Sizce abartıyor muyum ?

Eşinizi siz bilirsiniz tabii ne gözle, neyi ima ederek söylediğini. Yani daha sade giyim beklerken fazla şatafatlı gördüyse ondan şaşırmış olabilir. Eskidendi o aman köylük yer insanlar basit etek baş örtüsüyle gelir halleri.

Aynen tatlım belliki ilkokul seviyesinde kalmışsınız hem kültür hem cevap seviyesi olarak,orada kalmaya devam edin
Hahaha aynen tatlım :) Sen boşver bizi ya, biz böyle boş boş konuşuyoruz. Kültürünüz ve seviyenizden damlayanlarla aydınlanabilsek ne mutlu bize :) Taşıyor maşallah :)

Hahaha aynen tatlım :) Sen boşver bizi ya, biz böyle boş boş konuşuyoruz. Kültürünüz ve seviyenizden damlayanlarla aydınlanabilsek ne mutlu bize :) Taşıyor maşallah :)
Keşke biraz daha anlatsa Anadolu'yu taşı toprağı köyleri giyim tarzını da dinlesek belli ki öğrenecek çok şeyimiz var .. biraz aydınlaniriz belki köydeki hanımların nasıl şort bikini veya abiye ile erkeklerin takım elbise gezdiginden bahsetse bize biraz

Ben anlamadım ki, asortik demiş ne demiş yani? Zilli kaynıyordu mu demis, açık giyinenlere mi laf etmiş? Düğün kritigi yapılırken söylenecek bir laf.
Mesela düğün yapan aile kendi halindeyse normal sartla altında kadinlarin günlük pardesüsü etek ile,çocukların erkeklerin tsort ile gelecegi bir düğünse bu sefer gelenler şık şıkıdım,grand tuvalet gelmişlerse, ortada platin saçlı topuklu ayakkabıli yaşlı kadınlar dolaşıyorsa tabii ki 'asortik insanlar vardi' der yani,ne var bunda? Herkesin dikkatini çekebilir.
Ben bir düğüne katıldım, ülkü ocağı kutlaması gibiydi. Ceketleri, sakalları, tavırlarıyla ağır abiler vardı hep. Çok ilginçti,ister istemez dikkatimi çekti yani. O zamanki sevgilime anlattim.eger 'sen düğünde adamlara mi bakiyorsun' falan dese uyuz olurdum. Çünkü ne alaka?
Aynı şekilde annem bir düğüne katıldı, bilmemne başkanı, bilmemne odası başkanı, falan filan. Bir sürü bilindik insan düğündeymis. birkaç bilindik insan nikah şahidi olmus falan..o da mesela 'tum kodamanlar oradaydi' gibi bir yorum yapmıştı. Babam bundan nem kapıp bozulsa 'delirdi heralde' diye düşünürdük

Boşverin ya, ciddiye alınacak bir mesele değil. Sohbete devam

Hani adam dese ki offoff bir kadınlar vardı ağzımın suyu aktı bayıldım dese arkadaşa hak veririm ama zavallı adamcagizin bakışından anlam çıkarmış

Hani adam dese ki offoff bir kadınlar vardı ağzımın suyu aktı bayıldım dese arkadaşa hak veririm ama zavallı adamcagizin bakışından anlam çıkarmış
Aynen ya, bazı insanlar buluttan nem kapıyor.
Ona alın, buna bozul, ötekine surat as...
Sonra da "kocam hiç sohbet etmiyor, telefona gömülüyor, hep arkadaşlarıyla buluşuyor"
E , adamı dediğine pişman etme de gün içinde olan şeyleri konuşsun karısıyla

canım, tatlım kullanınca laf soktuğunuzu mu zannediyorsunuz
tamam en çok köylere ve köydekilere sahip çıkan sizsiniz tebrikler..
Niye sizin gibiler için öyle mi algılanıyor,yazık size gerçekten belliki boş gezenin boş tayfasisiniz ,gayeniz tartışma çıkarmak ve bundan keyif almak...şu saçma emojinden belli gerçi kaliten, sınıfın, varoş

Demek ki adamın dediği her zamanki halinden tavrından farklı ki nem kapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…