Sizce ablamdan hakkımı almalımıyım?

Anne ve babanız sağ ne hakkı yaa adamların malına göz koymuşsunuz resmen bide yalandan böyle şeyler aklıma gelmez diyorsunuz sanki çocuk kandırıyorsunuz. Sinir oluyorum anne baba vefat etmeden mal derdine düşen evlatlara.

babanız yaşarken miras peşine düşmeniz saçma. o evde benim de hakkım var demeniz daha saçma çünkü ev hala babanızın istediğine verir. ha bunu dert ediyorsanız babanızla konuşun. ama gidip ablaya bana aylık 2500 ver demek alakasız bir şey

Annem bir ev sahibi ve tapusunu kardeşim ile bnm üzerime yaptı yüzde elli hisseliyim ama şuan annem ve kardeşim yaşıyor o evde asla kira düşünmedim üstüne evliyim iki çocuğum var ilerde anneme bsey olursa (Allah korusun ) hiç bı şekilde evden hak almayı bile düşünmüyorum kız kardeşim bekar ve o evde yaşıyor ona aaa hadi çık satioz mu dicem ne saçma kardeş ilişkileriniz var sizlerin. Bı sorununuz varsa ailenizle konuşun ablanizla değil kira istemekte neymiş o zmn anne baba erkek kardeşiniz den de isteyin

Aynen al ablandan hakkını ablanda aç kalsın

100 birim para için mi kardeşinizi kıracaksınız?
Yazıklar olsun.
Oğlumun kardeşi olmayacak diye üzülenlere ibretlik anlatacak hikaye. Böyle kardeşi olacağına olmasın daha iyi.
Normal kardeşler Almanya’dan tatile gelirken sizin isteyeceğiniz paranın 4-5 katı ederde hediye akıp geliyor.
Pes

Çünkü cahiller ve küçük hesap peşindeler..ha Konya'da ha Almanya'da
Almanya'ya evlenip gitmiş 10yaş çocuğu var daha Almanca öğrenmek zor geliyor çalışmak zor geliyor
Maalesef oyleler cahil kalmakta inat eden bir kesim var. Suriyelileri gördükten sonra Alman halkına üzüldüm açıkçası bizimkiler de orada böyle mi diye adamların bize bakış açıları nasıl acaba? Benim şehrim gurbetçi şehri yazın şehir nüfusundan çok onlar vardir nefret ettirdiler. Biz geçinmeye çalışırken onlar AVM ler de eğlence merkezilerin de su gibi para harcıyorlar. Burada gurbetçiler den dolayi ev bulamıyor millet her sene gelip ev alırlar yıpranmasın diye kiraya da vermezler. Piyasayı çok etkiliyor ev fiyatları uçmuş durumda. Hergun disardan hazır yiyen var düşünün ve seçim zamanı gelince de nutuk çekip insanın canını sıkarlar. Umarım tez zamanlar çok sevdikleri vatanlarına göç ederler de günlerini görürler.

Back
X