Sızce abartıyormuyum?

Yeni yeni tanışıyorsunuz ve sana esprili bir şekilde salak dedi..

O kadın ne uslup biliyor..ne haddini biliyor

Asla abartmamışın böyle arkadaşlık olmaz sonra ağzı alışır her yerde söyler. Ayrıca samimiyetlik ayrı hakaret ayrı

Samimiyetten olsa bile baskalarının yanında söylenmesini sevmiyorum
Haklısınız ama büyütmeyin ağzından kaçmıştır kötü niyetle söylememiştir. özür dilemiş zaten

çok yakın arkadaşınız olsa anlarım bir nebze ama yakın değilken böyle bir davranış benimde hoşuma gitmezdi.

hiç sevmem..bi akrabam var yaşını başını almış bakıyorum arkadaşlık ilişkilerine,salak,manyak...
bu nedir yaa,samimiyet göstergesi olamaz böyle şeyler..çok itici

Yakın olsa da olmasa da insanların birbirine salak demesi çok itici. Hiç abartmamışsınız. Aynısını ben de yapardım.

Salak da ne demek yaa, cok samimiyet varmis gibi
Arti samimiyet olsa da luzumsuz
Haklisin konu sahibi

Eşimin akraba ve eşleri ile bu samimiyete geleceğime ihtimal vermiyorum ama salak dediğim arkadaşlarım var daha neler neler deriz 15 20 senelik arkadaşlarım bunlar, sümüğümü koluma sildiğim dönemleri bilirler

Deli, manyak kelimlerinde sorun gormuyorum ama salak kelimesinden hoslanmam.

[QUOTE, post: 44039552, member: 699827"]merhaba;
Esımın akrabasının eslerı ile sohbet edıyorduk. Bırsey konuşurken gulerek "salak" dedı. Bende " bana mı dıyorsun" dedım . Şasırdı kem küm etti.
Lafımı gerı aldım kusura bakma falan dedı ben cıddıyetımı soguk ruzgarlar estırmeden belli ettım. Hıc hoşlanmıyorum kac yasında insanlarız . Sızce tek bı laf için tepkı vermem abartı mı oldu. Arkadas olacaksak ki öyle gorunuyor yakın davranıyor cok benı ve tavrımı bılsın istedım.[/QUOTE]
Cok iyi yapmışsın bence bende hic hoslanmam o tarz kelimelerden.

çok iyi yapmışsınız abartı değil bence de. gereksiz samimiyet.

Abartmamissiniz. Ben de hiç hoşlanmam böyle hitaplardan söyleyeni de bozarim. Samimiyet göstergesi de değildir bence ben nasıl ki herkese saygıyla yaklasiyorsam herkes de bana öyle davranmak zorunda. İyi yapmışsınız.

Yeni yeni tanışıyorsunuz ve sana esprili bir şekilde salak dedi..

O kadın ne uslup biliyor..ne haddini biliyor
Yanı gercekten hoş degıldı . Ben cok soguk ruzgarlar estırmek istemedım ..

Bende cok tuhaf karsıladım dogrusu. Kac yasında insanlarız hoş durmuyor agzımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…