Sizce "AH"mı aldım?

Sırf ailem ortada bir sebep yokken olmaz dese ben nişan falan atmazdım açıkçası. Evet onlar ailem ama bu benim hayatım diye düşünürdüm.
Ailenin dediğini yapmışsın ve su an mutsuzsun, ah aldın mı bilemem ama yanlış yapmışsın zamanında ve iş işten geçmiş

Daha 1 yıl olmuş ah değildir bence.ailen istememiş senin ne suçun var allah görüyo.zaman lazim sana zamanla çikar

Hicbir sekilde haklarini yemediyseniz bosa kuruntu yapiyorsunuz

Yani sizin vicdaniniz rahatsa ayrilmanin da normal oldugunu dusunup yolunuza bakacaksiniz
Illa ki kismetiniz vardir bir yerlerde

Ah alacak birsey yapmamissiniz.

Eğer ortada elle tutulur bir sebep yoksa , karşı tarafın ayrılmanızı gerektircek bi hatası olmadıysa ah almışsınız. Resmen yarı yolda bırakmaktır o. O zaman en baştan vermeseydi aileniz. Yapıkları herşeyi geri verdim diyorsunuz vicdanınızı bununla rahatlatmaya çalışmayın boşuna , maddiyat her şekilde yerine gelir ya o adamdki hayal kırıklıkları , manevi çöküş nolacak nasıl yerine gelecek düşündünüz mü hiç ?
Evlenmiş olmasına ve mutlu olmasına çok sevindim Allah bi kapı açıyor işte .
Ve eğer ki mutlu olmayı hakettiğinizi düşünüyorsanız er yada geç Allah o mutluluğu size nasip eder bunuda unutmayın.

Peki aileniz siz o kadar üzülürken ne yaptı. Hiç pişman olmadılar mı. Şu an ne diyorlar. İlla biriyle görüş diyorlarsa asla ama asla görüşmeyin. Onlar dedı diye evlenmeyin. Sonra o adam kötü çıkarsa boşanmanıza da izin vermez onlar. Çok üzüldüm açıkçası durumunuza. Olan sadece size olmuş

Erkek boşansa da her haltı yese de yaşı çok ilerlese de bu toplumda yolunu buluyor. Tekrar da evleniyor. Mutlu da oluyor ama hayat kadın için hep daha zor geçiyor

İşte kadın olmanın naif ve düşünceli tarafı. Aynı durumda bir erkek olsaydı böyle ince düşünür müydü bilemiyorum

Haksızsa ah falan tutmaz. Baba bile çocuğuna haksız yere ah edince babanın bile ahı tutmuyor. Bunu göz önünde bulundurun derim. Bazı şeyler nasıp değildir.

ya öffffff... evet evrendeki her şey sizin alıp verdiğiniz "ah"a göre şekilleniyor. herkes herkese zarar verebiliyor istemeden ya da isteyerek. ailesi istedi diye nişanlanıp vazgeçince nişanı atacak kadar kararsız bir kişinin birinin hayatını etkileyebileceğini düşünmüyorum bu kadar, kendinizi bu kadar önemsemeyin. ne bekliyordunuz sizden sonra ölüp bitsin mi ne güzel mutlu olmuş işte. mutsuz olmak da sizin kaderiniz. ne alakası var nişan takıp atmakla bu olayların. şu kafa yapısına gerçekten hayranım.

Gerçekten çok haklisiniz sadece ama sadece ben zarar gördum hiç kimseye bişey olmadi

Yorum yapmak zorunda değilsiniz hanımefendi cemkirmenin alemi yok !

Tabiki hayır ama on yargılı bu şekilde böyle kırıcı konuşmanız manasız yani benim ne yaşadıklarımı bilebilir misiniz?
hanfendi bu nasıl bir mantık ama? yani sizin mantığınızdan gidersek her birine bi zararı dokunan insanın sürüm sürüm sürünmesi lazım. yani ben olayları kendinize bağlamanıza eleştiri yaptım sadece. yaşadıklarınıza diyecek bir şeyim yok. ailem istemedi diye bıraktım demişsiniz, daha açık anlatmamışsınız. bu yüzden de "kararsız" kelimesini kullandım sadece sizin için.

Ailem evlendiğin gün bizim için ölürsün bizi de öldü say dedi yeterli oldumu sizin icib

Benim ailem böyle bir şey deseydi ama haksız olsalardı bir daha asla onların dediği biriyle tanışmaz hatta Gönüller’inin olduğu biriyle kesinlikle görüşmez ağır bunalıma girip çıkmazdım. Pişman olsunlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…