Sizce abim hakkında yanlış mı düşünüyorum?

Ooo kardeşim bana da eşime de neler kitledi, lafı bile olmaz ki. Kardeş bu, istesin de alalım. İleride kimin ne olacağı belli olmaz. Onda olunca da o da size harcar. Kardeşler arasında bazı şeylerin lafı olmamalı...

Abime canımı bile veririm kocan seni bırakabilir ama ailen bırakmaz nedir bu 50 tl verdim de çikolata aldım bi de yemeğin parasını hesaplıyorsun diyecek bişey bulamadım bi yemek ne kadar tutabilir

Durumunuz varsa alin yapın.. Allah size kat kat verir. Belki ilerde abinizden buyuk bir iyilik göreceksiniz.. Kimin kime muhtac olacağı bilinmez. Ama esiniz bunu problem eder araniz bozulacaksa bilemem..

Kardeşini reddet.
Kocişinden 50 tl al, artı markettende çikolata al, ve onları kardeş edin.
Böylece hiçbir problem kalmaz ortada.
Ne masraf ne israf ne de kocişin arabacığına zeval gelmez.
Hem olurda bir gün paraya sıkışırsan ne kardeşi mardeşi uleenn der 50 tlyi harcarsın, acıkırsanda çikolatayı yersin... Mutlu mesut sonsuza kadar yaşarsın oh mis.

İyi demişsin cnm akşam üzeri yarım saat bı saat uğrarsınız.
Bu devirde kimse kimsenin yükünü çekmek zorunda değil, eşine hesap kitlenirse çok ayıp olur. İyi düşünmüşsün.
Eşiniz arabayı vermeyerek iyi yapıyor vermek gibi zorunluluğu yok. He hastalık olur o ayri. Keyfi durumlar için kimse kimseyi sömürmesin.

Kardeşim bana 3.500 TL kitledi ben öleyim o zaman . Öyle ki maddi durumu iyi arabası vs var hiç vereceğim demiyor bende istemedim artık verir yada vermez.

Abiniz bir daha arabayı istediğinde , enişten kendi abisine bile vermiyor arabasına çok değer veriyor, sevmiyor paylaşmayı bana kalsa vermez miyim ama elimden birşey gelmez hiç isteme geri çevirir biliyorum de .

Hesap konusuna gelince kardeşinizin cebine gizliden para sıkıştırın da , çalışmıyor mu kendisi ?

Abinizin bir isi yok mu? Ben acikcasi abim benden bu kadar kucuk mebla borc para isteyecek duruma dusse cok uzulurdum, iliskinizi bilmiyorum her abi kardes iliskisi cok iyi olmuyor malum ama bir sorununuz yoksa hemen gozden cikartmayin abinizi Boyle kucuk hesaplar icin. Arabaya gelince;su bir gercek erkekler arabalarini paylasmak istemiyorlar ve arabanin basina bir sey gelse siz zor durumda kalirsiniz, abinizin sizden enistem arabayi arada versin demesi bana biraz tuhaf geldi, yasi kac abinizin? Sizi araya koymadan istemesi gerekir ama arada versin Tarzi bir yaklasimda olgunca degil. Onemli bir durum olmadikca araba keyfi birilerine verilmez zaten. Sizi davet edip esinizin hesap odemesine izin verirse cok ayip eder ama bu bir gorgu kuralidir davet kimden geldiyse hesabi o oder. Eger abinizden bunu bekliyorsaniz biz gelemiyoruz deyin ama bence parada teklif edin ama borc olarak degil, Boyle kucuk paralarin kardesler arasinda borcu olmamali. Ama esiniz konusunda haklisiniz, o sizin abiniz esinizin degil. Sizinle ayni duygulari hissetmez abinize karsi dogal olarak. Elestirebilir, daha objektif bakar ve bunun icinde esiniz suclanamaz.

Bu paralarin abi kardes arasinda lafı bile olmaz.
Farzedin ki gittiniz. En fazla bir yemek parasıdır ödeyeceğiniz .
Abim yok kardesim var . Feda olsun ona para , yemek , araba .
Kardesim arabami çarptı benim bir kez lafını etmedim. Etmemde. Eşımede ettirmem

Abiniz çalışmıyo mu ? Benimde kardeşim var okuyo. Markette çikolataymış bisküviymiş bi isteği olursa alırım. Bazen parasız olur harçlık veririm feda olsun. Eşimde esirgemez bişey. Hele çalıştığım dönemde her maaşımda mutlaka bi ihtiyacını alırdım. Sizin çıktığınız destek suistimal edilmiyosa problem yok. Kardeşsiniz tabi destek olacaksınız. Ama bu durum suistimal ediliyosa tavrınızı koyun derim.

