- 8 Mart 2023
- 1.414
- 131
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Eşim iftiraciAbiniz mi hırsız yoksa eşimiz mi iftiracı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim iftiraciAbiniz mi hırsız yoksa eşimiz mi iftiracı
Abi haklı.Ben evliyim eşimle problemler yaşadık anlaşamadık bu ailelere yansıdı ve ben ayrılmaya karar verdim bu süreçte de eşim abime hakaret etti hırsız diye bağırdı. Ben de ayrılmaya kararlıydım ama 6 ay sonra ailemden habersiz eşimle barıştım mahkeme olmadan. Böyle olunca ailem bana küstü benimle konuşmadilar eşimle barisali 4 ay oldu annem babam ablamla konuşuyoruz ama abimle hiç konuşmuyoruz sinirli bayağı. Ben eşimle barışınca abim birisiyle tanışmış ve evlenmek istiyor şimdi 2 hafta sonra kız tarafının ailesiyle tanışmaya gidilecek şehir dışı benim annem giller ablam eniştem kendi ailesiyle falan hep beraber. Ama benim canımı sıkan eşimi istemiyorlar ben tek gideceğim benim de canım çok sıkıldı buna evet abim belki kendince haklı olabilir ama herkes ailesiyle giderken ben eşimi bırakıp mi geleceğim . Daha abim beni bile istemiyordu ama babam gil ikna etmiş bu arada. Siz olsaniz ne yaparsınız
Yani bazen diyorum ki keşke hiç bişey anlamasam. Bazen her şeyin farkında olmak da iyi bir şey değil. Rahatsız olduğum konu şu. Bizimkiler çok menfaatçiler hep en çok kendilerini düşünürler. Şimdi ben boşanıyorum ya eşimle bi arabamız vardı sadece onu paylaşıcaz. Ben de abimle konuşuyodum öylesine ben dedim ki o paraya dokunmayacağım hani dursun sonuçta kadınım olur ya ilerde başıma bişey gelir belki 2 . Evliliğim de yolunda gitmez falan o para garantim olsun başımın çaresine bakabileyim. Abimde faize yatıralım diyo senin ana paran kalır faizini ben alırım diyo. Ben de çok rahatsız oldum bundan nasıl tenezzül eder yani hayır getirir mi öyle o para.
Eşim eşyalarımı vermediği için uzaklaştırma çıkardım ben sonra evden eşyalarımı topladım toplarken hem kendi valizime hem de onunkine doldurdum sonra geri götürcektim onun valizini abim de iyiymiş bu valiz ben kullanırım dedi götürtmedi. Yani ben olsam asla tenezzül etmem . Boşandığımızda eşim eve girdiğinde farkedecek valizin olmadığını bide hırsız durumuna düşecez. Ya ailem niye böyle yaa onu geçtim ben ne yapmalıyım özellikle para konusunda
Ben evliyim eşimle problemler yaşadık anlaşamadık bu ailelere yansıdı ve ben ayrılmaya karar verdim bu süreçte de eşim abime hakaret etti hırsız diye bağırdı. Ben de ayrılmaya kararlıydım ama 6 ay sonra ailemden habersiz eşimle barıştım mahkeme olmadan. Böyle olunca ailem bana küstü benimle konuşmadilar eşimle barisali 4 ay oldu annem babam ablamla konuşuyoruz ama abimle hiç konuşmuyoruz sinirli bayağı. Ben eşimle barışınca abim birisiyle tanışmış ve evlenmek istiyor şimdi 2 hafta sonra kız tarafının ailesiyle tanışmaya gidilecek şehir dışı benim annem giller ablam eniştem kendi ailesiyle falan hep beraber. Ama benim canımı sıkan eşimi istemiyorlar ben tek gideceğim benim de canım çok sıkıldı buna evet abim belki kendince haklı olabilir ama herkes ailesiyle giderken ben eşimi bırakıp mi geleceğim . Daha abim beni bile istemiyordu ama babam gil ikna etmiş bu arada. Siz olsaniz ne yaparsınız
İftiracı olduğunu düşündüğünüz adamla neden barıştınız ? Eşiniz gerçekten iftiracı mı yoksa eşinizle barışınca abinizin arabadan payınıza düşen paranın faizini alma planını anlattınız da eşiniz bu nedenle mi abinize böyle bir söz söyledi ?Eşim iftiraci
Siz farketmeseydiniz abiniz vermeyecekti parayı yani, o zaman eşiniz nasıl iftiracı oluyor doğru söylemiş işte hırsızlık bu.Hayirr eşimle biz farkettik maalesef keşke öyle olsaydi
Yok şermin hanım herkes o kısmı atlamış , sevginin düğününde eşinin arkadaşları abiye yanlışlıkla takı parası vermişler.31 Ocak 2025 Menfaatçi aileniz varsa her şeyin farkındasınız ama aileniz başlıklı konunuzdan :
İftiracı olduğunu düşündüğünüz adamla neden barıştınız ? Eşiniz gerçekten iftiracı mı yoksa eşinizle barışınca abinizin arabadan payınıza düşen paranın faizini alma planını anlattınız da eşiniz bu nedenle mi abinize böyle bir söz söyledi ?
