Aynen oyle canım ..hiç sevmem..bi akrabam var yaşını başını almış bakıyorum arkadaşlık ilişkilerine,salak,manyak...
bu nedir yaa,samimiyet göstergesi olamaz böyle şeyler..çok itici
Asla buyutmem gerek yok zaten., sızlere danışmak istedım sadeceSamimiyetten olsa bile baskalarının yanında söylenmesini sevmiyorum
Haklısınız ama büyütmeyin ağzından kaçmıştır kötü niyetle söylememiştir. özür dilemiş zaten
Aynen oyle canım bende acaba fazla tepkı mı verdım dedım ..Salak da ne demek yaa, cok samimiyet varmis gibi
Arti samimiyet olsa da luzumsuz
Haklisin konu sahibi
Ortada bu lafların konuşulacagı bır samımıyet yok fakat gorustuk tabıkı .. Benım cok samımı arkadaslarımda salak vs demez .. Yakıştırmıyorum ne sohbetıme ne uslubumaEşimin akraba ve eşleri ile bu samimiyete geleceğime ihtimal vermiyorum ama salak dediğim arkadaşlarım var daha neler neler deriz 15 20 senelik arkadaşlarım bunlar, sümüğümü koluma sildiğim dönemleri bilirler
Ortada bu lafların konuşulacagı bır samımıyet yok fakat gorustuk tabıkı .. Benım cok samımı arkadaslarımda salak vs demez .. Yakıştırmıyorum ne sohbetıme ne uslubuma
Sizi tatmin etmeyen nedır? 28 yasındayım karsımda 32 yasında bır hanım var . Orada dur haddını bıl mesajını baska nasıl verebılırdım.. Bana mı dedın? Dıyerek gozlerıne baktım ciddı bır sekılde acıklaması özur olmasaydı bu konu uzerıne soyleyecek kati kelimelerım vardı . Sızce fazlasını soylemek gereksız olmazmıydıO zaman hoşlanmıyorum demelisin, sözle yani davranışla değil
Sizi tatmin etmeyen nedır? 28 yasındayım karsımda 32 yasında bır hanım var . Orada dur haddını bıl mesajını baska nasıl verebılırdım.. Bana mı dedın? Dıyerek gozlerıne baktım ciddı bır sekılde acıklaması özur olmasaydı bu konu uzerıne soyleyecek kati kelimelerım vardı . Sızce fazlasını soylemek gereksız olmazmıydıO zaman hoşlanmıyorum demelisin, sözle yani davranışla değil
Sizi tatmin etmeyen nedır? 28 yasındayım karsımda 32 yasında bır hanım var . Orada dur haddını bıl mesajını baska nasıl verebılırdım.. Bana mı dedın? Dıyerek gozlerıne baktım ciddı bır sekılde acıklaması özur olmasaydı bu konu uzerıne soyleyecek kati kelimelerım vardı . Sızce fazlasını soylemek gereksız olmazmıydı
Yanlışlıkla ıkı kere olarak gıtmış. Ötesınde yapacagım acıklama tartısmaya gırerdı . Ama haklı oldugunuz nokta bu durum kımılerı için fazlası tepkıyıde hakedıyorSence yeterli ise sorun yok, ben açıkça söylerdim hoşlanmadığımı, yorumum o şekilde oldu,konuda beni tatmin etmesi gereken birşey yok, neden 2 kere yazdın ve bu üslupla?
Aa kırdım ben sızı sanırım. Canım benım amacım sızınle sohbet etmek zaten.. Sende haklısın kendınce aıle ilişkilerınde bı mıktar ölçüp tartmayı tercıh edıyorum abartısızlığım o yuzdenHerkese canımlı mesaj bana ise tatmin sorgulaması,anlamadım?
Sizce dediğin için ben kendimce yorum yaptım
Haklısınız samımıyet boyle olacaksa olmasın hıcBu kelimenin samimiyetle alakası yok bence.
En samimi olduğum insana salak demem ona da dedirtmem.
Abartmıyorsunuz.
Yanlışlıkla ıkı kere olarak gıtmış. Ötesınde yapacagım acıklama tartısmaya gırerdı . Ama haklı oldugunuz nokta bu durum kımılerı için fazlası tepkıyıde hakedıyor
Aynen .. Takmıyorum zaten nezaket cercevesınde tepkımı net ortaya koymak istedım.. Bırseyler daha soylesem fazla olacaktı emınım boylesı onu utandırdı farkettımTepkinizde haklisiniz saygi iyidir,oda anlamis zaten lafin gelisi kullanmis gibi bazilari konusurken bunlari kullanir biz saygi iceren kelimer istesek bile hic kafaniza takmayin durumu cozmussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?