Sızce abartıyormuyum?

hiç sevmem..bi akrabam var yaşını başını almış bakıyorum arkadaşlık ilişkilerine,salak,manyak...
bu nedir yaa,samimiyet göstergesi olamaz böyle şeyler..çok itici
Aynen oyle canım ..

Samimiyetten olsa bile baskalarının yanında söylenmesini sevmiyorum
Haklısınız ama büyütmeyin ağzından kaçmıştır kötü niyetle söylememiştir. özür dilemiş zaten
Asla buyutmem gerek yok zaten., sızlere danışmak istedım sadece

Ortada bu lafların konuşulacagı bır samımıyet yok fakat gorustuk tabıkı .. Benım cok samımı arkadaslarımda salak vs demez .. Yakıştırmıyorum ne sohbetıme ne uslubuma

Ortada bu lafların konuşulacagı bır samımıyet yok fakat gorustuk tabıkı .. Benım cok samımı arkadaslarımda salak vs demez .. Yakıştırmıyorum ne sohbetıme ne uslubuma

O zaman hoşlanmıyorum demelisin, sözle yani davranışla değil

Sizi tatmin etmeyen nedır? 28 yasındayım karsımda 32 yasında bır hanım var . Orada dur haddını bıl mesajını baska nasıl verebılırdım.. Bana mı dedın? Dıyerek gozlerıne baktım ciddı bır sekılde acıklaması özur olmasaydı bu konu uzerıne soyleyecek kati kelimelerım vardı . Sızce fazlasını soylemek gereksız olmazmıydı

Sizi tatmin etmeyen nedır? 28 yasındayım karsımda 32 yasında bır hanım var . Orada dur haddını bıl mesajını baska nasıl verebılırdım.. Bana mı dedın? Dıyerek gozlerıne baktım ciddı bır sekılde acıklaması özur olmasaydı bu konu uzerıne soyleyecek kati kelimelerım vardı . Sızce fazlasını soylemek gereksız olmazmıydı

Sence yeterli ise sorun yok, ben açıkça söylerdim hoşlanmadığımı, yorumum o şekilde oldu,konuda beni tatmin etmesi gereken birşey yok, neden 2 kere yazdın ve bu üslupla?

Tepkinizde haklisiniz saygi iyidir,oda anlamis zaten lafin gelisi kullanmis gibi bazilari konusurken bunlari kullanir biz saygi iceren kelimer istesek bile hic kafaniza takmayin durumu cozmussunuz

Herkese canımlı mesaj bana ise tatmin sorgulaması,anlamadım?

Sizce dediğin için ben kendimce yorum yaptım

Bu kelimenin samimiyetle alakası yok bence.
En samimi olduğum insana salak demem ona da dedirtmem.
Abartmıyorsunuz.

Sence yeterli ise sorun yok, ben açıkça söylerdim hoşlanmadığımı, yorumum o şekilde oldu,konuda beni tatmin etmesi gereken birşey yok, neden 2 kere yazdın ve bu üslupla?
Yanlışlıkla ıkı kere olarak gıtmış. Ötesınde yapacagım acıklama tartısmaya gırerdı . Ama haklı oldugunuz nokta bu durum kımılerı için fazlası tepkıyıde hakedıyor

Herkese canımlı mesaj bana ise tatmin sorgulaması,anlamadım?

Sizce dediğin için ben kendimce yorum yaptım
Aa kırdım ben sızı sanırım. Canım benım amacım sızınle sohbet etmek zaten.. Sende haklısın kendınce aıle ilişkilerınde bı mıktar ölçüp tartmayı tercıh edıyorum abartısızlığım o yuzden

Yanlışlıkla ıkı kere olarak gıtmış. Ötesınde yapacagım acıklama tartısmaya gırerdı . Ama haklı oldugunuz nokta bu durum kımılerı için fazlası tepkıyıde hakedıyor

Ben öyle yapıyorum kendimi sözlü ifade etmekten yanayım, bana mı dedin demek,ben böyle laflardan hoşlanmıyorum demekten daha bence, orda çıkardı tartışma çıkacak olsa, tüm bunlar bence tabi,konu başlığına istinaden

Tepkinizde haklisiniz saygi iyidir,oda anlamis zaten lafin gelisi kullanmis gibi bazilari konusurken bunlari kullanir biz saygi iceren kelimer istesek bile hic kafaniza takmayin durumu cozmussunuz
Aynen .. Takmıyorum zaten nezaket cercevesınde tepkımı net ortaya koymak istedım.. Bırseyler daha soylesem fazla olacaktı emınım boylesı onu utandırdı farkettım

Abartmıyorsunuz.

İlişki seviyesi, süresi ne olursa olsun belirli saygı sınırları geçilmemeli. Yeterince utanmıştır ve bir daha yaşanmaz umarım.

Yoo gayet yerinde olmuş , eğer tepkinizi belli etmeseydiniz daha sonra tekrarıyla da karşılaşabilirdiniz. Ve bende hiç hoşlanmam aramda derin samimiyet olmayan insanların bana bu şekilde hitap etmesinden, saygısızlık. Yakın arkadaşlarımı mazur görüyorum tabiki

Kesinlikle haklisiniz.ben de boyle bi durumla karsilastigimda nasil der donuk donuk yuzlerine bakarim donup kalirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…