- 10 Ekim 2014
- 32.712
- 147.184
- 798
- Konu Sahibi Rizelikiz5353
-
Esin bu cocuga haddini bildirsin sana top atarken o izledi miAsıl ben annemin size hizmet eder her işinizi yapar demesine çok taktım düşünüyorum demiş olabilir mı ewt demiştir bencede çünkü annem beni pek sevmez eşimin ailesi de sevmiyor küçük kaynım bugün top oynuyorum maksadıyla topu sert bir şekilde defalarca yüzüme karnıma vurdu inadına mı yapıyorsun dedim evet dedi ve bence sebebi onun gelip evimde bir ay kalmasını istememem evet istemedim çünkü çok yaramaz ve bakmak zorunda değilim
Kısaca anlatmaya çalışacağım erken yaşta evlendik eşimle sevgiliydik ama aileler ısrar edince evlendik 4 yıl oldu bir çocuğumuz var ama ben eşimin ailesine hala isinamadim her ailesine gittiğimizde kavga çıkarıyorum oradan nefret ediyorum haksız sayilmam çünkü kaynanam sürekli laf sokuyor bana bugün k.v. küçük oğlanı evlendir de sana gelin baksin bizden fayda yok goruyon hepimizin çocukları var dedim ama kesinlikle şakaydı zaten küçük kaynım daha 15 16 yaşlarında bir anda dedi ki sözde sen bakacaktin bana evlenirken yanında oturucam her işini yapacam dedin sonra kaçtın gittin dedi bende hayır öyle bişey demedim dedim kaynatam da ewt söyledin dedi eşime döndüm beni savunsun diye oda demiş olabilirsin dedi ben nasıl kalayım burada 19 yaşında evlenmisim çarşıda büyümüş kızı köye gelin alıp inek mı baktircaktin bakamam ki zaten asla bunu o yaşta da kabul etmem dedim sonra kaynanam dedi ki ama seni annen verirken her işinizi yapar ogretirsiniz siz merak etmeyin lafinizdan çıkmaz dedi bize dedi şok oldum annem sacmalamis dedim neyse öyle konu Kapandı ama benim moral sıfır tabi eşime anlatıyorum gece durmadan söylemiyorum bir daha buraya gelmem de fln diye kalktı başıma bı vurdu sus seni mı dinleyecem dedi ve yattı iki saat ağladım ne yapcam peki şimdi sizce abartiyor muyum
Sen abartmışsın.Eşin daha da abartmış !!Kısaca anlatmaya çalışacağım erken yaşta evlendik eşimle sevgiliydik ama aileler ısrar edince evlendik 4 yıl oldu bir çocuğumuz var ama ben eşimin ailesine hala isinamadim her ailesine gittiğimizde kavga çıkarıyorum oradan nefret ediyorum haksız sayilmam çünkü kaynanam sürekli laf sokuyor bana bugün k.v. küçük oğlanı evlendir de sana gelin baksin bizden fayda yok goruyon hepimizin çocukları var dedim ama kesinlikle şakaydı zaten küçük kaynım daha 15 16 yaşlarında bir anda dedi ki sözde sen bakacaktin bana evlenirken yanında oturucam her işini yapacam dedin sonra kaçtın gittin dedi bende hayır öyle bişey demedim dedim kaynatam da ewt söyledin dedi eşime döndüm beni savunsun diye oda demiş olabilirsin dedi ben nasıl kalayım burada 19 yaşında evlenmisim çarşıda büyümüş kızı köye gelin alıp inek mı baktircaktin bakamam ki zaten asla bunu o yaşta da kabul etmem dedim sonra kaynanam dedi ki ama seni annen verirken her işinizi yapar ogretirsiniz siz merak etmeyin lafinizdan çıkmaz dedi bize dedi şok oldum annem sacmalamis dedim neyse öyle konu Kapandı ama benim moral sıfır tabi eşime anlatıyorum gece durmadan söylemiyorum bir daha buraya gelmem de fln diye kalktı başıma bı vurdu sus seni mı dinleyecem dedi ve yattı iki saat ağladım ne yapcam peki şimdi sizce abartiyor muyum
Şehirden köye gelme olayını evlenirken düşünseydin.Kısaca anlatmaya çalışacağım erken yaşta evlendik eşimle sevgiliydik ama aileler ısrar edince evlendik 4 yıl oldu bir çocuğumuz var ama ben eşimin ailesine hala isinamadim her ailesine gittiğimizde kavga çıkarıyorum oradan nefret ediyorum haksız sayilmam çünkü kaynanam sürekli laf sokuyor bana bugün k.v. küçük oğlanı evlendir de sana gelin baksin bizden fayda yok goruyon hepimizin çocukları var dedim ama kesinlikle şakaydı zaten küçük kaynım daha 15 16 yaşlarında bir anda dedi ki sözde sen bakacaktin bana evlenirken yanında oturucam her işini yapacam dedin sonra kaçtın gittin dedi bende hayır öyle bişey demedim dedim kaynatam da ewt söyledin dedi eşime döndüm beni savunsun diye oda demiş olabilirsin dedi ben nasıl kalayım burada 19 yaşında evlenmisim çarşıda büyümüş kızı köye gelin alıp inek mı baktircaktin bakamam ki zaten asla bunu o yaşta da kabul etmem dedim sonra kaynanam dedi ki ama seni annen verirken her işinizi yapar ogretirsiniz siz merak etmeyin lafinizdan çıkmaz dedi bize dedi şok oldum annem sacmalamis dedim neyse öyle konu Kapandı ama benim moral sıfır tabi eşime anlatıyorum gece durmadan söylemiyorum bir daha buraya gelmem de fln diye kalktı başıma bı vurdu sus seni mı dinleyecem dedi ve yattı iki saat ağladım ne yapcam peki şimdi sizce abartiyor muyum
