ben olsam bu kişi gerçekten çok mu şart benim için, çok mu hoşlandım diye düşünürüm.
çünkü diğer üyelerin de dediği gibi türk erkekleri gerçekten normal değil.
anladığım kadarıyla siz onun ilgisini pek çekmemişsiniz ki ilgisini çeken kadınların peşinde akbaba gibi gezerler zaten. isminizi hatırlamamış vs
ya ilgilenmedi ya da hayatında biri vardı o yüzden ilgilenmedi
son görüşmenizde kendisine hediye veren bir kadının numarasını almaması ya da sosyal medyadan eklememesi falan bunlar bana ilgilenmediğini gösteriyor
tabii ki genelleme değil ama türk erkekleri uçan kuşa bile halleniyor
eğer çok hoşlandıysam sosyal medyadan ekler, bir adım atardım. ama o adımı hikayelerine bişeyler yazarak falan atardım. işte tam o noktada ilgisini çekerseniz yürümüyor koşuyorlar zaten.
tavsiyem, çok hoşlandıysanız ekleyin, dediğim gibi paylaşım denk geldikçe yazın, bir iki cevaptan sonra anlarsınız zaten. eğer fazla ilgilenmezse siz de ilgilenmeyin. gerçekten normal değiller çünkü.
eğer tek yol sosyal medyadan eklemek değilse bir araya gelebileceğiniz ortamları kollayın, yüz yüze denk gelmeye çalışın.