- 15 Ekim 2013
- 1.293
- 2.500
- 333
- 35
Cidden pes dedirtiyor bu kadınlar artık. Eşinin ailesinin kendi mallarını nasıl kullanacağına karışma hakları olduğunu sanıyorlar ya be güzel kafalar Haksızlık olduğunu düşünmek. Kendi kazandığım malı nasıl kullanacağımı ben düşünürüm. Başkasının bu konuda kafa yorması bile hadsizlik. Başkasının değil benim hakkım olduğuna göre ortada bir haksızlık da yokturBu sizi ilgilendirmez ki. Çalışın alın evinizi. Anne baba ölür o şekilde miras olarak paylaşilir. Anne baba sağ, kime verirse o kullanır. Kardeşler arasında bir sıkıntı yoksa sizinde zorunuza gitmesin.
Son cümleye gelene kadar sizin olmayan mallarla ilgili bir sürü şey söylediğiniz için son cümlenin pek bir önemi kalmıyor.son cümlemi okumamışsınız heralde???? anne babanın kararı diyorum ben de. ama anne baba çocukları arasında haksızlık yapıyor bana göre çünkü kendi kullanmadıkları bi ev, 3 çocukları arasında pay edebilirler, ölmelerine gerek yok bunun için, herkeste yoluna bakar elindekiyle.
kalkıpta o evde kocamın hakkı var demiyorum kimseye, böyle bi durumda kim kalırsa bi durup düşünür.
Ortada bir tane boş ev var kim daha muhtaçsa ona verilmeli. Hanımefendi sanırım görümce bekar diye o da anne babasinda kalsın ev bize kalsın diye biz evliyiz diye düşünüyor gibi.Cidden pes dedirtiyor bu kadınlar artık. Eşinin ailesinin kendi mallarını nasıl kullanacağına karışma hakları olduğunu sanıyorlar ya be güzel kafalar Haksızlık olduğunu düşünmek. Kendi kazandığım malı nasıl kullanacağımı ben düşünürüm. Başkasının bu konuda kafa yorması bile hadsizlik. Başkasının değil benim hakkım olduğuna göre ortada bir haksızlık da yoktur
son cümlemi okumamışsınız heralde???? anne babanın kararı diyorum ben de. ama anne baba çocukları arasında haksızlık yapıyor bana göre çünkü kendi kullanmadıkları bi ev, 3 çocukları arasında pay edebilirler, ölmelerine gerek yok bunun için, herkeste yoluna bakar elindekiyle.
kalkıpta o evde kocamın hakkı var demiyorum kimseye, böyle bi durumda kim kalırsa bi durup düşünür.
bütün maddi ihtiyaçlarını eşimle ben karşılıyoruz, kirada oturan kızları da diğer işlerine koşturuyor, evde oturan kızları her konuda faydasız. ay neyse size ne laf anlatıyorsam, herkes kendi yaşadığını bilir.Son cümleye gelene kadar sizin olmayan mallarla ilgili bir sürü şey söylediğiniz için son cümlenin pek bir önemi kalmıyor.
Kullanmadıkları evi hangi kardeşe vermiş olursa olsun. Adam kazanmış istediğini oturtuyor. Demek ki o çocuğun daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorlardır veya herşeylerine o kızlari koşturuyordur. Yada içlerinden öyle yapmak gelmiştir. Kardeşler arasında sorun yapan yok adaletsizlik olduğunu düşünen yok. Ee siz neye göre adaletsiz bulabilirsiniz ki?
Şimdi elden ayaktan düştük bize bakın deseler bin tane takla atarsınız kız çocukları bakar ana babaya dersiniz ama mal mülk olunca öyle olmuyor demek ki.
bana sizin eşiniz tek çalışıyor yetişemiyor,ablanızın ise durumu iyi oldu gözünüze batıyor hazmedemiyorsunuz gibi geldi.Merhaba herkese ablam,eniştem ve üç yeğenim senelerdir babamın evinde bedava oturuyorlar,ben yurtdışında yaşıyorum,aslında paraya çok ihtiyacım yok ama yinede haksızlık yapılmış gibi hissediyorum,babamın iki tane var,birinde annem,babam ve erkek kardeşim yaşıyor ilerde kardeşim geçecek o eve,ablama da diğer evi verdiler ama benim birşeyim yok,sanada ev alıcaz diyorlar ama ne zaman bilmiyorum,tabiki zamanı geldiğinde iki evden de hakkımı alacağım ama yinede ablam bizim hakkımıza girmiş olmuyor mu?ben aslında böyle şeyleri hiç sorun etmem ama yinede kafama takılıyor işte ben yurtdışındayım diye rahatım onlara göre ama hak hak haktır bence,ablamdan her ay 2.500 tl istemeyi düşünüyorum,eskiden pek durumları yoktu bende yeğenlerime kıyamadığım için hiç açmadım bu konuyu,ama eniştem hem çalışıp asgari ücret alıyor,hemde eyt den emekli oldu,büyük yeğenimde çalışıyor yani 30.000 lira gelirleri var,banada her ay biraz verseler en azından izin param çıkar,eşim tek başına çalışıyor yetiştiremiyor,bizde bunca yıldır kirada oturuyoruz Almanya’da ama yakında bende işe giricem,off kafam çok karışık izine gittiğimde konuşmak istiyorum bu konuyu utana sıkıla ama bilmiyorum yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?