• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE ABLAM NEDEN BUNU YAPAR?

Merhabalar benim bir ablam var.....ben hala niyetini anlayamadım. ....iyiliginden mi yapıyo kötülüğünden mi?
Demin mutfağa gittim bakın çok küçük bir şey aslında o kadar midem ezilmişti ki.....söylemesi ayıp bi yaprak sarma attım ağzıma yemeğe kadar.....hemen ablam peşimden geldi....yemeğe olunca bak nasıl geliyorsun sofrası kursuna dedi...iyi de finallerim var bütün gün calisiyorum ....bir sey demeden utana sıkıla ciktim mutfaktan.yediğim Lokman zehir olduğundan kaldi. ...cevap vermedim çıktım. ....sonra aradan iki dakika geçmedi mutfağa gittim baktım elinde bir şeyler yiye yiye masayı kuruyor. ..belli ki o da acikmis. ....yani benim demin düştüğüm durum.....niye böyle yapıyo....hep iğnelemeli laflar....önce beni kınıyo arkamı döndüğüm an bakıyorum beni kınadı ğı şeyi kendisi yapıyo. ......ama gizli yapıyo genelde ben tesadüfen görüyorum. ...neden bunu bana yapıyo. ....
Bence kötü niyet yok ben kardeslerime kızarım bile sonuçta bende elimden geleni yapmışım okuyorlar diye sınava çalışıyorlar diye 7/24 çalışmıyorsun canim sen yemeğe gelince mutfağa gidip yardima gelince yan çiziyorsan kızar hem ablan o senin ablalar kardeşlerinin kötülüğünü istemez ablalar sever de döver de :KK60::KK60:

Bence kötü niyet yok ben kardeslerime kızarım bile sonuçta bende elimden geleni yapmışım okuyorlar diye sınava çalışıyorlar diye 7/24 çalışmıyorsun canim sen yemeğe gelince mutfağa gidip yardima gelince yan çiziyorsan kızar hem ablan o senin ablalar kardeşlerinin kötülüğünü istemez ablalar sever de döver de :KK60::KK60:
:KK19::KK19::KK19:

Benim kız kardeşim yok ama erkek kardeşlerime ben de söylenirim bazen. Arkanızı toplayıp duruyorum çocuk musunuz? diye. (Tabi ne kadar tınlıyorlar beni orası tartışılır :D )

Ablanın kötü niyetle söylediğini kesinlikle düşünmüyorum. Her evde yaşanan kardeş kavgaları yalnız değilsin emin ol

Sen de alınganlık yapma gül geç.

Çok teşekkür ederim....
Ben de teşekkür ederim tatlım.. Nedense senden yana olmayan yorumlara tuhaf bir şekilde teşekkür ediyosun cevap vermek yerine... Bence kimseye senin gibi bir kardeş nasip etmesin allah zira pek iyi niyetli değilsin ablana karşı ve buralara gelip O'nu cekistiriyosun...Yazık üzüldüm ablana..

Fazla gergin bir adam ve ablamin gelecekte şimdiki hayatını çok arayacagini gördü. ....ben seni yolda bulamadım dedi...Bu adam yarın seni keser bile dedi....yarın kahır cekecegini görüp kahrolacagina gitme daha iyi dedi...
Karşı taraf psikopat demek ki, gergin demek az kalır

Hala devam eden bla blalar.. Sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum inşallah bir gün ablanızın değerini anlarsınız iyi geceler

Merhabalar benim bir ablam var.....ben hala niyetini anlayamadım. ....iyiliginden mi yapıyo kötülüğünden mi?
Demin mutfağa gittim bakın çok küçük bir şey aslında o kadar midem ezilmişti ki.....söylemesi ayıp bi yaprak sarma attım ağzıma yemeğe kadar.....hemen ablam peşimden geldi....yemeğe olunca bak nasıl geliyorsun sofrası kursuna dedi...iyi de finallerim var bütün gün calisiyorum ....bir sey demeden utana sıkıla ciktim mutfaktan.yediğim Lokman zehir olduğundan kaldi. ...cevap vermedim çıktım. ....sonra aradan iki dakika geçmedi mutfağa gittim baktım elinde bir şeyler yiye yiye masayı kuruyor. ..belli ki o da acikmis. ....yani benim demin düştüğüm durum.....niye böyle yapıyo....hep iğnelemeli laflar....önce beni kınıyo arkamı döndüğüm an bakıyorum beni kınadı ğı şeyi kendisi yapıyo. ......ama gizli yapıyo genelde ben tesadüfen görüyorum. ...neden bunu bana yapıyo. ....

Bende ablayım ve kötü niyet yok bunda benden bi yaş küçük kızkardeşim var birde 5 yaş küçük erkek kardeşim valla kedi köpek gibiyiz biz kızkardeşimle hala saçbaş girişiyoruz .Ama 2 dakika sonra aynen sohbet eder konuşuruz bizim evde küslük nedir kin tutmak nedir kimse bilmez kardeş bu ya can yani takılmayın böyle şeylere tek derdiniz bu olsun :)

Tüm tavsiyelerinizi göz önüne alcam teşekkür ederim....

Size teşekkür etmem de ki maksat şuydu :evet fazla alıngan davranmış olabilirim hata yapmış olabilirim bunlardan dolayi yorumlarınız için ,teşekkür ederim dedim. ne demek istediginizi anladım demek istedim....olumlu veya olumsuz yorum diye ayırmam. hepsini okurum çünkü buna hazırlıklı olmasam zaten yazmam....sınavlarıma dönmek zorundayım. ..çok sık yazamıyorum bu aralar....iyi gunler.....her şey gönlünüzce olsun

Valla benim Kızkardeşim de genelde yardım etmiyo göze batıyor sunuz bence

Ablandan eltinmiş gibi bahsediyorsun
O okumadı da bık bık bık
He tek okuyan sensin, kıskanılası insan
Aman ya ablası iki söz etti diye gelip kk da ben dünyanın 8.harikasıyım ama ablam bana laf sokuşturdu diyen bi kardeşin samimiyetinden şüphe ederim ben
Benim üç ablam var, atıştırmama kızsalar bozulmam. Hatta ben en küçükleriyim ablam öğrenmem için sofraya gelmeden atıştırmak yok diye elime iki parmağıyla fiskede vurmuştur. Şimdi hatırlar taklitini yaparım, güleriz.

Yok cnm kıza sordular okumadimi ablan diye o da cvp verdi konu sahibi art niyetle söylemedi

herkes konu sahibine fazla ve gereksiz yere yüklenmiş sanki.
yanılmıyorsam ablanızın çalışmadığını sizin evin bütçesine katkıda bulunduğunuzu okudum.faturalar vs açısından.eğer bütçeye katkınızı sitemkar bir şekilde dile getirmiyorsanız ablanızın da masaya konulacak bir tabağın lafını etmemesi gerek bence.üstelik final dönemindeymişsiniz.daha gergin bir dönem tam sizin için.ben de ablayım.ama ablanızı anlayamadım.ablanız sizinle aynı imkanlara sahip olamadığı için sizi kıskanmak değil de size imreniyor olabilir.kendini sizinle kıyasladığında duydugu üzüntüden asabileşip size bu sözleri söylüyor olabilir.sınavlarınızda başarılar..umarım her şey istediğiniz gibi olur..canınız sıkıldğında dua edin Allah ablanızla muhabbetinizi arttırsın sevginizi güçlendirsin..

Back
X