Aynen tatlım belliki ilkokul seviyesinde kalmışsınız hem kültür hem cevap seviyesi olarak,orada kalmaya devam edinBizim zekamız yetmiyor kusura bakmayın :)
hanımefendi köy savunucusu başkanı mısınızPardon ama bu nasıl bir sınıflamadir???eşarp köy tarzı mi,eteği sadece koydekiler mi giyiyor? üslubunuza dikkat edin biraz lütfen
Kız yazık sana Allah çevrendekilere yardım etsin başka bişey demiyorum iyi akşamlarAynen tatlım belliki ilkokul seviyesinde kalmışsınız hem kültür hem cevap seviyesi olarak,orada kalmaya devam edin
Efsane duyarda bugünPardon ama bu nasıl bir sınıflamadir???eşarp köy tarzı mi,eteği sadece koydekiler mi giyiyor? üslubunuza dikkat edin biraz lütfen
Sen kimin savunucusu olarak konuya dahilsin,ben sakinim canım sen merak etmehanımefendi köy savunucusu başkanı mısınız
kimse köydekilere ya da giydiklerine laf söylememiş, sakin olun
Hahaha aynen tatlım :) Sen boşver bizi ya, biz böyle boş boş konuşuyoruz. Kültürünüz ve seviyenizden damlayanlarla aydınlanabilsek ne mutlu bize :) Taşıyor maşallah :)Aynen tatlım belliki ilkokul seviyesinde kalmışsınız hem kültür hem cevap seviyesi olarak,orada kalmaya devam edin
İyyy çok varoşsunKız yazık sana Allah çevrendekilere yardım etsin başka bişey demiyorum iyi akşamlar
Keşke biraz daha anlatsa Anadolu'yu taşı toprağı köyleri giyim tarzını da dinlesek belli ki öğrenecek çok şeyimiz var .. biraz aydınlaniriz belki köydeki hanımların nasıl şort bikini veya abiye ile erkeklerin takım elbise gezdiginden bahsetse bize birazHahaha aynen tatlım :) Sen boşver bizi ya, biz böyle boş boş konuşuyoruz. Kültürünüz ve seviyenizden damlayanlarla aydınlanabilsek ne mutlu bize :) Taşıyor maşallah :)
Boşverin ya, ciddiye alınacak bir mesele değil. Sohbete devamKeşke biraz daha anlatsa Anadolu'yu taşı toprağı köyleri giyim tarzını da dinlesek belli ki öğrenecek çok şeyimiz var .. biraz aydınlaniriz belki köydeki hanımların nasıl şort bikini veya abiye ile erkeklerin takım elbise gezdiginden bahsetse bize biraz
Hani adam dese ki offoff bir kadınlar vardı ağzımın suyu aktı bayıldım dese arkadaşa hak veririm ama zavallı adamcagizin bakışından anlam çıkarmışBen anlamadım ki, asortik demiş ne demiş yani? Zilli kaynıyordu mu demis, açık giyinenlere mi laf etmiş? Düğün kritigi yapılırken söylenecek bir laf.
Mesela düğün yapan aile kendi halindeyse normal sartla altında kadinlarin günlük pardesüsü etek ile,çocukların erkeklerin tsort ile gelecegi bir düğünse bu sefer gelenler şık şıkıdım,grand tuvalet gelmişlerse, ortada platin saçlı topuklu ayakkabıli yaşlı kadınlar dolaşıyorsa tabii ki 'asortik insanlar vardi' der yani,ne var bunda? Herkesin dikkatini çekebilir.
Ben bir düğüne katıldım, ülkü ocağı kutlaması gibiydi. Ceketleri, sakalları, tavırlarıyla ağır abiler vardı hep. Çok ilginçti,ister istemez dikkatimi çekti yani. O zamanki sevgilime anlattim.eger 'sen düğünde adamlara mi bakiyorsun' falan dese uyuz olurdum. Çünkü ne alaka?
canım, tatlım kullanınca laf soktuğunuzu mu zannediyorsunuzSen kimin savunucusu olarak konuya dahilsin,ben sakinim canım sen merak etme
Aynen ya, bazı insanlar buluttan nem kapıyor.Hani adam dese ki offoff bir kadınlar vardı ağzımın suyu aktı bayıldım dese arkadaşa hak veririm ama zavallı adamcagizin bakışından anlam çıkarmış
Niye sizin gibiler için öyle mi algılanıyor,yazık size gerçekten belliki boş gezenin boş tayfasisiniz ,gayeniz tartışma çıkarmak ve bundan keyif almak...şu saçma emojinden belli gerçi kaliten, sınıfın, varoşcanım, tatlım kullanınca laf soktuğunuzu mu zannediyorsunuz
tamam en çok köylere ve köydekilere sahip çıkan sizsiniz tebrikler..
Demek ki adamın dediği her zamanki halinden tavrından farklı ki nem kapmışımAynen ya, bazı insanlar buluttan nem kapıyor.
Ona alın, buna bozul, ötekine surat as...
Sonra da "kocam hiç sohbet etmiyor, telefona gömülüyor, hep arkadaşlarıyla buluşuyor"
E , adamı dediğine pişman etme de gün içinde olan şeyleri konuşsun karısıyla
Genelde nasıl konuşuruz eşiniz kadınlar hakkında?Demek ki adamın dediği her zamanki halinden tavrından farklı ki nem kapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?