heycanla söylemiştir.Hamileyim ama kimseye söylememiştim henüz. Ama görümcem en yakın arkadaşıma söylemiş bende keske ben paylaşsaydım onunla dedim alındı
Yani sonuçta ben daha kimseye açıklamadan birinin çıkıp söylemesi hoşuma gitmedi sizce abartıyor muyum yoksa bu benım en dogal hakkım mı
Görümcem benim ailemin bir parçası sonuçta eşimin kardeşi ve bana desteği yardımı çok. En yakın arkadaşla görümceyi karşılaştırmanız sizi bağlar beni tanımıyorsunuz kien yakın arkadaştan önce görümce niye biliyor ki
Henüz çok yeni ve kese görünmedi ben bu yüzden yayılmasını istemedim yoksa gizlemek gibi bir amacım yok.Olmuşla ölmüşe çare yok. Söylenmiş bi kere bunu değiştiremezsiniz artık. Keşke ben söyleseydim diye hafif bir sitem edip daha da uzatmazdım ben olsam. Hatta belki sadece kendi kendime söylenirdim.
Sebebin ne olduğu fark etmez ki. Söylenen söylenmiş bi kere yani. Bunun kötü niyeti de çok olmaz o heyecanla söylemiştir o ara konuştularsa. Dur hemen annelikheyecanindan önce herkese yayayım demez herhalde.Henüz çok yeni ve kese görünmedi ben bu yüzden yayılmasını istemedim yoksa gizlemek gibi bir amacım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?