- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi Rizelikiz5353
-
Kucuk kaynin da çocuk değilmiş yani onaltı yaşında diyorsun ama sen en baştan ailesine gardını almışsın ve eşini çok zor durumda birakiyosun sen olumlu ol zitlasma çok konuşmak zorunda da değilsin saygıda kusur etme kimse sana bişey diyemez eşin de bunu görür anlar tek ailesinden sürekli laf duyarsa sana hak verir sen belki hakliyken ettiğin laflarla yaptığın davranışlar la suçlu duruma düşüyorsunAsıl ben annemin size hizmet eder her işinizi yapar demesine çok taktım düşünüyorum demiş olabilir mı ewt demiştir bencede çünkü annem beni pek sevmez eşimin ailesi de sevmiyor küçük kaynım bugün top oynuyorum maksadıyla topu sert bir şekilde defalarca yüzüme karnıma vurdu inadına mı yapıyorsun dedim evet dedi ve bence sebebi onun gelip evimde bir ay kalmasını istememem evet istemedim çünkü çok yaramaz ve bakmak zorunda değilim
Bende hala isinamadim canım ama bi oğlum var sabrediyoruz ışte onun icinŞimdi herkes bana yüklenecek kötüsün yanlış yapıyorsun idare etsen ne olur fln diye ama böyle hissediyorum kızlar sevmiyorum ailesini bu bir anda gelişen birşey değil ki onların yaptıklarından dolayı soğudum siz olsanız kesin yalayıp yutardiniz ama dimi asla esinize sitem etmezdiniz tabii canım bı ben seytanim
İnşallah sende karşılığı alırsın dileklerinin kat kat karşılığı senin olsun...Sizdeki laflar masallah boy boy
O yuzden hak ettiginiz karsiligi almissiniz
Allah kvnizin yardimcisi olsun
Çok haklısın gerçekten çok söylendim iki üç gündür uykusuzluk yorgunluk heralde bir anda patladım onaBence en büyük hatayı eşinize çok söylenerek yapmışsınız. KV ile aranızda laf dalaşı olmuş bitmiş,içinizde bırakmamışsınız. İyi de adam size gelip kavga etmemiş ki,neden cevap verdin dememiş. Siz fazla üzerine gitmişsiniz eşinizin,vurmasına laf bile demiyorum eli kırılsın
:) Yok canım yok inanki kaynanamlara karşı hiç öyle değilim demek istiyorum ama diyemedigim herşeyi eşime söylüyorumAy boyle gozumun onune car car konusup hic susmayan filmlerdeki o kotu gelin karakterleri geldi. Dayagi kimse haketmez asla. Ama sizdeki cene de masallah yani
Amin, alirim insallah da kendi kendimi o mantiksiz insanlara da dovdurtmem, elim armut toplamazİnşallah sende karşılığı alırsın dileklerinin kat kat karşılığı senin olsun...
