- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
Amin, ama parantezli amin (kalbi kötü, kendi kötü, yaşayan her canlıya kötü olan insanlara ne veriyorsa versin, bizi bağlamaz)Katılıyorum:) sızlerle sohbet etmek guzel konu bahanesı allah baska sıkıntı vermesın :)
Öyle dıyorsan oyle olsun kavun kokusu :)Amin, ama parantezli amin (kalbi kötü, kendi kötü, yaşayan her canlıya kötü olan insanlara ne veriyorsa versin, bizi bağlamaz)
Asla abartmamışın böyle arkadaşlık olmaz sonra ağzı alışır her yerde söyler. Ayrıca samimiyetlik ayrı hakaret ayrımerhaba;
Esımın akrabasının eslerı ile sohbet edıyorduk. Bırsey konuşurken gulerek "salak" dedı. Bende " bana mı dıyorsun" dedım . Şasırdı kem küm etti.
Lafımı gerı aldım kusura bakma falan dedı ben cıddıyetımı soguk ruzgarlar estırmeden belli ettım. Hıc hoşlanmıyorum kac yasında insanlarız . Sızce tek bı laf için tepkı vermem abartı mı oldu. Arkadas olacaksak ki öyle gorunuyor yakın davranıyor cok benı ve tavrımı bılsın istedım.
Yakın olsa da olmasa da insanların birbirine salak demesi çok itici. Hiç abartmamışsınız. Aynısını ben de yapardım.merhaba;
Esımın akrabasının eslerı ile sohbet edıyorduk. Bırsey konuşurken gulerek "salak" dedı. Bende " bana mı dıyorsun" dedım . Şasırdı kem küm etti.
Lafımı gerı aldım kusura bakma falan dedı ben cıddıyetımı soguk ruzgarlar estırmeden belli ettım. Hıc hoşlanmıyorum kac yasında insanlarız . Sızce tek bı laf için tepkı vermem abartı mı oldu. Arkadas olacaksak ki öyle gorunuyor yakın davranıyor cok benı ve tavrımı bılsın istedım.
Yanı gercekten hoş degıldı . Ben cok soguk ruzgarlar estırmek istemedım ..Yeni yeni tanışıyorsunuz ve sana esprili bir şekilde salak dedi..
O kadın ne uslup biliyor..ne haddini biliyor
Bende cok tuhaf karsıladım dogrusu. Kac yasında insanlarız hoş durmuyor agzımızda.Abartmamissiniz. Ben de hiç hoşlanmam böyle hitaplardan söyleyeni de bozarim. Samimiyet göstergesi de değildir bence ben nasıl ki herkese saygıyla yaklasiyorsam herkes de bana öyle davranmak zorunda. İyi yapmışsınız.
Haklısınız hıcbır samımıyette haketmıyor bu hıtaplarıçok iyi yapmışsınız abartı değil bence de. gereksiz samimiyet.
Tesekkur ederım tepkı verdım acaba cokmu kırıcı oldum dedım sankı salak dıyen benım:)Abartmamissin tabi ki.
Senin gibiler lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?