Sizce abimin nişanına gitmeli miyim

Abin bildiğin dolandırıcı.
Aynı zamanda da hırsız.
Ortadan yok olan paralar, size çektirilen kredi. Tazminattan pay.
Ben heralde nişana kendim de gitmezdim. Çünkü değersizsin. Paran kadar varsın. Daha çok borç takar bu abi dize. Evleneceği kıza yazık

Fare deliğe sığamayınca kuyruğuna kabak bağlarmış. Abiniz anlayış göstermiş gelmenize izin vermiş siz de daha bir de canım eşim nolacak derdine düşüyorsunuz. Adam en mutlu gününde kendisine hırsız diyen adamın suratına maruz kalmak zorunda mı? Eşinizi sadece kendiniz affedebilirsiniz. Başkasının da arası iyi olsun istiyorsanız baştan yüzgöz olacakları duruma getirmeyecektiniz.

Bak bunları hiç anlatmadın mesela, o kadar kocişinin içinden geçildi burda ağzını açmadın. Benim bildiğim Peri bin defa yumurtlardı bunu. Bana anlatma senin ciğerini biliyorum.
Yok artık ya valla keşke şu an canlı karşımda olsak da tartışsak senle 😅😅 o zaman kocama takintiliymisim sıra gelmemiş abime. Burda konu abimin yaptıklarından çok benim ne yapmam gerektiğiydi arkadaşlar da destek oldular sağolsun

Yok artık ya valla keşke şu an canlı karşımda olsak da tartışsak senle 😅😅 o zaman kocama takintiliymisim sıra gelmemiş abime. Burda konu abimin yaptıklarından çok benim ne yapmam gerektiğiydi arkadaşlar da destek oldular sağolsun
O gün çok sıkışmıştın, o gün aklına gelmeyen şimdi hiç gelmezdi.

Abin bildiğin dolandırıcı.
Aynı zamanda da hırsız.
Ortadan yok olan paralar, size çektirilen kredi. Tazminattan pay.
Ben heralde nişana kendim de gitmezdim. Çünkü değersizsin. Paran kadar varsın. Daha çok borç takar bu abi dize. Evleneceği kıza yazık
Evet ben çocukluğumdan beri değersizim gerçekten. Hep kendimi böyle hissederdim gerçekten de böyleymiş. O yüzdende hep eşimden ve ailesinden değer görmek istedim ama olmadı eltiyle kiyaslandim eşim annesiyle bir oldu . Nerdeyse intihar edecektim bu ara öyle bunalıma girmiştim ailem sevmez eşimin ailesi sevmez . Yazik

Maalesef bunu huy edinmiş ve tazminattan isteyince ben de vermek istemedim tartıştık bir kaç kere çünkü ben o paraya dokunmayacaktim zor durum param olacaktı. Ama ben pasifim maalesef bir şekilde baskiliyor. İçin sıkıntılı ne yapacağımı bilmiyorum inşallah eşimle iyi oluruz bundan sonra. Ama ailesiyle nasıl olur bilmiyorum. Nefret ediyorum onlardan hep beni ailemi suçluyorlar hiç kendilerinde hata aramazlar ve kaynanamın ağzı beddua

Vermemekle iyi yapmışsınız. Eşiniz ile ilgili sorunları gerekmedikçe iki taraftada anlatmayın.

Vermemekle iyi yapmışsınız. Eşiniz ile ilgili sorunları gerekmedikçe iki taraftada anlatmayın.
Zaten bu süreç eşime de bana da ders oldu. Artık hicbirsey dışarıya yansimayacak içimizde halledeceğiz . Benim korkum 4 aydır beraberiz ya . Daha ailesiyle karşılaşmadık ailesiyle karşılaşınca eşimin tavrı nasıl olur ailesinden çekinir mi yoksa benim yanımda mi durur . Bunlardan emin olmam lazim

Bu konuda çelişkili ifadeleri var Peri'nin. Zamanında boşan diyen arkandayım diyen abi avukat parasını duyunca çark etmişti güya. Sonra adamla barıştı diye küstü. Sonra nedense kredi çektiriyor tazminattan istiyor. Abisi hakkında doğru söylediğine inanmıyorum. Yorumların gelişine göre abi şekilleniyor.

Bilemedim. Ama abide bana pek dürüst gelmedi. Daha önce annesine de aynı şeyi yapmış.

Gitmeyin.

Ailenize hakaret eden adamla evlendiğinize göre o kadar da önemli değiller, önemsemediğiniz birinin nişanında ne işiniz var.
Ailem önemsiz olduğundan değil de ben baskıya zora gelemediğimden. Ve ben eşimle nisanlanirken o zamanda abim istememişti evlenmemi nisanimda benimle küstü abim herkesin içinden elini vermedi isteme olduktan sonra el opuluyor ya kayınvalide falan lafını ettiler

Benim düğünümdeyken eşimin işyerinde arkadaşları para toplamış bir arkadaşıda parayı verirken karıştırmış eşimin kardeşi sanıp düğün sırasında abime vermiş abim de unutmuş para ceketinin cebinde kalmış düğünden birkaç gün sonra abimden almıştık. Bir de benim aptalligimdan zamanında eşimle dertleşirken abimden falan da bahsetmiştim abimin böyle haber vermeden birşeyler alma huyu var zamanında annemin biriktirdiği doları altın saatini habersiz alıp bilmiyorum falan yapmıştı ama biliyoduk onun aldığını ben cahilmiyim salak mıyım bilmiyorum eşime duygusal olduğum bir anda anlatmıştım. Bunlara dayanarak söyledi
eee vermişsiniz kozu
bende sorayım abinizden özür dileyip gönlünü aldı mı?
bu şartı koşmadıysanız sizde abinizi umursamıyormuşsunuz
bu durumda tanışmaya çağırılmasanız da olurmuş
beni önemsemeyen kardeşi (sizi) bende istemezdim

