• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce abartiyormuyum:(

Şaka değil kendince laf sokmaya çalışmışsın ve az bile yapmışlar sana. 16 yaşındaki çocugun evlenmesıydı, gelının kvye bakmasıydı filan sana mı düştü bunlar? "Görüyon hepimizin çocukları var." Kaynın evlenınce cocuk sahıbı olmayacak mı birgün? Bakmak istemıyorsan bakmazsın, bunu bu şekilde laf dokundurarak konuşmanın anlamı neydi?

Ek: kv benı kışkırttı, yok hızmet bekledi ondan dedım, o bunu yaptı, şu şunu yaptı demişsin. Kendını tutamıyorsan mesafeyı koy, gitme o zaman. Gidipte noluyor yıne kavga gürültü, evde esınden kafana tokat yıyorsun. Ne fark etti gitmen, kalman? Gidipte kötü olacağına gitme öyle kötü ol bari.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl ben annemin size hizmet eder her işinizi yapar demesine çok taktım düşünüyorum demiş olabilir mı ewt demiştir bencede çünkü annem beni pek sevmez eşimin ailesi de sevmiyor küçük kaynım bugün top oynuyorum maksadıyla topu sert bir şekilde defalarca yüzüme karnıma vurdu inadına mı yapıyorsun dedim evet dedi ve bence sebebi onun gelip evimde bir ay kalmasını istememem evet istemedim çünkü çok yaramaz ve bakmak zorunda değilim
Esin bu cocuga haddini bildirsin sana top atarken o izledi mi

Kısaca anlatmaya çalışacağım erken yaşta evlendik eşimle sevgiliydik ama aileler ısrar edince evlendik 4 yıl oldu bir çocuğumuz var ama ben eşimin ailesine hala isinamadim her ailesine gittiğimizde kavga çıkarıyorum oradan nefret ediyorum haksız sayilmam çünkü kaynanam sürekli laf sokuyor bana bugün k.v. küçük oğlanı evlendir de sana gelin baksin bizden fayda yok goruyon hepimizin çocukları var dedim ama kesinlikle şakaydı zaten küçük kaynım daha 15 16 yaşlarında bir anda dedi ki sözde sen bakacaktin bana evlenirken yanında oturucam her işini yapacam dedin sonra kaçtın gittin dedi bende hayır öyle bişey demedim dedim kaynatam da ewt söyledin dedi eşime döndüm beni savunsun diye oda demiş olabilirsin dedi ben nasıl kalayım burada 19 yaşında evlenmisim çarşıda büyümüş kızı köye gelin alıp inek mı baktircaktin bakamam ki zaten asla bunu o yaşta da kabul etmem dedim sonra kaynanam dedi ki ama seni annen verirken her işinizi yapar ogretirsiniz siz merak etmeyin lafinizdan çıkmaz dedi bize dedi şok oldum annem sacmalamis dedim neyse öyle konu Kapandı ama benim moral sıfır tabi eşime anlatıyorum gece durmadan söylemiyorum bir daha buraya gelmem de fln diye kalktı başıma bı vurdu sus seni mı dinleyecem dedi ve yattı iki saat ağladım ne yapcam peki şimdi sizce abartiyor muyum

Ortayı acmissin kv'nde golü atmış. Kendin kasinmissin gelip ağlama bence boşuna. Küçük oglanin evlenecegi kız hizmetci mi? Senin ozelligin ne? Cocuk bahanende cok sacma. Evlendiginde sizde bi kari kocaydiniz kaynininda cocugu olacak sonucta

Kadınlar bazen çok acımasız. Buradaki çoğu kadın, kadına karşı kv, koca vb. kişileri savumak için uğraşıyor. Bana bile "kadın kadının kurdudur" gibi saçma sapan şeyler söyleteceksiniz ya. Yazık.

Eşinize çok sinir oldum. Şiddet gören şiddet gösterir siz de kayınvalidenize dilinizle şiddet göstermişsiniz işte. Beyefendi annesine bu kadar laf söyletmiyorsa size de vurmayacak.

Bu arada sizin yaptığınız "şaka" da düpedüz laf sokma, eğip bükmeye gerek yok.