Eşinizin herbir aile bireyiyle aşırı derecede Yüz göz olmuşsunuz.Siz kayınvalideye kayınbabaya saygısızsınız küçükler de sizi adam yerine koymuyor.Asıl ben annemin size hizmet eder her işinizi yapar demesine çok taktım düşünüyorum demiş olabilir mı ewt demiştir bencede çünkü annem beni pek sevmez eşimin ailesi de sevmiyor küçük kaynım bugün top oynuyorum maksadıyla topu sert bir şekilde defalarca yüzüme karnıma vurdu inadına mı yapıyorsun dedim evet dedi ve bence sebebi onun gelip evimde bir ay kalmasını istememem evet istemedim çünkü çok yaramaz ve bakmak zorunda değilim
Çok gereksiz muhabbetlere girmişsin. Satasmissin resmen .. nihayetinde bir kayınvalideKısaca anlatmaya çalışacağım erken yaşta evlendik eşimle sevgiliydik ama aileler ısrar edince evlendik 4 yıl oldu bir çocuğumuz var ama ben eşimin ailesine hala isinamadim her ailesine gittiğimizde kavga çıkarıyorum oradan nefret ediyorum haksız sayilmam çünkü kaynanam sürekli laf sokuyor bana bugün k.v. küçük oğlanı evlendir de sana gelin baksin bizden fayda yok goruyon hepimizin çocukları var dedim ama kesinlikle şakaydı zaten küçük kaynım daha 15 16 yaşlarında bir anda dedi ki sözde sen bakacaktin bana evlenirken yanında oturucam her işini yapacam dedin sonra kaçtın gittin dedi bende hayır öyle bişey demedim dedim kaynatam da ewt söyledin dedi eşime döndüm beni savunsun diye oda demiş olabilirsin dedi ben nasıl kalayım burada 19 yaşında evlenmisim çarşıda büyümüş kızı köye gelin alıp inek mı baktircaktin bakamam ki zaten asla bunu o yaşta da kabul etmem dedim sonra kaynanam dedi ki ama seni annen verirken her işinizi yapar ogretirsiniz siz merak etmeyin lafinizdan çıkmaz dedi bize dedi şok oldum annem sacmalamis dedim neyse öyle konu Kapandı ama benim moral sıfır tabi eşime anlatıyorum gece durmadan söylemiyorum bir daha buraya gelmem de fln diye kalktı başıma bı vurdu sus seni mı dinleyecem dedi ve yattı iki saat ağladım ne yapcam peki şimdi sizce abartiyor muyum
Patavatsızca konuşmuşsun. Sana gel bak diyen de yokmuş.. Ne gereksiz muhabbet.Kısaca anlatmaya çalışacağım erken yaşta evlendik eşimle sevgiliydik ama aileler ısrar edince evlendik 4 yıl oldu bir çocuğumuz var ama ben eşimin ailesine hala isinamadim her ailesine gittiğimizde kavga çıkarıyorum oradan nefret ediyorum haksız sayilmam çünkü kaynanam sürekli laf sokuyor bana bugün k.v. küçük oğlanı evlendir de sana gelin baksin bizden fayda yok goruyon hepimizin çocukları var dedim ama kesinlikle şakaydı zaten küçük kaynım daha 15 16 yaşlarında bir anda dedi ki sözde sen bakacaktin bana evlenirken yanında oturucam her işini yapacam dedin sonra kaçtın gittin dedi bende hayır öyle bişey demedim dedim kaynatam da ewt söyledin dedi eşime döndüm beni savunsun diye oda demiş olabilirsin dedi ben nasıl kalayım burada 19 yaşında evlenmisim çarşıda büyümüş kızı köye gelin alıp inek mı baktircaktin bakamam ki zaten asla bunu o yaşta da kabul etmem dedim sonra kaynanam dedi ki ama seni annen verirken her işinizi yapar ogretirsiniz siz merak etmeyin lafinizdan çıkmaz dedi bize dedi şok oldum annem sacmalamis dedim neyse öyle konu Kapandı ama benim moral sıfır tabi eşime anlatıyorum gece durmadan söylemiyorum bir daha buraya gelmem de fln diye kalktı başıma bı vurdu sus seni mı dinleyecem dedi ve yattı iki saat ağladım ne yapcam peki şimdi sizce abartiyor muyum
Haklısın gitmemek en iyisi bende ciddi ciddi düşünüyorum bunuŞaka değil kendince laf sokmaya çalışmışsın ve az bile yapmışlar sana. 16 yaşındaki çocugun evlenmesıydı, gelının kvye bakmasıydı filan sana mı düştü bunlar? "Görüyon hepimizin çocukları var." Kaynın evlenınce cocuk sahıbı olmayacak mı birgün? Bakmak istemıyorsan bakmazsın, bunu bu şekilde laf dokundurarak konuşmanın anlamı neydi?
Ek: kv benı kışkırttı, yok hızmet bekledi ondan dedım, o bunu yaptı, şu şunu yaptı demişsin. Kendını tutamıyorsan mesafeyı koy, gitme o zaman. Gidipte noluyor yıne kavga gürültü, evde esınden kafana tokat yıyorsun. Ne fark etti gitmen, kalman? Gidipte kötü olacağına gitme öyle kötü ol bari.
Esin bu cocuga haddini bildirsin sana top atarken o izledi mi[/QUOT eşim orada yoktu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?