50 tl mi? Cikolata mi? Abiniz ve kiz arkadasinizla gideceginiz yemegi kocisinizin odemesi mi? Yasiniz kac? Kac senelik evlisiniz? Ben kardesime 50 lira degil 5000 tl versem bunun lafini yapmam bir yerde, cikolata icin bir sey soylemeye bile utaniyorum

Hesabi da kocisiniz odese ne olur onu hic anlamadim

Benim de abim var. Ben de şu an evliyim ve bekarken abim benden para isterdi çalışıyordum o da çalışıyordu ama neden istiyorsun diye bile sorgulamazdm o zaman seve seve yolluyodum. Aramızda şakalaşırdık hatta 2 katı alırım filan diye. 50 lira istemiş vermişsin de 50 lira feda olsun yani 1000 lira civarı olsa belki bende bi düşünürüm geri dönüşü olur mu diye belki düşünürüm ama. Çikolatayı bile buraya yazmanı saçma buldum kırmak için söylemiyorum yani ama öyle düşünüyorum ben. Ben eşim ve abim hiç dışarda yemek yemedik ama öyle birşey olsa zaten yanında kız arkadaşı olucakmş kendini mahcup düşürmek istemez diye düşünüyorum. Hem eşim sıkıntı yapmaz diyorsun bu sefer eşin öderse eğer sende bi daha ki bir muhabbette abim bizi yemeğe götürcekmis filan de abinin yanında şakayla karışık Sevgiler

Sanki abiniz ev araba aldirip ustunuze yikmis gibi anlatiyorsunuz ne var ki 50 tl almis sanki milyarlar alip ortadan yok oldu
cikokatalar feda olsun bu kadar ince dusunmeyin yarin bende maddi olarak sıkışsam kardesim boyle dusunse üzülürdüm

50 tl nin lafini mi yapiyorsun abine bence xok ayip. Benim abim yok erkek kardrsim var ben yeri geliyor onun sevgiliisine onun adina hediye alip yolluyorum cok mu zenginim hayir bir cocucgum var yanlizim evim kira. Beraber disari ciktigimizda ikiaine de asla hesap odetmiyorum hatta mutlu bile oluyorum. Sizin sorununuz ne anlamadim. Esin de bir ayri insan abisine arabasini vermez mi ya demek ki ihtiyacalri var. Olacaksa o arabaya sbirsey sendeykende olur allah korusun

Belli ki abiniz zor durumda ben olsam abimi kırmazdım giderdim.Eşinize de mahçup olmak istemiyorsanız abinize bir miktar para verin hesap için kalksın ödesin sizde egonuzu tatmin etmiş olursunuz.50 tl nedir ki bende evliyim ve şu anda çalışmama rağmen ailemde kimin ihtiyacı varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıyorum.İki gün Sonra kimin ne olacağı belli olmaz sizin ihtiyacınız olduğunda da abiniz yardım edecek belki size.

Abim diyosunuz seviyorum diyosunuz uc bes kurusa takilip kalmissiniz. Abinizle konusun parasinin olup olmadigini sorun yoksa hesapla ilgili destek olabileceginizi kendiniz teklif edin ona gore hesabi sizin deyiminizle esinize kitlerse onceden temkinli olursunuz ve durumu esinizle de paylasarak onun da zor durumda kalmamasina yardimci olabilirsiniz. Araba istemesine bisey diyemem ben de kendi arabamizi cok birilerine verme taraftari degilim ama maddi durumunuz yeterliyse bi aksam yemegi bi cay icin kendinizi de yemeyin hele hele abiniz icin hic.
Abiniz calismiyo mu ciddi dusunuyo demissiniz de

Kardesim 50 liramı alsa çoktan unuturdum hafizanizda tutmanız hayret.. Çikolata kısmına hiç girmiyorum. Çok küçük hesaplar bunlar. Ayrıca abiniz yaninda sevgilisi varken eşinize hesap ödetmez diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…