- 16 Ocak 2019
- 8
- 2
- 16
- 34
- Konu Sahibi Sun_Set_91
-
Merhaba arkadaşlar. Sizden fikir almak istiyorum. 27 yaşındayım, 4 yıldır bir ilişkim var erkek arkadaşım 31 yaşında. İkimizde ailemizle yaşıyoruz çalışıyoruz. Boş zamanlarımızda sık sık görüşüyoruz. Aramız iyi sevgisinden şüphem yok. O arada sırada ilerde evlenince şöyle olur böyle olur diyor ama o zaman da çok konuşmuyoruz konuyu. Ben biraz çekiniyorum. O kendi teklif etsin sonra ciddiye binince sadece bu konuyu konuşmak istiyorum. Fakat dört yıldır ciddi bir evlenme teklifi etmedi, işimiz var, geçinebiliriz ama birikimimiz yok acaba bunlardan mı çekiniyor diye düşünüyorm.
Fakat dediğim gibi artık vakti geldi bence, düzenimiz olsun istiyorum, ailelerde tanışmadık artık bu yaşta gizli saklı görüşmek yorucu ve üzücü geliyor. acaba şu çekingenliğimi atıp ben mi konuyu açsam evlenmek istediğimi söylesem die düşünüyorum. Fakt çok kararsızım Sizce yapmalı mıyım?
4 yıl bunları açıkça konuşabilecek kadar uzun bir zaman, çekinmeyin benceMerhaba arkadaşlar. Sizden fikir almak istiyorum. 27 yaşındayım, 4 yıldır bir ilişkim var erkek arkadaşım 31 yaşında. İkimizde ailemizle yaşıyoruz çalışıyoruz. Boş zamanlarımızda sık sık görüşüyoruz. Aramız iyi sevgisinden şüphem yok. O arada sırada ilerde evlenince şöyle olur böyle olur diyor ama o zaman da çok konuşmuyoruz konuyu. Ben biraz çekiniyorum. O kendi teklif etsin sonra ciddiye binince sadece bu konuyu konuşmak istiyorum. Fakat dört yıldır ciddi bir evlenme teklifi etmedi, işimiz var, geçinebiliriz ama birikimimiz yok acaba bunlardan mı çekiniyor diye düşünüyorm.
Fakat dediğim gibi artık vakti geldi bence, düzenimiz olsun istiyorum, ailelerde tanışmadık artık bu yaşta gizli saklı görüşmek yorucu ve üzücü geliyor. acaba şu çekingenliğimi atıp ben mi konuyu açsam evlenmek istediğimi söylesem die düşünüyorum. Fakt çok kararsızım Sizce yapmalı mıyım?
Rica ederim.Belki maddi anlamda hazır olmayı bekliyordur.Ama böyle varsayım üzerinden konuşmak yerine onun cevabını duysanız daha sağlıklı olurBen de bu kadar zamandan sonra konuşabilirim diye düşünmeye başladım samimiyetimize de inanıyorum fakat acaba benim dile getirmem konunun kıymetini azaltırmı büyüsünü bozarmı diye korkuyorum. Çok teşekkürler cevaplarınız için.
Ben de bu kadar zamandan sonra konuşabilirim diye düşünmeye başladım samimiyetimize de inanıyorum fakat acaba benim dile getirmem konunun kıymetini azaltırmı büyüsünü bozarmı diye korkuyorum. Çok teşekkürler cevaplarınız için.
Ailem öğrendi görüşmemize müsaade etmiyor deyinMerhaba arkadaşlar. Sizden fikir almak istiyorum. 27 yaşındayım, 4 yıldır bir ilişkim var erkek arkadaşım 31 yaşında. İkimizde ailemizle yaşıyoruz çalışıyoruz. Boş zamanlarımızda sık sık görüşüyoruz. Aramız iyi sevgisinden şüphem yok. O arada sırada ilerde evlenince şöyle olur böyle olur diyor ama o zaman da çok konuşmuyoruz konuyu. Ben biraz çekiniyorum. O kendi teklif etsin sonra ciddiye binince sadece bu konuyu konuşmak istiyorum. Fakat dört yıldır ciddi bir evlenme teklifi etmedi, işimiz var, geçinebiliriz ama birikimimiz yok acaba bunlardan mı çekiniyor diye düşünüyorm.
Ben bi iki senedir evlenmek istiyorum açıkçası ama hep maddi konuları bekledim. Kendi durumu rahatlayınca söyler dedim. Şimdi benim artık beklememek istememin sebebi de bu sizin dediğiniz şey. Öyle büyük borçlar yok ortada işimiz gücümüz var. Her şey dört dörtlük olsun çok para biriktirelim gibi durumları beklemek saçma geliyor artık. Birikimimizi el ele verip de yapabiliriz. Böyle düşünenler olduğunu görmek biraz rahatlattı beni teşekkürler cevap için.Maddi anlamda hiç bir zaman hazır olunmuyor valla iş varsa herşey hallolur işin içine girmek önemli
Merhaba arkadaşlar. Sizden fikir almak istiyorum. 27 yaşındayım, 4 yıldır bir ilişkim var erkek arkadaşım 31 yaşında. İkimizde ailemizle yaşıyoruz çalışıyoruz. Boş zamanlarımızda sık sık görüşüyoruz. Aramız iyi sevgisinden şüphem yok. O arada sırada ilerde evlenince şöyle olur böyle olur diyor ama o zaman da çok konuşmuyoruz konuyu. Ben biraz çekiniyorum. O kendi teklif etsin sonra ciddiye binince sadece bu konuyu konuşmak istiyorum. Fakat dört yıldır ciddi bir evlenme teklifi etmedi, işimiz var, geçinebiliriz ama birikimimiz yok acaba bunlardan mı çekiniyor diye düşünüyorm.
Oturup da evlilik üzerine hiç konuşmadık ciddi ciddi. Ama nadiren de olsa ilerde şurda oturabiliriz, şu kadar çocuğumuz olur vs gibi laflar ediyor. Ben konunun üzerine gitmiyorum. o şekilde kapanıyor. Konunun üzerine gitmememin, aklımdan geçenleri o sırada konu açılmışken söylemememin nedeni, konuyu ciddi bi şekilde bana açarak onun konuşmasını beklemek. Fakat bi süredir artık beklemek değil ben de hissettiklerimi isteklerimi söylemek istiyorum. İtici gelmesinden çekiniyorum sadece.4 Yıl evet uzun bir süre açık ve ciddi konuşmak için. Adım atmak istemiyorsun ama başka yollardan konuya giriş yapıp fikrini öğrenebilirsin. Ciddi evlenme teklifi etmedi demişsin ama normalde konuşmuyor mu evlilik üzerine hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?