Sizce açıkça konuşmali miyim ?

Evlilik sadece erkek istediği zaman mı gerçekleşir? Teklif ondan gelecek diye zamanı da mı o belirleyecek. Hayır yani 4 yıldır berabermişsiniz, öylesine bir birliktelik değilse sonu evlilik olacaktır haliyle
E bunca yıl sürdüğüne göre yaşlarınız da gayet yeterli olduğuna göre artık bir gelecek planlamanın vakti gelmiş.
İnsan önünü görmek ister.Siz de sizinle evlilik düşünmeyen birini istemezdiniz herhalde
O halde konuşun öğrenin.
Yakın gelecek planlarını.
Son derece doğal hakkınız.
Siz girizgah yapın, o evlilikten söz ederse o zaman da teklifsiz olmaz diye şımarırsınız :)

Yani şimdi ailem kızıyor gizli saklı görüşüyoruz falan deseniz saçma olur 27 yaşında insansınız. Ama imada da bulunmayın bence sakın. Onun isteyip söylemesi lazım. Ve bunun için onun aklına bu konu bir şekilde gelmeli ve sizin hiç alakanız yokmuş gibi gelmeli. Mesela ortak çift arkadaşlarınız falan yok mu aralarında nişan tanışma vs yapan, onlarla görüştüğünüzde ya da onlarla ilgili konuştuğunuzda belki konu açılır bişey olur. Ya da sizi biri istemeye gelse ama bunu direk söylemek değilde aileniz arasa onun yanında (planlı bir şekilde tabi) olmadı arkadaşınızı annem diye falan kaydedin o arasın, sizde bişeyler olduğunu belli edin ama saklamaya çalışıyor gibi yapın, o ısrar edince de anlatın, birileri gelecekmiş vs diye

Ya Allah aşkina şu "hemen gel beni iste yoksa ben elden gidiyorum kapiya goruculer dayandi" temalı şeyleri yapmayin sanki zorla everiyorlarmiş gibi. Hangi devirdeyiz yahu yok gormeye geleceklermis, yok kismet bulmuşlar...

İnsanı sogutur resmen ya da ben erkek olsam baya bu ne bicim aile diye de dusunebilirdim. Konu sahibi ve sevgilisinin karakterini bilemiyorum tabi ama görücü muhabbeti yapmaktansa acikca fikirlerini soylesen daha iyi olacağina eminim ben.
Ha ben olsam evlilik konusunu açamazdim ama evlilik teklifini bizzat yapan kadinlar var. :)))

4 sene olmuş yani hadi yeni bi ilişki olsa neyse. adam da otuzu geçiyor. bence de beklemenin manası yok eğer iki taraf da istiyorsa. ben her zaman atik olmaktan yanayım. ben olsam konuşurdum.

Canım bazı erkekler çok hassas düşünebiliyor, özellikle maddi konularda. 4 yıllık ilişkin varmış, şüphem de yok diyorsun. Konuşabilirsin bence çekincek ne var ki? Ne zaman evlencez diye konuya gir demiyorum Ben artık seninle bi hayat paylaşmak istiyorum, 4 yıldır birlikteyiz mutluyum sen ne düşünüyorsun? İkimiz için bazı adımlar atabiliriz şeklinde konuşabilirsin bence.

bence o evlilik konularını açtığında senden beklediği cevapları duyamadığı için askıya alıyo. o konular açıldığında sen de istekli olduğunu belirt bi şekilde hareketlerinle fln. ya da konuyu kapatma hemen. anlasın artık bu tarz düşüncelere daha sıcak baktığını. belki o konuları açarak sizi tartıyo sizden ışık alamayınca da uzatıyo işi. mesela annene anlatabilirsin. ona da söyle artık yavaştan aileme söylemeye başlıyorum gibi.

bence sen açma konuyu
daha çok uzaklasabılır
istese zaten o açardı değil mi?

sen kendını biraz geri çek
trip atarak vs değil ama sanki yogunmussun gibi, erkenden uyuyormussun gibi
aradıgında falan geç dön unuttum falan de
mesajlarına gec yaz ama tepkili ripli asla değil normal
bir süre de böyle dene bakalım
sevgilin belki o zaman adım atar tedirgin olup:)

Bence açık açık konuş bu senin değerini azaltmaz. Ben rahatsız oluyorum bu şekilde takılmaktan, birbirimizi yeterince tanıdığımızı düşünüyorum, hayatıma yön vermek istiyorum bu şekilde devam etmek beni rahatsız edecek gibi cümlelerle bir konuşma yapılabilir bence. Onun da kafasında vardır bir şey de belki söylemiyordur. Ciddi düşünmese laylaylom tarzı yaşar sizinle yapacağı her türlü şeyi yapar diye düşünüyorum allah birlikteliğinizi hayırlısıyla daim etsin

4 yıl olmuş artık aranızda samimiyet vardır. Ben olsam açarım konuyu bir ağız yoklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…