Şu an ayrılmak istemiyorum zaten çünkü eşim çok iyi davranıyor ve eskiye göre duygusal bağımız da arttı. Şu an mutluyum. Sadece şunu düşündüm şimdi ablam eşiyle gidecek ben tek gideceğim orda da yalan söyleyeceğim eşim işinden dolayı gelemedim falan diye böyle bi burukluk olcak . Kendimi yalnız hissettim o yüzden
Abartıyorsun gibi geldi bana yok burukluk olacak yok yalnız hissettim falan kocanla göbek bağın bir kesilmedi yani. Tek gidiver. Bir de kimse o telaşe de eşini sormaz.
Bu arada eşim benim abime kardeşime hırsız diyecek onun alnını karışlarım. Kök ailenizdeki her şeyi koştur koştur eşine anlatma. Yarın bir gün sana da hırsızın kardeşi diyebilir.

Sevgi, abinle ilgili yazdıklarınızı doğruysa sen bile gitmeyebilirsin nişana, ne diye eşim olmayacak diye sızlanıyorsun?
Gitmezsem annem, babamla kötü olurum diyorsan da eşinin gelmemesi daha doğru her açıdan.
Bir gerginlik olur, aranız tekrar bozulur falan.
Kendine dert arama.
Böyle abim olsa değil derdimi, günahımı paylaşmam. Şeytanla anlaşır ondan destek istemem. Peri hepsini yaptı.

Ailem önemsiz olduğundan değil de ben baskıya zora gelemediğimden. Ve ben eşimle nisanlanirken o zamanda abim istememişti evlenmemi nisanimda benimle küstü abim herkesin içinden elini vermedi isteme olduktan sonra el opuluyor ya kayınvalide falan lafını ettiler
Bu eşinize hakaret etme hakkı vermez yalnız.

Hırsız deme sebebi neydi bilmiyorum ama abinizin ne yaptığı sizi ilgilendirir, eşiniz de mesafe koyar en fazla, hakaret etmek ne oluyor.

Ben evliyim eşimle problemler yaşadık anlaşamadık bu ailelere yansıdı ve ben ayrılmaya karar verdim bu süreçte de eşim abime hakaret etti hırsız diye bağırdı. Ben de ayrılmaya kararlıydım ama 6 ay sonra ailemden habersiz eşimle barıştım mahkeme olmadan. Böyle olunca ailem bana küstü benimle konuşmadilar eşimle barisali 4 ay oldu annem babam ablamla konuşuyoruz ama abimle hiç konuşmuyoruz sinirli bayağı. Ben eşimle barışınca abim birisiyle tanışmış ve evlenmek istiyor şimdi 2 hafta sonra kız tarafının ailesiyle tanışmaya gidilecek şehir dışı benim annem giller ablam eniştem kendi ailesiyle falan hep beraber. Ama benim canımı sıkan eşimi istemiyorlar ben tek gideceğim benim de canım çok sıkıldı buna evet abim belki kendince haklı olabilir ama herkes ailesiyle giderken ben eşimi bırakıp mi geleceğim . Daha abim beni bile istemiyordu ama babam gil ikna etmiş bu arada. Siz olsaniz ne yaparsınız
bence gitmelisiniz. sonuçta hırsızlıkla suçlamış abiniz tabi istemez. ama sizin abinizle aranızı düzeltmek için fırsat. yarın birgün yine ayrılırsanız en azından desteğiniz olur

Benim düğünümdeyken eşimin işyerinde arkadaşları para toplamış bir arkadaşıda parayı verirken karıştırmış eşimin kardeşi sanıp düğün sırasında abime vermiş abim de unutmuş para ceketinin cebinde kalmış düğünden birkaç gün sonra abimden almıştık. Bir de benim aptalligimdan zamanında eşimle dertleşirken abimden falan da bahsetmiştim abimin böyle haber vermeden birşeyler alma huyu var zamanında annemin biriktirdiği doları altın saatini habersiz alıp bilmiyorum falan yapmıştı ama biliyoduk onun aldığını ben cahilmiyim salak mıyım bilmiyorum eşime duygusal olduğum bir anda anlatmıştım. Bunlara dayanarak söyledi
ay bunu okumdan yorum yaptım. ama yinede abiniz o sizin. sizdende birşey çalmamış geri vermiş.

Böyle abim olsa değil derdimi, günahımı paylaşmam. Şeytanla anlaşır ondan destek istemem. Peri hepsini yaptı.
Ben de anlamadım, çok iyi destekçi abi kardeşinin tazminat parasına çöküp, kredi çektiren birine dönmüş.
Eğer öyleyse kendisi görev icabı gider en fazla zaten başka türlüsüne gerek yok.

Ben de anlamadım, çok iyi destekçi abi kardeşinin tazminat parasına çöküp, kredi çektiren birine dönmüş.
Eğer öyleyse kendisi görev icabı gider en fazla zaten başka türlüsüne gerek yok.
Kendini kabul ettirdi de sıra suratsız kocasına geldi. Nasıl üzülmüş kocamı istemiyolar diye.

Sonradan yazdıklarınıza bakarak size hak verdim bence konuyu düzenleyin sonradan yazdıklarınızı konuya ekleyin
Nişana gitmeyin kısacası

Back
X