Tamam ama abim para zarfini hiç açmadan verdi parada eksik yoktu ki eve unuttuğunu söyledi bu durumda çalmış olmuyor ki eşim hırsız diyerek iftira atmış olduYok şermin hanım herkes o kısmı atlamış , sevginin düğününde eşinin arkadaşları abiye yanlışlıkla takı parası vermişler.
Bunlar farketmiş gitmiş parayı istemişler, o süreye kadar da abi bende takı paranız vardı kaldı ,gelin alın demeyip paranın üstüne yattığı için eşi abiye hırsız demiş.
Bir önceki sayfada bana böyle dedi, şimdi de eşim iftira atıyor diyor.
Hayır eşimin haberi yok. Gerçekten o an ki sinirle hırsız diye bağırdı31 Ocak 2025 Menfaatçi aileniz varsa her şeyin farkındasınız ama aileniz başlıklı konunuzdan :
İftiracı olduğunu düşündüğünüz adamla neden barıştınız ? Eşiniz gerçekten iftiracı mı yoksa eşinizle barışınca abinizin arabadan payınıza düşen paranın faizini alma planını anlattınız da eşiniz bu nedenle mi abinize böyle bir söz söyledi ?
Siz farketmeseydiniz abiniz parayı geri vermeyecekti yani dediğim mesajı beğendiğiniz için onayladığınızı düşündüm.Tamam ama abim para zarfini hiç açmadan verdi parada eksik yoktu ki eve unuttuğunu söyledi bu durumda çalmış olmuyor ki eşim hırsız diyerek iftira atmış oldu
Evet eğer biz farketmeseydik abim paranın üstüne yatacakti zaten bu olay olunca da ilk aklima gelen kişi abim oldu maalesef. Bu durumda hırsız olmuş oluyo ama eşime böyle diyememki sonuçta unutulmuş para da tam . Mecbur tek gidicem olması gereken de bu zaten teşekkür ederim yorumlarınız içinSiz farketmeseydiniz abiniz parayı geri vermeyecekti yani dediğim mesajı beğendiğiniz için onayladığınızı düşündüm.
Gitmiş istemişsiniz eksik nasıl versin zaten zarfı, ben sizin konuyu tam anlamamışta olabilirim neyse siz tek gidin nişana o zaman.
