SİZCE ABLAM NEDEN BUNU YAPAR?

Sevdalumsun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
492
138
103
Merhabalar benim bir ablam var.....ben hala niyetini anlayamadım. ....iyiliginden mi yapıyo kötülüğünden mi?
Demin mutfağa gittim bakın çok küçük bir şey aslında o kadar midem ezilmişti ki.....söylemesi ayıp bi yaprak sarma attım ağzıma yemeğe kadar.....hemen ablam peşimden geldi....yemeğe olunca bak nasıl geliyorsun sofrası kursuna dedi...iyi de finallerim var bütün gün calisiyorum ....bir sey demeden utana sıkıla ciktim mutfaktan.yediğim Lokman zehir olduğundan kaldi. ...cevap vermedim çıktım. ....sonra aradan iki dakika geçmedi mutfağa gittim baktım elinde bir şeyler yiye yiye masayı kuruyor. ..belli ki o da acikmis. ....yani benim demin düştüğüm durum.....niye böyle yapıyo....hep iğnelemeli laflar....önce beni kınıyo arkamı döndüğüm an bakıyorum beni kınadı ğı şeyi kendisi yapıyo. ......ama gizli yapıyo genelde ben tesadüfen görüyorum. ...neden bunu bana yapıyo. ....

Bence ablan haklı
Aynı durumda değilsiniz o sadece kendine yemiyo
Hep beraber yemeniz için sofra kurarken bi de ağzına atmış
Sende aynısını yapsan kızmazdı
Sen sadece ağzına atma kısmını yapmışsın,bi de hep böyle yaptığından bahsediyo
Finallerin varsa var atıştırdığın şeyi tabağa koymak kaç dk ? Hazırmış zaten..

Okumadı evet ev kızı yaşı da bayagi var........

Sizde 24 ...... saat..... ders ....... çalışmıyorsunuz ...... ya..... en azından........ sofrayı kurmak....... için kalkın ders başından......... çok değil ........15 dk nızı ....... almaz....... ders çalışıyorum diye ablanıza yüklenmeyin....... kaldı ki 24 ...... saatte olsa ..... ders çalışamaz ...... insan..... sofra kurmak....... kafanızı da dağıtır hem....

Bende bir ablayim.ve asla kotu niyet oldgnu dusunmuyorum.bende kardesime hep takilirim.ama onu canimdan cok severim.alinganlik yapmissiniz

Okumadı evet ev kızı yaşı da bayagi var........
Ev kızı diye sizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda değil ya. Okumadıysa okumadı. Kalkın bi işin ucundan sizde tutun ders çalışıyorum bahanesine sığınmayın.

Tamam bende yapıyorum hatta o sarmayı da ben sardım zaten....

Eğer sizin sınavlarınızdan ötürü evdeki bütün işler ona kaldıysa içerliyordur.

Seni kınadığı şey bence yemen değil. Evdeki işlere ortak olmaman. Okuyor dahi olsan ablan gibi bir şeylere elin değsin. Sen okuyorsun diye hiçbir şeye elini sürmüyorsan lafı doğru demiş. Yemesini bildiğin gibi yardımını da yap. Ablanınki de can. Ama eğer yapıyorum yardım ediyorum dersen ablan kıskanmış olabilir derim. İki türlü de meselenin Yemen olduğunu sanmıyorum. Yani seni eleştirdiği şeyi kendi yapıyor diye bir şey yok.

Ablan onu söyledigi vakit peki ablacim yardim edeyim desen incilerin mi dökülürdu. Hemen ciktim ordan diyorsun. Fesatca dusunuyorsun. Keske benim de bi ablam olaydi da ona hizmet edeydim. Ailenizin kiymetini bilin. Ana baba abla kardes arasinda fesatlik olmaz olmamali. Ablanin lafina bu kadar takiliyorsan ilerde gorumcenin eltinin soylediklerine nasil katlanicaksin.

Bu olay üzerine gelip burada konu açıcak zaman bulmuşsunuz :) sürekli ders çalışıyorum dediğiniz için belkide böyle davrandı iki dk yardım etsen eline yapışmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…