- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
İşte ben de diyorum kiZaten o zaman o erkek kadını zor durumda pek bırakmıyor. Karşılıklı gelişiyor olaylar, duyguları açmaya gerek kalmadan bakıyorsun ki eller gözler birbirinden ayrılamıyor, ki yaşanması enn müthiş aşk da bu. Bu durumda zaten sen geldin ben geldim olayı da olmuyor. Adam olan adam bunun lafını yapmamalı ama ideal olanı bu yaşananlar pek böyle olmuyor.
Onu diyoruz İşte kaç mesajdır zatenİşte ben de diyorum ki
İlişki böyle olacaksa olsun
Olmayacaksa olmasın.
Sen koştun ben koştum yok hevesliydin yok hemen kabul ettin diyen adam olacağına hiç olmasın
Yüzük takmayan instegraminda eş cocuk paylasmayan o kadar cok evli adam varki
Ben at diyorum kız at gitsin
Ben olsam eklemem, eklemek icin bir paylasim gerekir. Adam size sadece isle ilgili yardimci olmus, ortak hicbir paydaniz yok niye ekleyesiniz ki? Hoslanmaniz icin de bir sebep yok ama hadi oldu hoslandiniz, o zaman da yuz yuze muhabbeti biraz daha ilerletip oyle ekleyin. Su anda adamin gozunde tam bir stalker gibi duruyorsunuz, benim gozumde de ayni sekilde
dusunsenize size isinizle ilgili yardim eden herkesi stalkluyor musunuz boyle? Evlerden irak
Kesinlikle katılıyorum !Ben çoğunluğun aksine bu toplumun erkeklerinin ilk adımı hak ettiklerine inanmıyorum. Zaten çok sorunlu bir erkek gürûhu var bu ülkede. Jest, iltifat, sürpriz, ilk adım, aşk itirafı gibi güzellikleri sunan kadınları zaman içinde istisnasız pişman ettiriyorlar. “Sen istedin, ayağıma geldin, ilk günden öpüştün/ seviştin/ evime geldin” gibi çağ dışı ve insanı bir güzellik yaptığına yapacağına pişman eden yaklaşımları olabiliyor. Konu sahibi belki karşı taraf çok medeni bir insandır, sizi pişman etmez bilemiyorum. Ama yılların tecrübesi bana bunları yapmamak gerektiğini öğretti.
Ben olsam yazmazdım, hediye bile götürmüşsünüz artık adım atması gereken o diye düşünürdüm
Kesinlikle katılıyorum !
Bizim toplumumuzun erkekleri zaten sorunlu
Ataerkil bir toplum yapısı var.
Erkekler rahat değil.Herseyin hesabını yapıyorlar.
Hayatımda 1 kez bunu yaptım aldım cevabımı asla yapmadım sonra!
Ama çevremde çok gördüm.
Sonra sen istedin sen geldin ben umut vermedim olayı vs vs
Türk erkeği hak etmiyor !
Asla eklemezdim
Bir erkek sizden hoşlandıysa zaten bir adım atar
Öbür türlüsü ne bilim olabilir de gerçi ama
Benlik değil
Sen nasıl hatırlıyorsan oda hatırlardı etkilenmemişadım atacak bi durumu yok tanımıyor aradan uzun süre geçtiği için adımı filan da hatırlamaz. Hediyeyi ayak üstü verdim çıkıyordu
Bence bu kadar adım yeterArkadaşlar aylar önce zor bi işte bi meslektaşım yardımcı olmuştu. Ne zamandır aklımdaydı hediye götürmek. Aradan epey zaman geçmesine rağmen götürmek istedim. Tam çıkacakken yakaladım ayak üste hatılattım kendimi hediyemi verdim. Biraz şaşırdı tabi sonra işle ilgili bi kaç şey sordu sonra da görüşürüz dedi ben de görüşürüz diyip gittim. Tabi gitmeden stalklamıştım instagramda bekar gibi duruyor yüzüğü de yoktu. Sizce eklesem mi sosyal medyadan ?
Bence bu kadar adım yeterhemen eklemeyin biraz sohbet edin gördükçe laf arasında takipleşelim fln dersiniz belki ışık görürseniz o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?