Bak hala hakliyken haksiz duruma duseceksin.Neyin kavgasini edeceksin ipleri koparacaksin.Kaynananla mumkun oldugunca az gorusmeye calis laf sokarsa sende karsiligini ver.Esine gelince ona vurdugu icin surundur anasina laf soylemedi diye degil.İlk mesajımda anlatmadım herşeyi çok uzun olmasın konu sapmasin diye evet eşimin ailesi çok kışkırttı bu güne kadar beni özellikle annesi onun yanında basım açık gezmeme kizardi kendi paramla eve aldığım kumanya ya kizardi pasta malzemesi alıyorum diye gereksiz mı canım cekmesinmis ve bunu yüzüme değil tüm mahalleye söylerdi evime 4 yılda 2 defa geldi sadece sürekli bir bahane buldu gelmemek için torununu görmeye gelmedi bizi ayağına getirtti daha kırkı çıkmamış sezeryanla dogum yapmış halde otobüslerle gittim üstelik ama şuan bunların hepsini anlıyorum demek ki dertleri benim onlarla oturmamam yani ben şimdi ne yapayım eşim de vurunca iyice sinirim zipladi yarın konuyu açıp iyice bir kavga edip ipleri koparsam mı diye düşünüyorum
Canım benim teşekkür ederim yazın için aslında ayda bir fln gidiyoruz fazla değil ama ben şimdi zıt kaptim ya acayip zor geliyor ölüme gidiyormusum gibi eşim için buna katlanmak zorundayım çünkü o beni çok seviyor diyorum deniyorum ama olmuyor sussam millet ezik diyor kaynanam bile komşularına bunun yanında her lafı ediyorum anlamıyor diyor gülerek konuşsam ayarimi bilmiyorum ya kalp kiriyorum ya hiç ağzımı acamadan sinirden ağlıyorum eşime üzülüyorum arada kalıyor ama oda bazen öyle laflar ediyor ki bana kadinligimdan anneligime kadarKonuyu düzenle ve sonradan anlattıklarını da ekle. Eşinin vurması çok yanlış onun öküzlüğüne yorum yapamayacağım ama sana tavsiyem, eşine söylenme, onu bunaltma, eşinle aranı iyi tutmaya çalış. kayınvalidene veya diğerlerine durduk yerde laf sokma, amaaa sana bi şey derlerse laf sokarlarsa, sadece 1 cümleyle ver laflarını.
Bak ben küçük çocuklara şöyle derim, "okulda kimseye vurma, sana vuran olursa önce uyar, eğer tekrar sana vurursa, sen de ona vur."
Sen de bunu yap. Kimseye laf sokma, bulaşma. Ama sana laf sokan ya da direkt laf söyleyen olursa da ver cevaplarını, ezik durma.
Küçük kaynın daha ergen bi velet, yaptığı hareketler çok saygısızca, iyi şımartmışlar. Onu muhatap bile alma kendine, büyüsün de gelsin.
Hatta diğerleriyle de evlerine gittiğinde bile olabildiğince az muhatap ol, soğuk dur, mesafeli ol. Ama böyle surat yapar gibi değil, iyi ama mesafeli dur. Bi süre sonra senin bu araya ördüğün duvarlardan çekinsinler.
Evlerine de olabildiğince az git. Eşinle konuş, yok laftan anlamaz diyorsan başka bi bahane mi uydurursun bilmiyorum, ne bileyim bi işe girme ihtimalin yok mu? ya da kurs? pasta kursu, yemek kursu, el işi, dil, vs? yani köye gidemeyeceğin bi şeye katılsan nasıl olur?
Allah'ım Yarabbim sende benim gibisin şimdi anladımAmin, alirim insallah da kendi kendimi o mantiksiz insanlara da dovdurtmem, elim armut toplamaz
bak dediğim gibi eşine söylenme eşinle aranı iyi tut, o tip bi kayınvalide eşinle aran bozulunca da sevinir gibi geldi bana.Canım benim teşekkür ederim yazın için aslında ayda bir fln gidiyoruz fazla değil ama ben şimdi zıt kaptim ya acayip zor geliyor ölüme gidiyormusum gibi eşim için buna katlanmak zorundayım çünkü o beni çok seviyor diyorum deniyorum ama olmuyor sussam millet ezik diyor kaynanam bile komşularına bunun yanında her lafı ediyorum anlamıyor diyor gülerek konuşsam ayarimi bilmiyorum ya kalp kiriyorum ya hiç ağzımı acamadan sinirden ağlıyorum eşime üzülüyorum arada kalıyor ama oda bazen öyle laflar ediyor ki bana kadinligimdan anneligime kadar
Haklıyken haksız duruma düşüyorsun bu tavrınla.Kızlar oradan kasinmissin hakettin demek egonuzu çok tatmin ediyor heralde ama ben her defasında bana sürekli laf sokan birinin evine asla orada rahat bir nefes alamadığım halde zorla goturuluyorum ten rengime bile sen karasin torunum beyaz diyen birinin evine ve ben bunu alttan alamıyorum kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?