Hoşlanma değil de çok yardımcı olmuştu o çok hoşuma gitti.siz hemen hoşlandınız mı aylar önce iş için yardım eden biri ortak vakit pek geçirilmemiş hediye götürmeden önce stalklanıp karar verilmiş?
ben yapmazdım çünkü vakit geçirmedim diye
Ya da yapıyorsam sadece hoşlandım aman diye çok bir şey beklemeden ciddi bakmadan olaya yaparım
E arkadaşça ise ekleyebilirsin yahu adım atma dediğinizde insanlar yanlış anlarHoşlanma değil de çok yardımcı olmuştu o çok hoşuma gitti.
Yani iş bahanesiyle biraz daha konuş. Adam aranızdaki olayı bile hatırlamamış.
Ürkütme yavru ceylanı
Evet öyle olacak ne zamandır aklımda ama gelemedim dedimKeşke yardım ettiği anda sıcağı sıcağına ekleseydin,şimdi hem hediye hem ekleme anaaam bu bağaa yürüyor olacak
Hediye olarak çikolata götürmüştüm bi çiçek kaldıekle ya ne olacak. çiçek çikolatayla istemeye gitmiyorsun sonuçta. ekle bir iki hikayesine kalp at bakalım. nabız yoklaonun da ilgisi varsa zaten dört nala koşar. aklına sokmuş olursun bir şekilde.
onu da insta dan yollarsın tamam işte mesajı alan alırHediye olarak çikolata götürmüştüm bi çiçek kaldı
inşallah hayatında biri yokturonu da insta dan yollarsın tamam işte mesajı alan alır
varsa zaten karşılık vermez. ya yoksainşallah hayatında biri yoktur
Ekleyebilirsin eklemekle birşey olmayacağına göreArkadaşlar aylar önce zor bi işte bi meslektaşım yardımcı olmuştu. Ne zamandır aklımdaydı hediye götürmek. Aradan epey zaman geçmesine rağmen götürmek istedim. Tam çıkacakken yakaladım ayak üste hatılattım kendimi hediyemi verdim. Biraz şaşırdı tabi sonra işle ilgili bi kaç şey sordu sonra da görüşürüz dedi ben de görüşürüz diyip gittim. Tabi gitmeden stalklamıştım instagramda bekar gibi duruyor yüzüğü de yoktu. Sizce eklesem mi sosyal medyadan ?
Stalkin göturdugu yere git illa erkekmi atacak ilk adimi ☺Arkadaşlar aylar önce zor bi işte bi meslektaşım yardımcı olmuştu. Ne zamandır aklımdaydı hediye götürmek. Aradan epey zaman geçmesine rağmen götürmek istedim. Tam çıkacakken yakaladım ayak üste hatılattım kendimi hediyemi verdim. Biraz şaşırdı tabi sonra işle ilgili bi kaç şey sordu sonra da görüşürüz dedi ben de görüşürüz diyip gittim. Tabi gitmeden stalklamıştım instagramda bekar gibi duruyor yüzüğü de yoktu. Sizce eklesem mi sosyal medyadan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?