- 22 Aralık 2011
- 761
- 103
- 123
- Konu Sahibi Sevdalumsun
Bence kötü niyet yok ben kardeslerime kızarım bile sonuçta bende elimden geleni yapmışım okuyorlar diye sınava çalışıyorlar diye 7/24 çalışmıyorsun canim sen yemeğe gelince mutfağa gidip yardima gelince yan çiziyorsan kızar hem ablan o senin ablalar kardeşlerinin kötülüğünü istemez ablalar sever de döver deMerhabalar benim bir ablam var.....ben hala niyetini anlayamadım. ....iyiliginden mi yapıyo kötülüğünden mi?
Demin mutfağa gittim bakın çok küçük bir şey aslında o kadar midem ezilmişti ki.....söylemesi ayıp bi yaprak sarma attım ağzıma yemeğe kadar.....hemen ablam peşimden geldi....yemeğe olunca bak nasıl geliyorsun sofrası kursuna dedi...iyi de finallerim var bütün gün calisiyorum ....bir sey demeden utana sıkıla ciktim mutfaktan.yediğim Lokman zehir olduğundan kaldi. ...cevap vermedim çıktım. ....sonra aradan iki dakika geçmedi mutfağa gittim baktım elinde bir şeyler yiye yiye masayı kuruyor. ..belli ki o da acikmis. ....yani benim demin düştüğüm durum.....niye böyle yapıyo....hep iğnelemeli laflar....önce beni kınıyo arkamı döndüğüm an bakıyorum beni kınadı ğı şeyi kendisi yapıyo. ......ama gizli yapıyo genelde ben tesadüfen görüyorum. ...neden bunu bana yapıyo. ....