Cok hoş bır tabır degılmış ondan mutevellit bılemedım."Salla da sümügüne bak" denirdi ilkokuldayken..
Hey gidi günler hey
merhaba;
Esımın akrabasının eslerı ile sohbet edıyorduk. Bırsey konuşurken gulerek "salak" dedı. Bende " bana mı dıyorsun" dedım . Şasırdı kem küm etti.
Lafımı gerı aldım kusura bakma falan dedı ben cıddıyetımı soguk ruzgarlar estırmeden belli ettım. Hıc hoşlanmıyorum kac yasında insanlarız . Sızce tek bı laf için tepkı vermem abartı mı oldu. Arkadas olacaksak ki öyle gorunuyor yakın davranıyor cok benı ve tavrımı bılsın istedım.
Cocukcada davranmış olmk istemedım ama yersız bır kelıme ayrıca hakaret nıteliğinde.İyi yapmışsın, abartmıyorsun
Katılıyorum . Ve yapı olarakta nezakete deger verırım. Tesekkur ederım"salak" diyecek samimiyet zaman içinde oluşur
benim en yakın arkadaşlarım bana salak dese hiç alınmam, niyetlerini bilirim çünkü
anladığım kadarıyla sizin böyle bir samimiyetiniz yok
tepki vermeniz gayet yerinde olmuş bence
Sormayın:) hoşlanmadım hıc .. Madem goruseceksek uslubunu bılmeli degılmı amaSalak nedir be
Lisede kalmış hanımın aklı
yo cok iyi iyi yapmissiniz. en bastan agzina ceki duzen versin o sekilde civik konusmadan ben de hoslanmam. 15 yillik arkadasim bana yeri gelince sen gerizekalisim der gulerek tabiki ..ama bunu yeni tanistigim biri soyleyemez ben de asla soylemem ve soylenmesini de istemem...cok guzel bir karsilik vermissiniz. simdi uyarmasaniz ilerde belki bir laf edip abartmis konumuna duserdiniz bu cok iyi olmusmerhaba;
Esımın akrabasının eslerı ile sohbet edıyorduk. Bırsey konuşurken gulerek "salak" dedı. Bende " bana mı dıyorsun" dedım . Şasırdı kem küm etti.
Lafımı gerı aldım kusura bakma falan dedı ben cıddıyetımı soguk ruzgarlar estırmeden belli ettım. Hıc hoşlanmıyorum kac yasında insanlarız . Sızce tek bı laf için tepkı vermem abartı mı oldu. Arkadas olacaksak ki öyle gorunuyor yakın davranıyor cok benı ve tavrımı bılsın istedım.
Taviz vermek istemedım bnde.yo cok iyi iyi yapmissiniz. en bastan agzina ceki duzen versin o sekilde civik konusmadan ben de hoslanmam. 15 yillik arkadasim bana yeri gelince sen gerizekalisim der gulerek tabiki ..ama bunu yeni tanistigim biri soyleyemez ben de asla soylemem ve soylenmesini de istemem...cok guzel bir karsilik vermissiniz. simdi uyarmasaniz ilerde belki bir laf edip abartmis konumuna duserdiniz bu cok iyi olmus
Keske herkesın davranışı bıze baglı olsa. Hıc haksızlık olmazdı. Yakın bulmaklada ılgısı yok yakın olmak karsındakıne hoş olmayan kelimeler kullanmayı gerektırmıyor.Bunu diyecek kadar yakin buldu belkide sizi sonucta ciddi tavrini olaydi cesaret edemezi
merhaba;
Tabı haklısınız orda tavır kondu oda gerekenı yaptı .. Uzatmaya hıc nıyetım yok sızlerınde fıkrını almk maksatAğzından kaçırmış olabilir. Hoşlanmadığınızı belli etmeniz iyi olmuş elbette ama fazla uzatmaya gerek yok sanki.
Haklısınız . Tavrımı koymuş oldum orda olan orada bıttı. Bunu farkettı ve tekrarlayacagını hıc sanmam:)Hiç de abartı olmamış. Çok iyi yapmışsınız. Hiç hoşlanmam ben de.
Buraya gelip "böyle dedi, çok bozuldum, eşime söyledim, o seni çok seviyor, samimi bulmuş, ne var bunda dedi, sinir oldum, tartıştık" deseydiniz, "Keşke o sırada abartmadan tepkinizi verseydiniz" derdik. Siz de bunu yapmışsınız zaten.
Elbette ya, hepimiz insanız, hata yaparız, ağzımızdan bir şeyler kaçırırız, tepki veririz sonra tepkim yersiz miydi diye endişeleniriz.Tabı haklısınız orda tavır kondu oda gerekenı yaptı .. Uzatmaya hıc nıyetım yok sızlerınde fıkrını almk maksat
Katılıyorum:) sızlerle sohbet etmek guzel konu bahanesı allah baska sıkıntı vermesın :)Elbette ya, hepimiz insanız, hata yaparız, ağzımızdan bir şeyler kaçırırız, tepki veririz sonra tepkim yersiz miydi diye endişeleniriz.
Canınızı sıkmayın bile artık, olmuş bitmiş. Tutup "sensin salak" dememişsiniz sonuçta. Bence bu saatte düşünmesi gereken o kişi, siz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?