arkadaşlar çıkamadım işin içinden,farklı bakış açısı farklı yorumlarınızı beklıyorum...eşimle ,evlenirken iki tarafında desteği olmadan evimizi kurduk,ikimizin aileside ,güçleri olmadığı için bişey yapamadı..ben sürekli çalıştığım için kendime,çeyizlik hiçbirşey alamadım,zaten az kazanıyordum bunuda evimizin ihtiyaçları ve kendi ihtiyaçlarım için kulanıyordum.evlenmeden önce,eşimle açıkça konuşmuştuk,biraz bekleyelim ben ,benım adıma üstüme düşen neyse onu yapıyım alıyım,sonra laf olur dedim..eşim ben aileme kefilim kimse laf söz edemez,başkasıda derse gereken cevabı alır ,sana laf ettırmem demişti...
uzun zaman sonra bir toplulukta,kv.kızkardeşi hiç beklemediğim bir anda ,varlıktan yokluktan konuyu bize getirip ,x yaptı herşeyi.eşimin ailesinden bassederek ,''kenarda yokkii,herşeyi x yaptıııı,dedi,ben ''kv.kızkardeşine,anlayamadım,ne demek istiyorsun,dedikçe...''öyle işte,deyip gururlanıp çirkin bi edayla bacak bacak üstüne attı,konuşmanın peşini bırakmadım,''ne demek istiyorsun ,açıkça söyle ,neymiş yapılan ,biz beraber yaptık dedim,''çatık kaşlı sinir olmuş bi şekilde '' hayır x yaptı xxx, deyip gözlerini tavana çevirdi,ben ööylece kaldım ,demekki ona fısıldanmış yada bırınden duymuş ki bu kadar emin konuşuyor,diye kendı kendıme düşündüm,yerın dıbıne gırdım orda...kv. çağırıp kızkardeşin neyi ima etti,kimden ne duymuşta benım yüzümü öne eğdirdi ,diyemedim..şok oldum,
bi süre sonra kv.gidince durumu oldugu gıbı anlatıp onu dınledım sessızce.sonra eve dönünce eşime açıtım konuyu ''neden yüzüm yere eğdirildi,konuşmuştuk bunu dedim...
şuan işin içinden çıkamıyorum,eşim uzun zaman geçmesine rağmen hiçbirşey yapmıyor,kv.. konuyu ''bi daha laf söyleyene lafınızı verın,ezdirmeyınlerle'' konuyu kapattı....ben kii haklıysam lafımı esirgemem,yerıne göre konuşurum,korkmam gelecek tepkilerden..
kendimi gerçekten kötü hissediyorum,zaten evimizin tüm masrafları eşimin tarafından oldu yardım edemedım,ama keşke onu dinlemeseydımde bikaç parça bişeyler alsaydım,bugun yüzüm yere eğilmeseydı...
sorum şu arkadaşlar.... kv..ben bı kışıyle dertleşirim oda herderdımı bılır,oldugu yerde kalır ,ben bişey demedım kızım dıyor,(dertleştiği görümcesi,lafı söyleyen kızkardeşi) kim burda kendini kurtarma peşinde,eşimle aram çok kötü oldu,bebek yapmaya karar vermişken tekrar çalışmaya geri döndüm,(bebek olduktan sonra eşim işyeri açmayı kabul etmişti)şimdi işyerimi kendim açmak bidaha laf yemek istemiyorum,kendım kazanıp kendım bişeyler yapmak ıstıyorum,bebek konusuda askıya alındıgı için eşim baskı yapmaya başladı,önce bebek diye..off kafam karışık yargılamadan '''önce bebekkkk '''demeden yorum yapın objektif olun arkadaşlar