Sizce adım atsam mı?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar aylar önce zor bi işte bi meslektaşım yardımcı olmuştu. Ne zamandır aklımdaydı hediye götürmek. Aradan epey zaman geçmesine rağmen götürmek istedim. Tam çıkacakken yakaladım ayak üste hatılattım kendimi hediyemi verdim. Biraz şaşırdı tabi sonra işle ilgili bi kaç şey sordu sonra da görüşürüz dedi ben de görüşürüz diyip gittim. Tabi gitmeden stalklamıştım instagramda bekar gibi duruyor yüzüğü de yoktu. Sizce eklesem mi sosyal medyadan ?

siz hemen hoşlandınız mı aylar önce iş için yardım eden biri ortak vakit pek geçirilmemiş hediye götürmeden önce stalklanıp karar verilmiş?

ben yapmazdım çünkü vakit geçirmedim diye
Ya da yapıyorsam sadece hoşlandım aman diye çok bir şey beklemeden ciddi bakmadan olaya yaparım

Hoşlanma değil de çok yardımcı olmuştu o çok hoşuma gitti.

Yani iş bahanesiyle biraz daha konuş. Adam aranızdaki olayı bile hatırlamamış.
Ürkütme yavru ceylanı

aslında keşke öyle yapsaydım başka birinin işi bahanesiyle yine gitsem mi yanına bilemedim

ekle ya ne olacak. çiçek çikolatayla istemeye gitmiyorsun sonuçta. ekle bir iki hikayesine kalp at bakalım. nabız yokla onun da ilgisi varsa zaten dört nala koşar. aklına sokmuş olursun bir şekilde.

ekle ya ne olacak. çiçek çikolatayla istemeye gitmiyorsun sonuçta. ekle bir iki hikayesine kalp at bakalım. nabız yokla onun da ilgisi varsa zaten dört nala koşar. aklına sokmuş olursun bir şekilde.
Hediye olarak çikolata götürmüştüm bi çiçek kaldı

Ekleyebilirsin eklemekle birşey olmayacağına göre gayet.dogal

Stalkin göturdugu yere git illa erkekmi atacak ilk adimi ☺

Ben çoğunluğun aksine bu toplumun erkeklerinin ilk adımı hak ettiklerine inanmıyorum. Zaten çok sorunlu bir erkek gürûhu var bu ülkede. Jest, iltifat, sürpriz, ilk adım, aşk itirafı gibi güzellikleri sunan kadınları zaman içinde istisnasız pişman ettiriyorlar. “Sen istedin, ayağıma geldin, ilk günden öpüştün/ seviştin/ evime geldin” gibi çağ dışı ve insanı bir güzellik yaptığına yapacağına pişman eden yaklaşımları olabiliyor. Konu sahibi belki karşı taraf çok medeni bir insandır, sizi pişman etmez bilemiyorum. Ama yılların tecrübesi bana bunları yapmamak gerektiğini öğretti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…