Abin hakli kendince kirgin esin de gitmesinBen evliyim eşimle problemler yaşadık anlaşamadık bu ailelere yansıdı ve ben ayrılmaya karar verdim bu süreçte de eşim abime hakaret etti hırsız diye bağırdı. Ben de ayrılmaya kararlıydım ama 6 ay sonra ailemden habersiz eşimle barıştım mahkeme olmadan. Böyle olunca ailem bana küstü benimle konuşmadilar eşimle barisali 4 ay oldu annem babam ablamla konuşuyoruz ama abimle hiç konuşmuyoruz sinirli bayağı. Ben eşimle barışınca abim birisiyle tanışmış ve evlenmek istiyor şimdi 2 hafta sonra kız tarafının ailesiyle tanışmaya gidilecek şehir dışı benim annem giller ablam eniştem kendi ailesiyle falan hep beraber. Ama benim canımı sıkan eşimi istemiyorlar ben tek gideceğim benim de canım çok sıkıldı buna evet abim belki kendince haklı olabilir ama herkes ailesiyle giderken ben eşimi bırakıp mi geleceğim . Daha abim beni bile istemiyordu ama babam gil ikna etmiş bu arada. Siz olsaniz ne yaparsınız
Bir karar mı verseniz ? Eşinize neden iftiracı diyorsunuz o zaman ?Evet eğer biz farketmeseydik abim paranın üstüne yatacakti zaten bu olay olunca da ilk aklima gelen kişi abim oldu maalesef. Bu durumda hırsız olmuş oluyo ama eşime böyle diyememki sonuçta unutulmuş para da tam . Mecbur tek gidicem olması gereken de bu zaten teşekkür ederim yorumlarınız için
Herkesin ailesi adama hırsız diye bağırmadığı için herkes ailesiyle gidiyor olabilir adama hak verdim en güzel günümde küs olduğum elin oğlunun ne işi var eski konulara bakınca zaten yakında yine boşanırsınız bir daha görmeyeceğim adam gelecek en mutlu günümde olacak resimlerde olacak belki patavatsız bi laf etcek ne gerek var bende istememBen evliyim eşimle problemler yaşadık anlaşamadık bu ailelere yansıdı ve ben ayrılmaya karar verdim bu süreçte de eşim abime hakaret etti hırsız diye bağırdı. Ben de ayrılmaya kararlıydım ama 6 ay sonra ailemden habersiz eşimle barıştım mahkeme olmadan. Böyle olunca ailem bana küstü benimle konuşmadilar eşimle barisali 4 ay oldu annem babam ablamla konuşuyoruz ama abimle hiç konuşmuyoruz sinirli bayağı. Ben eşimle barışınca abim birisiyle tanışmış ve evlenmek istiyor şimdi 2 hafta sonra kız tarafının ailesiyle tanışmaya gidilecek şehir dışı benim annem giller ablam eniştem kendi ailesiyle falan hep beraber. Ama benim canımı sıkan eşimi istemiyorlar ben tek gideceğim benim de canım çok sıkıldı buna evet abim belki kendince haklı olabilir ama herkes ailesiyle giderken ben eşimi bırakıp mi geleceğim . Daha abim beni bile istemiyordu ama babam gil ikna etmiş bu arada. Siz olsaniz ne yaparsınız
E barışmana da izin vermemişlerdi gizli gizli barıştın gizli gizli ev tutsaydın aile bu atsa atamaz satsa satamaz her türlü bi yerden sonra barışacaklardı çok fazla saçma bahaneniz varAslana izin vermezler kötü gözle bakarlar ben bi de asgari ücret çalışıyorum yapamam yani bunu da düşünmedim değil hadi diyelim ki baskıları bir kenara bırak ekonomik olarak yine yapamam
