Sizce adım atsam mı?

Hatırlamamış bile ayaküstü otur da dememiş ya da işi vardiysa sonra çay ısmarlayayım diyebilirdi

O da doğru epey bi şaşırdı olmadı bi iş bahanesiyke gideyim o zaman net anlarım

Ben eklemezdim. Adam hatırlamamış en azından işin yoksa bir kahve içelim derdi dememiş. Yüzükse mevzu ben de yüzük takmıyorum. Sosyal medyamda eşimle fotoğraflarımız da yok. Hayatında biri olabilir ya da sizden hoşlanmamışta olabilir. Ortalama düzeyde hoşlanan bir erkek o çikolatayla sizi eve dahi bırakırdı....

Hediye ıcın sızı unutacagı kadar zaman beklemıssınız
Belkı sevgilisi vardır sız ekleyin iş ortamınız olmuş bekleyin yazmayın gozlemleyın bence

görebileceği bi ortam olmadı ama dediğiniz gibi sorabilirdi adımı filan biraz şaşırdı o da ben de kaçırmıyim diye ayak üstü verdim hata ettim belki de. Görüşürüz diye ilk o dedi belki de öylesineydi bi tek bu var elimde

Hediye ıcın sızı unutacagı kadar zaman beklemıssınız
Belkı sevgilisi vardır sız ekleyin iş ortamınız olmuş bekleyin yazmayın gozlemleyın bence

Evet bi an önce götürseydim iyiydi komik oldu böyle:)) iş ortamım yok maalesef bi bahaneyle yine iş için ortam yaratabilirim belki

Bu da bana ironi geliyor. Gerçekten de tabiri caizse türk erkekleri uçan dişi kuşa bile yanaşmaya çalışıyor ama kendilerine açılan kadınları sallamıyorlar. Bence burada bir mantık hatası var. Bu kadar kadın düşkünü kişiler kendilerine adım atan kadınlara balıklama atlamaz mı bu mantığa göre? Anlamadım yani çok ironik.

Kaçan kovalanır hesabı bence açık açık söyleyince büyüsü kaçıyor sanırım

Kesi
Kaçan kovalanır hesabı bence açık açık söyleyince büyüsü kaçıyor sanırım
Kesinliklee adım atıp mutlu ilişkiye başlayan kadın oranı %1 dir herhalde
. Ben amann en fazla ne olabilir içimden geldiği davranayım diyerek balıklama atladım ve belirsiz bir cevap aldım.
Yani arada bir yoklayıp egosunu tatmin edecek konuma getirmeye çalıştı. Böyle bir sonuç da alabilirsiniz. Ve bu ihtimal daha olası :)

Biraz kovalamak, zorlamak istiyorlar. İlgisini çekmediği sürece atlamaz bencee. Bu durumu yaşadım maalesef

kesinlikle ben de böyle düşünüyorum.
bir kadın ona duygularını açmış ki bizler ne kadar derin varlıklarız onlara göre. kendimizden emin olmadan ego veya sadece cinsellik için kancayı takmayız onlar gibi. gerçekten istediğimiz için açarız içimizi. ama nedense tavır çok saçma oluyor. kendilerine yüz vermeyen kadınları daha çekici mi buluyorlar yoksa bu macerayı mı seviyorlar anlamış değilim. bi de cepte görme, yedekte bekletme gibi pis tarafları var. bugüne kadar bana da duygularını söyleyen erkekler oldu, eğer boşsam ona karşı net bir şekilde cevap vermişimdir. yedekte bekletme, ego tatmin etme vs hiç yapmadım. ta lise yıllarımdan beri arada yazan bir çocuk var. defalarca hayır dedim. ben bişey hissetmiyorum, dedim. geçen gün sosyal medyadan eklemiş, geri çevirdim hayır bir yandan red yemeye doyamıyorlar, diğer yandan kendileriyle ilgilenen kadınlar gözlerinde değersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…