- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
bence kuruntuSelam KK'nın güzel bayanları içimi kemiren bi derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum.
Geçen sene ağustosta nişan taktım yaklasık 15 gun falan sürdü çünki ailem basta istedikleri halde sonradan kesınlıkle istemiyoruz diyince mecburen nişanı atmak zorunda kaldım telefon elbise vs. almışlardı her şeyi geri verdim bana harcamam için verdikleri harçlığa kadar verdim hak kalsın istemedim x bana dedi ki sen bana aileme bunu yaşattın bi daha mutlu olabileceğini mi sanıyorsun?Bu söz için günlerce ağladığımı bilirim çünki gerçekten suçum yoktu ayrıldıktan sonra bende cok kotu oldum aylarca kendıme gelemdım onu unutamadım ama unutmak zorundaydım ailemi karşıma alamazdım sonra birçok kişiyle tanıştım tanıştırıldım her seferinde bi sorun çıktı ya karşı taraf istemedi yaa ben istemedim yada aileler istemedi inanılmaz bişey ki hep sorun çıktı
şimdi size soruyorum sizce gerçekten X'in Ahınımı aldım yksa kuruntumu yapıyorum
DİPNOT : X Şimdi evli ve çok mutlu
hayır asla onunla oynamak için yapmadım sırf ailem için simdi o çok mutlu ama benbence kuruntu
yani o kadar ağlayıp üzüldükten sonra o sözü söyleyip sizi incittikten sonra bence onun o zaman ah almış olması gerekiyordu
gerekçen varmış kimseyle oynamadın sen eğlencesine yapmadın değil mi sonuçta nişanı filan
kısmetin vardır bir yerde elbet
ama karşılaştırma yapmayın zamanında çok üzülmüştür karşısına hayırlı kısmet çıkmıştır evlenmiştirhayır asla onunla oynamak için yapmadım sırf ailem için simdi o çok mutlu ama ben
amin Allah razı olsun çok doğru düşünüyosun canımama karşılaştırma yapmayın zamanında çok üzülmüştür karşısına hayırlı kısmet çıkmıştır evlenmiştir
belki çok dua etti
belki ailesi çok uğraştı birilerini bulmak için vs belki kendisi çok denedi bilemeyiz
şimdi sizin de karşınıza dilerim ki Allah nasip eder hayırlı bir kısmet çıkar evlenirsiniz
ikisini birbirine bağlayıp üzülmeyin boşuna:)
hayır ondan once dogru durust sevgılım bıle olmadı ah almıs olamam yani ailem evlendiğin gün bizi ölmüş bil dedi sizce elin adamı için aile hepten silinirmi ?İlkinde kimin ahını aldın da nişanı atmak zorunda kaldın peki? Sıkıntı sadece sende herkes önce bir birey olup kendi kararını kendi verebilmeli aileler her zaman haklı değildir madem aranız iyiydi nişanı atmamalıydın. Milletin lafıyla hareket edersen daha çok üzülürsün.
Ailenin bunu deme sebebi neydi? Madem o kadar kötü biriydi evlenirsen bizi sil diyecekleri kadar, 15 gün önce neden nişana izin verdiler? Kusura bakmayın da ailecek ah almissiniz.hayır ondan once dogru durust sevgılım bıle olmadı ah almıs olamam yani ailem evlendiğin gün bizi ölmüş bil dedi sizce elin adamı için aile hepten silinirmi ?
Ah almadığın halde bunlar başına gelmiş demek ki ahla bir alakası yok diyorum bacım. Ailen de büyük laf etmiş neyini görmüşler adamın vatan haini falan mıydı çocuk ? Töbe ya.hayır ondan once dogru durust sevgılım bıle olmadı ah almıs olamam yani ailem evlendiğin gün bizi ölmüş bil dedi sizce elin adamı için aile hepten silinirmi ?
1 sene geçmeden evlenmiş olması, yeterince üzülmediğini mi gösterir?Eski nişanlınız ahı tutacak kadar üzülmüş olsaydı 1 sene geçmeden evlenmezdi.Ailenizi ikna etmek için uğraşırdı.O düştüğü durumdan dolayı size öyle demiş aşkından ölmüyormuş sonuçta.
Onunla evlenirsen bizi öldü bil diyen bir aile için,kimse aşkından ölse bile uğraşmaz. Eminim geçerli sebepleri de yoktu bunu demek icin.Kimsenin çocuğu kimseden üstün değil, adamin ailesi için de kendi oğulları değerli. Adam da bir sene sonra kendisini olduğu gibi seven biri ile evlenmiş demek ki iyi de yapmış.Eski nişanlınız ahı tutacak kadar üzülmüş olsaydı 1 sene geçmeden evlenmezdi.Ailenizi ikna etmek için uğraşırdı.O düştüğü durumdan dolayı size öyle demiş aşkından ölmüyormuş sonuçta.
kesınlıkle haklısınızEski nişanlınız ahı tutacak kadar üzülmüş olsaydı 1 sene geçmeden evlenmezdi.Ailenizi ikna etmek için uğraşırdı.O düştüğü durumdan dolayı size öyle demiş aşkından ölmüyormuş sonuçta.
hayır çalışmıyorum çocugun işi yoktu ayrıca bi özel sebep daha var söylersem ban yerimAilenin istememe sebebini çok merak ettim. Sen çalışıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?