Ben evliyim eşimle problemler yaşadık anlaşamadık bu ailelere yansıdı ve ben ayrılmaya karar verdim bu süreçte de eşim abime hakaret etti hırsız diye bağırdı. Ben de ayrılmaya kararlıydım ama 6 ay sonra ailemden habersiz eşimle barıştım mahkeme olmadan. Böyle olunca ailem bana küstü benimle konuşmadilar eşimle barisali 4 ay oldu annem babam ablamla konuşuyoruz ama abimle hiç konuşmuyoruz sinirli bayağı. Ben eşimle barışınca abim birisiyle tanışmış ve evlenmek istiyor şimdi 2 hafta sonra kız tarafının ailesiyle tanışmaya gidilecek şehir dışı benim annem giller ablam eniştem kendi ailesiyle falan hep beraber. Ama benim canımı sıkan eşimi istemiyorlar ben tek gideceğim benim de canım çok sıkıldı buna evet abim belki kendince haklı olabilir ama herkes ailesiyle giderken ben eşimi bırakıp mi geleceğim . Daha abim beni bile istemiyordu ama babam gil ikna etmiş bu arada. Siz olsaniz ne yaparsınız
38 görünce ne kadar mutlu oldummmmmBen evliyim eşimle problemler yaşadık anlaşamadık bu ailelere yansıdı ve ben ayrılmaya karar verdim bu süreçte de eşim abime hakaret etti hırsız diye bağırdı. Ben de ayrılmaya kararlıydım ama 6 ay sonra ailemden habersiz eşimle barıştım mahkeme olmadan. Böyle olunca ailem bana küstü benimle konuşmadilar eşimle barisali 4 ay oldu annem babam ablamla konuşuyoruz ama abimle hiç konuşmuyoruz sinirli bayağı. Ben eşimle barışınca abim birisiyle tanışmış ve evlenmek istiyor şimdi 2 hafta sonra kız tarafının ailesiyle tanışmaya gidilecek şehir dışı benim annem giller ablam eniştem kendi ailesiyle falan hep beraber. Ama benim canımı sıkan eşimi istemiyorlar ben tek gideceğim benim de canım çok sıkıldı buna evet abim belki kendince haklı olabilir ama herkes ailesiyle giderken ben eşimi bırakıp mi geleceğim . Daha abim beni bile istemiyordu ama babam gil ikna etmiş bu arada. Siz olsaniz ne yaparsınız

Seni cagirdigina dua etBen evliyim eşimle problemler yaşadık anlaşamadık bu ailelere yansıdı ve ben ayrılmaya karar verdim bu süreçte de eşim abime hakaret etti hırsız diye bağırdı. Ben de ayrılmaya kararlıydım ama 6 ay sonra ailemden habersiz eşimle barıştım mahkeme olmadan. Böyle olunca ailem bana küstü benimle konuşmadilar eşimle barisali 4 ay oldu annem babam ablamla konuşuyoruz ama abimle hiç konuşmuyoruz sinirli bayağı. Ben eşimle barışınca abim birisiyle tanışmış ve evlenmek istiyor şimdi 2 hafta sonra kız tarafının ailesiyle tanışmaya gidilecek şehir dışı benim annem giller ablam eniştem kendi ailesiyle falan hep beraber. Ama benim canımı sıkan eşimi istemiyorlar ben tek gideceğim benim de canım çok sıkıldı buna evet abim belki kendince haklı olabilir ama herkes ailesiyle giderken ben eşimi bırakıp mi geleceğim . Daha abim beni bile istemiyordu ama babam gil ikna etmiş bu arada. Siz olsaniz ne yaparsınız
Benim düğünümdeyken eşimin işyerinde arkadaşları para toplamış bir arkadaşıda parayı verirken karıştırmış eşimin kardeşi sanıp düğün sırasında abime vermiş abim de unutmuş para ceketinin cebinde kalmış düğünden birkaç gün sonra abimden almıştık
o 6 aylık ayrilik mahkeme sürecinde abim bana kredi çektirdi bide bunun arkasına eşimden boşaninca alacağım tazminattan istedi.
iyide ne güzel hep borsa oyna kendi bütçene bakmadan kaybet sürekli borca gir sonra ne beni ne anlamı düşünmeden para iste onu da geçtim etraftan eşimin akrabasından bile yalan söylerek para istemiş. Tamam o benim abim keisnlikte hırsız kelimesi doğru değil .
Ben eşimle barismamis olsaydım şimdi kredilerle eşimden aldığım tazminatla abimin düğünü olacaktı
Sizin konunuzdan bağımsız, abinizin kişisel profili sıkıntılı gibi,Ama o zaman da paraciydi hatta benden habersiz eşimden kredi cekmesini falan istemiş. Ben yeni gelinken kendi borclari için altınlarımi istemişti.