Sizce açıkça konuşmali miyim ?

Bu şekilde cevap vermeyi akıl edebilseydim hoş olurmuş :)

teşekkürler

Bu şekilde cevap vermeyi akıl edebilseydim hoş olurmuş :)

Olsun nasılsa yine konuşur, o zaman söylersiniz :) Hem evlenebilmek için önce teklif etmesi gerektiğini anlar, hem de siz baskı yapıyor gibi bir pozisyonuna düşmezsiniz. Sonuçta evet mi hayır mı diyeceksiniz belli değil (!) :)

artık gizli saklı olmasını istemediğinizi belirtirseniz en azından birbirinizin ailesiyle tanışabilirsiniz. direk zaten söyleyemezsiniz gibi geliyor en azından ufak adımlar atmalıyız diye girebilirsiniz olaya.

Yok hiç itici gelmez :) belki konuyu kapattığın için o çekiniyordurda o yüzden açamıyordur konuyu malum erkekler ufak şeyleri gurur meselesi haline getirebiliyor. Bir yerde otururken biraz duygusal şekilde uzun uzun konuşabilirsiniz hiçte çekinme ilerde şurda otururuz diyen adam evlilik için vardır zaten bir adım attıktan sonra gerisi hemen geliyor evlenmiş bulursun kendini :) birikimde önemli değil çalışıyorsunuz zaten evlilik hazırlığına girildikten sonra işin içinden çıkılıyor.

Iki yol var gibi. Ya çıkmayacaksın artik ima etmeye çalışacaksın malum yasim geldi bizimkiler diye azcıkta yalan ativercen o varmış bu varmış anneme demişler diye. Yada direk konuşacaksın. Ben konuşurdum ki bileyim.

Rica ederim ama baktınız yok falan diyor bitirin 3 yıldır iş güç varken en azından nişan olmalıydı yani

Sevgilin de çekiniyor olabilir mi? 4 yıllık ilişkide bunlar çoktan konuşulurdu gibi sanki ki yaşlarınız da küçük değil aslında.Valla bana da 4 yıldır konusunun açılmaması garip geldi.

Peki erkek arkadaşın. Evlenmeyi yada ailesiyle seni tanıştırmayı. İstiyormu?

Bende ilk zaman nezman evlenicez napicaksam ne zaman tanisicam ailenle der dururdum.nezman tatile.ciktik arkadasida vardı onlar ikisi gitti tatile bende para ayarlayip gitmeye çalıştım bana dediki beni seviyorsan eyer bugün gelirsin dedi bende calistigim mekandan para ayarladım ögün çıktım yola 17 saatte Fethiye'de oldum aktarmali.fetiyeye geldim onunla guzel zaman geçirdik sonra Ankara'ya döndük aradan bir hafta geçti benimle kacarmisin dedi seviodum çünkü tamam dedim herşeyi bıraktım ailesinin yanına getirdi bir hafta sonra nikah kiyildi evelndik 3 sene bitti 4 seneye girdik çok şükür zor zamanları atlattık mutlu mesut yaşıyoruz.cunku hep yanımdan gidince gizli gizli tabi yaşıyorduk gorusuyorduk.hep giderken arkasından ağlıyordum oda görüyordu gitmesini istemiyordum arkadasi demiski bu kız seni deli gibi seviyor evlen bu kızla demiş bırakma demiş öyle böyle evlendik zaman sadece zamanla.taslar yerine oturuyor

4 yıl bunları konusmadan nasil gecti? Az bir zaman degil.
Acik acik konusun, kaderinizi niye onun keyfine birakiyorsunuz? Belki de istemiyor. Yolunuzu cizin, zaman cabuk geciyor

Mutluluğun daim olsun

ben olsam aslaaaa ımasında bıle bulunmazdım
bırbırınızı bır butun olarak gordugunuz zaman o yola otomatıkman gırılıyor
ama bırının yonlendırmesı dusuncesı olunca ıtekleye ıtekleye olur
4 yıl olmus hersey ıyı tamam hos ama adamın o yonde bır adımı ıstegı yok demek kı

eger konusacaksanız bıle konu ıcerıgınız onumu gormek hayatımı ona gore sekıllendırmek ıstıyorum belkı karıyerımı bıle ona gore belırleyecegım der konuyu actıgım gıbı kapatır topu ona atar stresı ona devrederdım dusunsun dursun artık ısıne ne gelırse derdım

ne zaman evlenıcez gıbı bır yaklasımda asla bulunmayın derım

1 ay sonra 7.senemizi kutlayacağız sevgilimle (YEDİ SENE). Ailem devamlı zorluyor adını koyun adını koyun diye. Ben de düşündüm sözlü falan olsak rahat bırakırlar demek ki dedim. Sevgilime dedim işte böyle böyle düşündüm diye. Öylesine söyledim yani seni zorladığımı düşünme sadece bir fikir yani, dedim (öylesine söylemedim 2018 bitmeden nişanlanma hedefi koymuştum kendime )

Sevgilim önce kem dedi sonra küm dedi sonra hmmm dedi ve üstünden 8 ay geçti. Konuyu açtığım için aşırıııı pişmanım. Duymazdan geldi gibi bir şey oldu çok kötü duruma düştüm. 2018 bitmeden nişanlanıp bu yaz evlenecektim oysa ki. Bu gidişle planladığım düğünde şişko kedime damatlık giydirip onunla evlenmem gerekecek. Damatlık işini çözerim ama ilk dans sırasında tırmalayabilir. Ya şu an kendime çok üzüldüm. Konu sahibi sakın evlilik falan deme. Tamam mı?
SÖZ VER BANA

Ailenizin gizli saklı görüşmenizi istemediğini falan söyleyin eğer sizi kaybetmekten korkuyorsa evlenme teklifine girecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…