Walla bende esimin ailesiyle hic anlasamam fikirlerimiz zerre uyusmaz ama sayqida kusur etmem ayrica ilerde Allah korusun bisey olsa yine herkss essek gibi bakacak yani kimsenin kenduni laf sokup ustunluk kurmasina qerek yok hayatin qercekleri bunlar...Onlarla anlasamam ama onlar icinde asla huzurumu bizmam oyuzden esim hep derki onlar icin uzulme sen hep haklisin der neden ? Cunku kafam uymasada sayqisizlik etmem ne laf faln sokup kafami yorcam haftada bikere 1 saat qoruyorum pehhh:)

Bende şuraya değinmek istiyorum şehirde büyümüş ama koye gitmezmis ne alaka!! Tamam sana inek falan bak veya kv ile otur hizmetci ol vs demiyorum ama küçümsüyorsun resmen. 22 yaşındayim bu yasima kadar kendi koyume dahi 5 6 sefer gitmisimdir ama evleneceğim adamin bir tek koyde evi vardı kiradansa orda bir muddet oturmayi tercih ettim (kiradakileri kucumsemiyorum yanlış anlaşılmasın zorluğu acisindan yazdim) yani bunda gocunacak bir sey yok bence

Ben eşinin vurması konusunda yorum yapamayacağım hiçbişey bunu haklı gösteremez zaten.
Kayınvaliden kayınbaban ve eşin karşında bötle böyle yaparım ederim dedin söyledin derken sende hatanı anlayıp büyüklerine laf sokmaya çalışmaman gerektiğini anlamışsındır ki bu eşinin annesi. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil evet ama saygı göstermek zorundasın. Seninde çocuğun varmış bak onu bahane ederek kayınvalideni güya şaka yoluyla başından atmaya çalışıyosun daha şimdiden ileride çocuğunda sana yaparsa zoruna gitmesin, alışıksın.
Ne ekersen onu biçersin. Evlenirken önünü sonunu düşünmediğiniz şeylere iki gun sonra kendinize destek arayıp haklı çıkınca ne hissediyosunuz acaba

Kısaca anlatmaya çalışacağım erken yaşta evlendik eşimle sevgiliydik ama aileler ısrar edince evlendik 4 yıl oldu bir çocuğumuz var ama ben eşimin ailesine hala isinamadim her ailesine gittiğimizde kavga çıkarıyorum oradan nefret ediyorum haksız sayilmam çünkü kaynanam sürekli laf sokuyor bana bugün k.v. küçük oğlanı evlendir de sana gelin baksin bizden fayda yok goruyon hepimizin çocukları var dedim ama kesinlikle şakaydı zaten küçük kaynım daha 15 16 yaşlarında bir anda dedi ki sözde sen bakacaktin bana evlenirken yanında oturucam her işini yapacam dedin sonra kaçtın gittin dedi bende hayır öyle bişey demedim dedim kaynatam da ewt söyledin dedi eşime döndüm beni savunsun diye oda demiş olabilirsin dedi ben nasıl kalayım burada 19 yaşında evlenmisim çarşıda büyümüş kızı köye gelin alıp inek mı baktircaktin bakamam ki zaten asla bunu o yaşta da kabul etmem dedim sonra kaynanam dedi ki ama seni annen verirken her işinizi yapar ogretirsiniz siz merak etmeyin lafinizdan çıkmaz dedi bize dedi şok oldum annem sacmalamis dedim neyse öyle konu Kapandı ama benim moral sıfır tabi eşime anlatıyorum gece durmadan söylemiyorum bir daha buraya gelmem de fln diye kalktı başıma bı vurdu sus seni mı dinleyecem dedi ve yattı iki saat ağladım ne yapcam peki şimdi sizce abartiyor muyum
Sen abartmışsın.Eşin daha da abartmış !!

Şehirden köye gelme olayını evlenirken düşünseydin.
Ayrıca evlenmesrydşn ne işin vardı o yaşta evlendin okuyacak yaşta.
1 Durduk yere kadına laf sokmuşsun haketmişsin verdiği cvbı
2 Sen "çocuğum var biz bakamıyoruz küçük oğlun evlensin baksın" bu nasıl bi zihniyet. Sen çocuk yaptın diye muafmı oldun bunlardan. Küçük kaynın evlenince onunda çocuğu olacak neden bi kişi baksın.
3 Oğlunu evlendir konusu sana düşmez.
Kv az bile söylemiş. Sen önce büyüklerinle nasıl konuşacağını öğren.
Bu kv lerin hepsi öcü değil. Biraz vicdanlı olun.
Bence kv den kötü kv değil sen kötü gelinsin.
Allahım ne günlere kaldık

