Sızce abartıyormuyum?

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba;
Esımın akrabasının eslerı ile sohbet edıyorduk. Bırsey konuşurken gulerek "salak" dedı. Bende " bana mı dıyorsun" dedım . Şasırdı kem küm etti.
Lafımı gerı aldım kusura bakma falan dedı ben cıddıyetımı soguk ruzgarlar estırmeden belli ettım. Hıc hoşlanmıyorum kac yasında insanlarız . Sızce tek bı laf için tepkı vermem abartı mı oldu. Arkadas olacaksak ki öyle gorunuyor yakın davranıyor cok benı ve tavrımı bılsın istedım.

İyi yapmışsın, abartmıyorsun

"salak" diyecek samimiyet zaman içinde oluşur
benim en yakın arkadaşlarım bana salak dese hiç alınmam, niyetlerini bilirim çünkü

anladığım kadarıyla sizin böyle bir samimiyetiniz yok
tepki vermeniz gayet yerinde olmuş bence

Katılıyorum . Ve yapı olarakta nezakete deger verırım. Tesekkur ederım

yo cok iyi iyi yapmissiniz. en bastan agzina ceki duzen versin o sekilde civik konusmadan ben de hoslanmam. 15 yillik arkadasim bana yeri gelince sen gerizekalisim der gulerek tabiki ..ama bunu yeni tanistigim biri soyleyemez ben de asla soylemem ve soylenmesini de istemem...cok guzel bir karsilik vermissiniz. simdi uyarmasaniz ilerde belki bir laf edip abartmis konumuna duserdiniz bu cok iyi olmus

Taviz vermek istemedım bnde.

Bunu diyecek kadar yakin buldu belkide sizi sonucta ciddi tavrini olaydi cesaret edemezi

Bunu diyecek kadar yakin buldu belkide sizi sonucta ciddi tavrini olaydi cesaret edemezi
Keske herkesın davranışı bıze baglı olsa. Hıc haksızlık olmazdı. Yakın bulmaklada ılgısı yok yakın olmak karsındakıne hoş olmayan kelimeler kullanmayı gerektırmıyor.

Ağzından kaçırmış olabilir. Hoşlanmadığınızı belli etmeniz iyi olmuş elbette ama fazla uzatmaya gerek yok sanki.

Hiç de abartı olmamış. Çok iyi yapmışsınız. Hiç hoşlanmam ben de.

Buraya gelip "böyle dedi, çok bozuldum, eşime söyledim, o seni çok seviyor, samimi bulmuş, ne var bunda dedi, sinir oldum, tartıştık" deseydiniz, "Keşke o sırada abartmadan tepkinizi verseydiniz" derdik. Siz de bunu yapmışsınız zaten. Hiç kafaya takacak bir şey yok. En iyisini yapmışsınız.

Ağzından kaçırmış olabilir. Hoşlanmadığınızı belli etmeniz iyi olmuş elbette ama fazla uzatmaya gerek yok sanki.
Tabı haklısınız orda tavır kondu oda gerekenı yaptı .. Uzatmaya hıc nıyetım yok sızlerınde fıkrını almk maksat

Haklısınız . Tavrımı koymuş oldum orda olan orada bıttı. Bunu farkettı ve tekrarlayacagını hıc sanmam:)

Tabı haklısınız orda tavır kondu oda gerekenı yaptı .. Uzatmaya hıc nıyetım yok sızlerınde fıkrını almk maksat
Elbette ya, hepimiz insanız, hata yaparız, ağzımızdan bir şeyler kaçırırız, tepki veririz sonra tepkim yersiz miydi diye endişeleniriz.
Canınızı sıkmayın bile artık, olmuş bitmiş. Tutup "sensin salak" dememişsiniz sonuçta. Bence bu saatte düşünmesi gereken o kişi, siz değil

Katılıyorum:) sızlerle sohbet etmek guzel konu bahanesı allah baska sıkıntı vermesın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…