• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce abartiyormuyum:(

Rizelikiz5353

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
101
28
13
32
Kısaca anlatmaya çalışacağım erken yaşta evlendik eşimle sevgiliydik ama aileler ısrar edince evlendik 4 yıl oldu bir çocuğumuz var ama ben eşimin ailesine hala isinamadim her ailesine gittiğimizde kavga çıkarıyorum oradan nefret ediyorum haksız sayilmam çünkü kaynanam sürekli laf sokuyor bana bugün k.v. küçük oğlanı evlendir de sana gelin baksin bizden fayda yok goruyon hepimizin çocukları var dedim ama kesinlikle şakaydı zaten küçük kaynım daha 15 16 yaşlarında bir anda dedi ki sözde sen bakacaktin bana evlenirken yanında oturucam her işini yapacam dedin sonra kaçtın gittin dedi bende hayır öyle bişey demedim dedim kaynatam da ewt söyledin dedi eşime döndüm beni savunsun diye oda demiş olabilirsin dedi ben nasıl kalayım burada 19 yaşında evlenmisim çarşıda büyümüş kızı köye gelin alıp inek mı baktircaktin bakamam ki zaten asla bunu o yaşta da kabul etmem dedim sonra kaynanam dedi ki ama seni annen verirken her işinizi yapar ogretirsiniz siz merak etmeyin lafinizdan çıkmaz dedi bize dedi şok oldum annem sacmalamis dedim neyse öyle konu Kapandı ama benim moral sıfır tabi eşime anlatıyorum gece durmadan söylemiyorum bir daha buraya gelmem de fln diye kalktı başıma bı vurdu sus seni mı dinleyecem dedi ve yattı iki saat ağladım ne yapcam peki şimdi sizce abartiyor muyum

Canim benim eşinin ailesi ile iyi gecinmeye bak .. Her kaynanada vardir biraz terslik ama onlar buyuk yanlarina gittigimizde idare edecez.. Kotu olup dusman sevindirecegine iyi olup dusman çatlat .. Eşin sinirlenmis belliki sonucta anne baba.. Benimde annem babam hakkinda esim konussa kizarim yani ..

Kısaca anlatmaya çalışacağım erken yaşta evlendik eşimle sevgiliydik ama aileler ısrar edince evlendik 4 yıl oldu bir çocuğumuz var ama ben eşimin ailesine hala isinamadim her ailesine gittiğimizde kavga çıkarıyorum oradan nefret ediyorum haksız sayilmam çünkü kaynanam sürekli laf sokuyor bana bugün k.v. küçük oğlanı evlendir de sana gelin baksin bizden fayda yok goruyon hepimizin çocukları var dedim ama kesinlikle şakaydı zaten küçük kaynım daha 15 16 yaşlarında bir anda dedi ki sözde sen bakacaktin bana evlenirken yanında oturucam her işini yapacam dedin sonra kaçtın gittin dedi bende hayır öyle bişey demedim dedim kaynatam da ewt söyledin dedi eşime döndüm beni savunsun diye oda demiş olabilirsin dedi ben nasıl kalayım burada 19 yaşında evlenmisim çarşıda büyümüş kızı köye gelin alıp inek mı baktircaktin bakamam ki zaten asla bunu o yaşta da kabul etmem dedim sonra kaynanam dedi ki ama seni annen verirken her işinizi yapar ogretirsiniz siz merak etmeyin lafinizdan çıkmaz dedi bize dedi şok oldum annem sacmalamis dedim neyse öyle konu Kapandı ama benim moral sıfır tabi eşime anlatıyorum gece durmadan söylemiyorum bir daha buraya gelmem de fln diye kalktı başıma bı vurdu sus seni mı dinleyecem dedi ve yattı iki saat ağladım ne yapcam peki şimdi sizce abartiyor muyum
Evet abartıyorsun ve kocana yazık çen çen çene. Kayınvaliden ile anlaşmak istemeyen sensin, kendin demişsin gittiğimde kavga çıkarıyorum diye. Ben kocana üzüldüm en çok, yazık adama.

Kayınvalideye yapılacak bir şaka değilmiş. Gereksiz olmuş. Belki o da sizin gibi 'şaka' yapmıştır. Sizin başlattığınız bu şakalaşma sonucu bozulmuş olup eşinizi fişeklemeniz de ayrı bi hata. Onun size vurması ise kabul edilebilir bir şey değil.

Kısacası, dertsiz başınıza dert açmışsınız.

Ben onu esinin vurmasina demedim o arkadastan daha suclu.Sadece kaynanasinin verdigi karsiliga dedim.Durduk yere gelinim bana boyle dese bende sinirlenip bi sey derim.
Okey anladım.

Bazı gelin kaynanalar var laf sokma yarışına giriyorlar. Aslında küçük biraz alttan alsa saygı duysa halledilebilir olduğunu düşünüyorum. O gelinlerde işte yaşlanınca aynı o kaynana gibi oluyor sonra...

Okey anladım.

Bazı gelin kaynanalar var laf sokma yarışına giriyorlar. Aslında küçük biraz alttan alsa saygı duysa halledilebilir olduğunu düşünüyorum. O gelinlerde işte yaşlanınca aynı o kaynana gibi oluyor sonra...
Aynen bende oyle dusunuyorum.Hadi diyelim kaynanasi baslatti tamam karsilik versin icine atmasin ama yani bu laf biraz patavatsizlik olmus.Biraz saygi olsa bunlar yasanmasa

Kızlar oradan kasinmissin hakettin demek egonuzu çok tatmin ediyor heralde ama ben her defasında bana sürekli laf sokan birinin evine asla orada rahat bir nefes alamadığım halde zorla goturuluyorum ten rengime bile sen karasin torunum beyaz diyen birinin evine ve ben bunu alttan alamıyorum kusura bakmayın

Asıl ben annemin size hizmet eder her işinizi yapar demesine çok taktım düşünüyorum demiş olabilir mı ewt demiştir bencede çünkü annem beni pek sevmez eşimin ailesi de sevmiyor küçük kaynım bugün top oynuyorum maksadıyla topu sert bir şekilde defalarca yüzüme karnıma vurdu inadına mı yapıyorsun dedim evet dedi ve bence sebebi onun gelip evimde bir ay kalmasını istememem evet istemedim çünkü çok yaramaz ve bakmak zorunda değilim

Şimdi herkes bana yüklenecek kötüsün yanlış yapıyorsun idare etsen ne olur fln diye ama böyle hissediyorum kızlar sevmiyorum ailesini bu bir anda gelişen birşey değil ki onların yaptıklarından dolayı soğudum siz olsanız kesin yalayıp yutardiniz ama dimi asla esinize sitem etmezdiniz tabii canım bı ben seytanim

Kızlar oradan kasinmissin hakettin demek egonuzu çok tatmin ediyor heralde ama ben her defasında bana sürekli laf sokan birinin evine asla orada rahat bir nefes alamadığım halde zorla goturuluyorum ten rengime bile sen karasin torunum beyaz diyen birinin evine ve ben bunu alttan alamıyorum kusura bakmayın
Ilk mesajinizda bu gibi seyleri anlatmamissiniz. Keske bunlari da ekleseydiniz cunku sizi kiskirtma amacli yapilmis seyler. Ama yine de bu tarz insanlari gormemek duymamak olabilecek en az iletisime girmek en mantiklisi. Aksi halde ister istemez seviyelerine dusuyorsunuz. Size kasinmissin demek bizim egomuzu niye tatmin etsin o da ayri bir celiski.
Not olarak kocaniz da hodukmus.

Back
X