Asıl ben annemin size hizmet eder her işinizi yapar demesine çok taktım düşünüyorum demiş olabilir mı ewt demiştir bencede çünkü annem beni pek sevmez eşimin ailesi de sevmiyor küçük kaynım bugün top oynuyorum maksadıyla topu sert bir şekilde defalarca yüzüme karnıma vurdu inadına mı yapıyorsun dedim evet dedi ve bence sebebi onun gelip evimde bir ay kalmasını istememem evet istemedim çünkü çok yaramaz ve bakmak zorunda değilim
Eşinizin herbir aile bireyiyle aşırı derecede Yüz göz olmuşsunuz.Siz kayınvalideye kayınbabaya saygısızsınız küçükler de sizi adam yerine koymuyor.
Siz madem şehirli asilzadelerden bir gelinsiniz o köylülere !! biraz asalet,kibarlık,görgü !öğret hani sen şehirliyim diye yazdın ya tatlım ondan yazdım..
Editör : Pardon sen Çarşılı gelindin farketmez ama...

Son düzenleme:
Çok gereksiz muhabbetlere girmişsin. Satasmissin resmen .. nihayetinde bir kayınvalide :D susup oturacak mıydı :) açmış ağzını yummuş gözünü. . Ne diye kasiniyorsun? Kocanı da kiskirtmissin ama kafana vuran elleri kırılsın.

Patavatsızca konuşmuşsun. Sana gel bak diyen de yokmuş.. Ne gereksiz muhabbet.
Hadi eve geldin eşine ne söyleniyorsun, ki söylenmeni gerektirecek Bi olay olmamış yok daha gitmem bi daha gelmem. Hoş onlarda sana bayılmıyordur emin ol

Şaka değil kendince laf sokmaya çalışmışsın ve az bile yapmışlar sana. 16 yaşındaki çocugun evlenmesıydı, gelının kvye bakmasıydı filan sana mı düştü bunlar? "Görüyon hepimizin çocukları var." Kaynın evlenınce cocuk sahıbı olmayacak mı birgün? Bakmak istemıyorsan bakmazsın, bunu bu şekilde laf dokundurarak konuşmanın anlamı neydi?

Ek: kv benı kışkırttı, yok hızmet bekledi ondan dedım, o bunu yaptı, şu şunu yaptı demişsin. Kendını tutamıyorsan mesafeyı koy, gitme o zaman. Gidipte noluyor yıne kavga gürültü, evde esınden kafana tokat yıyorsun. Ne fark etti gitmen, kalman? Gidipte kötü olacağına gitme öyle kötü ol bari.
Haklısın gitmemek en iyisi bende ciddi ciddi düşünüyorum bunu

Benim anlamadığım ya da anlayamadığım şey insan annesi yaşındaki kadına neden böyle bi şaka yapar. Ben kendimi kayınvalideme böyle bişey söylerken düşünemiyorum. Ama eşinizde bi alem kalkıp vurmak nedir yani

Kızlar herkese tek tek cevap veremiyorum telefondan girdiğim için öncelikle haklısınız dusundumde ben gereksiz bir laf ettim orada çünkü k.v. aşırı gıcık oluyorum sürekli bı şekilde o bana satasiyor bende ona 2. Madem köye gelin gitmeyecektin de neden evlendin fln diyenler başta bu konuları zaten konuşmuştuk hem esimle hem ailesiyle ben köyde durmam dedim onlarda tm dediler sonradan sıkıntı çıkardılar ayrıca aslaaa kendimi yok sehirliyim elitim demiyorum ben hayatım boyunca böyle kibirli insanlardan nefret etmisimdir ama köyde yaşayamam inek bakamam bilmiyorum o şekilde buyumedim o yüzden yapamam dedim bu bir kibirlenme değil ki kaynanam kendine hizmetçi istiyordu 3. Ben daha 24 yaşındayım karşımdaki insanlar 50 yaşlarında onların mı idareci olması gerekir benim mı? Ewt saygısızlık yapılmamalı kim olursa olsun oda benim olgunlasmamis olmam sinirime yenik dusmem hataliyim not bu kadın yanında oturan iki gelinini evden kaçırmış bir kadındır o kadar masum değil yani bı tanesini oğlundan zorla bosattirdi bir oğlunun nişanını atmasına sebep oldu diğer gelini İstanbul'a yerleşti kurtuldu boşanmaktan ona göre değerlendirin

Back
X