- 24 Haziran 2011
- 23.464
- 48.917
- 798
- Konu Sahibi Sevdalumsun
-
Tamam bende yapıyorum hatta o sarmayı da ben sardım zaten....
Ben kimseden hizmet beklemedim. ...hazircilığı sevmem....sevmedim de evin idaresi içi köpek gibi çalışıyorum.ailemi kimseye muhtaç etmedim etmem de.... Evi idare ediyorum...Elektrik su telefon her türlü sey bende....tek kusur buysa bende yemeyiveririm bundan sonra
Bunlar icin hic uzulme. Abla kardes arasinda olur boyle laf sokmalar dusmanca haller. Biz bekarken ablamla ayni sekildeydik. Tabiri caizse kedi kopek gibi... 2 ay konuşamadığımiz bile oldu.. Yillar gecti. Olgunlastik ve hersey cok degisti. Iyi ki ablam var diyorum bircok sıkıntımda o kosup geliyor.Merhabalar benim bir ablam var.....ben hala niyetini anlayamadım. ....iyiliginden mi yapıyo kötülüğünden mi?
Demin mutfağa gittim bakın çok küçük bir şey aslında o kadar midem ezilmişti ki.....söylemesi ayıp bi yaprak sarma attım ağzıma yemeğe kadar.....hemen ablam peşimden geldi....yemeğe olunca bak nasıl geliyorsun sofrası kursuna dedi...iyi de finallerim var bütün gün calisiyorum ....bir sey demeden utana sıkıla ciktim mutfaktan.yediğim Lokman zehir olduğundan kaldi. ...cevap vermedim çıktım. ....sonra aradan iki dakika geçmedi mutfağa gittim baktım elinde bir şeyler yiye yiye masayı kuruyor. ..belli ki o da acikmis. ....yani benim demin düştüğüm durum.....niye böyle yapıyo....hep iğnelemeli laflar....önce beni kınıyo arkamı döndüğüm an bakıyorum beni kınadı ğı şeyi kendisi yapıyo. ......ama gizli yapıyo genelde ben tesadüfen görüyorum. ...neden bunu bana yapıyo. ....
Teşekkür ederim...Finalleri var diye cevresindeki herkese zamani zehir edenlerden misiniz? Eger ablaniz sofra kurarken siz yan gelip yatiyorsaniz herkes laf ederi. Bu durumda ben okuyorum tribine girmenizi hos karsilamiyordur. Kiskanclik degildir sanmiyorum. Belli ki mutfaga sizde sadece yemek yemege girmissiniz yardim etmeye degil. Cok normal. Kimse iki dakikalik sofra kurmaktan sinifta kalmaz. Bence siz gereksiz alingansiniz.
Sinav calismalarini bende bilirim cok beter , sirf bir dersten gecebilmek icin günlerce kendimi helak ettigimi de bilirim..
Öyle "dur su paragrafi bitireyim de kalkip sofrayi kurayim sonra devam ederim calismaya" o olay oyle olmuyor iste calismaya basladinmi bitene kadar devam ediyorsun yarim kaldiginda hic bir seye yaramiyor calistiklarin malesef....
Benim ablam yok annecim tek basina yapardi herseyi ve ben calisirken meyvemi tatlimi ivir zivirimi eksik etmez surekli getirirdi bir kez bile sen sofraya yardim etmedin isine geldigi gibi davraniyorsun demedi...
Ablan kiskaniyor olabilir senin bu durumunu... Bak o okuyor ben okumadim yasim da bir hayli gecti vs. Bunlarin skintisi olabilir , bazi insanlar boyledir malesef...
Yada o yasamadigi icin bilmiyor seni anlayamiyor... Ben ablanin yaptigini dogru bulmadim... Yedigin bir sarma gözüne batiyorsa vay onun cocuklarinin haline...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?