- 22 Haziran 2017
- 584
- 313
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Daha 1 yıl olmuş ah değildir bence.ailen istememiş senin ne suçun var allah görüyo.zaman lazim sana zamanla çikarSelam KK'nın güzel bayanları içimi kemiren bi derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum.
Geçen sene ağustosta nişan taktım yaklasık 15 gun falan sürdü çünki ailem basta istedikleri halde sonradan kesınlıkle istemiyoruz diyince mecburen nişanı atmak zorunda kaldım telefon elbise vs. almışlardı her şeyi geri verdim bana harcamam için verdikleri harçlığa kadar verdim hak kalsın istemedim x bana dedi ki sen bana aileme bunu yaşattın bi daha mutlu olabileceğini mi sanıyorsun?Bu söz için günlerce ağladığımı bilirim çünki gerçekten suçum yoktu ayrıldıktan sonra bende cok kotu oldum aylarca kendıme gelemdım onu unutamadım ama unutmak zorundaydım ailemi karşıma alamazdım sonra birçok kişiyle tanıştım tanıştırıldım her seferinde bi sorun çıktı ya karşı taraf istemedi yaa ben istemedim yada aileler istemedi inanılmaz bişey ki hep sorun çıktı
şimdi size soruyorum sizce gerçekten X'in Ahınımı aldım yksa kuruntumu yapıyorum
DİPNOT : X Şimdi evli ve çok mutlu
Selam KK'nın güzel bayanları içimi kemiren bi derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum.
Geçen sene ağustosta nişan taktım yaklasık 15 gun falan sürdü çünki ailem basta istedikleri halde sonradan kesınlıkle istemiyoruz diyince mecburen nişanı atmak zorunda kaldım telefon elbise vs. almışlardı her şeyi geri verdim bana harcamam için verdikleri harçlığa kadar verdim hak kalsın istemedim x bana dedi ki sen bana aileme bunu yaşattın bi daha mutlu olabileceğini mi sanıyorsun?Bu söz için günlerce ağladığımı bilirim çünki gerçekten suçum yoktu ayrıldıktan sonra bende cok kotu oldum aylarca kendıme gelemdım onu unutamadım ama unutmak zorundaydım ailemi karşıma alamazdım sonra birçok kişiyle tanıştım tanıştırıldım her seferinde bi sorun çıktı ya karşı taraf istemedi yaa ben istemedim yada aileler istemedi inanılmaz bişey ki hep sorun çıktı
şimdi size soruyorum sizce gerçekten X'in Ahınımı aldım yksa kuruntumu yapıyorum
ya öffffff... evet evrendeki her şey sizin alıp verdiğiniz "ah"a göre şekilleniyor. herkes herkese zarar verebiliyor istemeden ya da isteyerek. ailesi istedi diye nişanlanıp vazgeçince nişanı atacak kadar kararsız bir kişinin birinin hayatını etkileyebileceğini düşünmüyorum bu kadar, kendinizi bu kadar önemsemeyin. ne bekliyordunuz sizden sonra ölüp bitsin mi ne güzel mutlu olmuş işte. mutsuz olmak da sizin kaderiniz. ne alakası var nişan takıp atmakla bu olayların. şu kafa yapısına gerçekten hayranım.Selam KK'nın güzel bayanları içimi kemiren bi derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum.
Gerçekten çok haklisiniz sadece ama sadece ben zarar gördum hiç kimseye bişey olmadiPeki aileniz siz o kadar üzülürken ne yaptı. Hiç pişman olmadılar mı. Şu an ne diyorlar. İlla biriyle görüş diyorlarsa asla ama asla görüşmeyin. Onlar dedı diye evlenmeyin. Sonra o adam kötü çıkarsa boşanmanıza da izin vermez onlar. Çok üzüldüm açıkçası durumunuza. Olan sadece size olmuş
Yorum yapmak zorunda değilsiniz hanımefendi cemkirmenin alemi yok !ya öffffff... evet evrendeki her şey sizin alıp verdiğiniz "ah"a göre şekilleniyor. herkes herkese zarar verebiliyor istemeden ya da isteyerek. ailesi istedi diye nişanlanıp vazgeçince nişanı atacak kadar kararsız bir kişinin birinin hayatını etkileyebileceğini düşünmüyorum bu kadar, kendinizi bu kadar önemsemeyin. ne bekliyordunuz sizden sonra ölüp bitsin mi ne güzel mutlu olmuş işte. mutsuz olmak da sizin kaderiniz. ne alakası var nişan takıp atmakla bu olayların. şu kafa yapısına gerçekten hayranım.
çemkirmiyorum ki, ben de fikrimi belirttim, her zaman hak vermek zorunda mıyız konu sahiplerine?Yorum yapmak zorunda değilsiniz hanımefendi cemkirmenin alemi yok !
Tabiki hayır ama on yargılı bu şekilde böyle kırıcı konuşmanız manasız yani benim ne yaşadıklarımı bilebilir misiniz?çemkirmiyorum ki, ben de fikrimi belirttim, her zaman hak vermek zorunda mıyız konu sahiplerine?
hanfendi bu nasıl bir mantık ama? yani sizin mantığınızdan gidersek her birine bi zararı dokunan insanın sürüm sürüm sürünmesi lazım. yani ben olayları kendinize bağlamanıza eleştiri yaptım sadece. yaşadıklarınıza diyecek bir şeyim yok. ailem istemedi diye bıraktım demişsiniz, daha açık anlatmamışsınız. bu yüzden de "kararsız" kelimesini kullandım sadece sizin için.Tabiki hayır ama on yargılı bu şekilde böyle kırıcı konuşmanız manasız yani benim ne yaşadıklarımı bilebilir misiniz?
Ailem evlendiğin gün bizim için ölürsün bizi de öldü say dedi yeterli oldumu sizin icibhanfendi bu nasıl bir mantık ama? yani sizin mantığınızdan gidersek her birine bi zararı dokunan insanın sürüm sürüm sürünmesi lazım. yani ben olayları kendinize bağlamanıza eleştiri yaptım sadece. yaşadıklarınıza diyecek bir şeyim yok. ailem istemedi diye bıraktım demişsiniz, daha açık anlatmamışsınız. bu yüzden de "kararsız" kelimesini kullandım sadece sizin için.
ya önce önemli bir olayı yarım yamalak anlatıp birçok detayı es geçiyorsunuz eleştiri alınca da ekleme yapıyorsunuz:) neyse hakkınızda hayırlısı.Ailem evlendiğin gün bizim için ölürsün bizi de öldü say dedi yeterli oldumu sizin icib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?