- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
canım tesekkur ederım biraz ön yargılı davrandın maddı ımkanım yok gerçektenBen zaten size değil ailenizin tavrına kızdım. Yani doğrudur imkânınız yoktur , ailenizi silemezsiniz. Ahı zaten bence aldıysa aileniz almış. Ha adamın suçu yokmuş mutlu olmuş ona takilmayin. Siz de ilerde mutlu olursunuz. Kusura bakmayın ben biraz sert girmisim. Ailesinjn ettiği laflardan ağzım yanmış biri olarak ailenize kızdım. Ama sizlik bir şey yok, çünkü maddi özgürlüğünüz yoksa aileyi silip atmayarak doğru yapmışsınız belki de.
Aynen kusura bakmayın empati kurunca hak verdim. Çünkü ailenizi karşınıza alıp gitseniz , belki de eşiniz nasılsa gidecek yeri yok diye farklı davranacaktı . Bu tarz olaylarda çok yaşanıyor ne yazikki . Üzülmeyin siz de , ilerde gönlünüze göre biri çıkar elbette. Bol bol dua edin , Allah kalbinizi biliyor.canım tesekkur ederım biraz ön yargılı davrandın maddı ımkanım yok gerçekten
Ya mezhep ya memleket diyorumÇok merak ettim ban yedirecek ayrılık sebebini .
O kadar ciddi birşey varsa ailen haklı bile olabilir aklıma garip garip şeyler geldi .
kesinlikle kaçarak evlenenlerın %80i bu dertten muzdarıp nasılsa arkasında kımse yok dıye neler yapıyolar hem es hem kv tarafıAynen kusura bakmayın empati kurunca hak verdim. Çünkü ailenizi karşınıza alıp gitseniz , belki de eşiniz nasılsa gidecek yeri yok diye farklı davranacaktı . Bu tarz olaylarda çok yaşanıyor ne yazikki . Üzülmeyin siz de , ilerde gönlünüze göre biri çıkar elbette. Bol bol dua edin , Allah kalbinizi biliyor.
siyasetYa mezhep ya memleket diyorum
hayır ondan once dogru durust sevgılım bıle olmadı ah almıs olamam yani ailem evlendiğin gün bizi ölmüş bil dedi sizce elin adamı için aile hepten silinirmi ?
İnşallah amin hepimizin.kesinlikle kaçarak evlenenlerın %80i bu dertten muzdarıp nasılsa arkasında kımse yok dıye neler yapıyolar hem es hem kv tarafı
amın ınsallah rabbım kalbımı bılıyor gercekten sızınde gonlunuzden ne gecıyorsa rabbım kabul etsın ınsallah
canım nasıl yazılır bılmemkı sıyasette kotu tarafı tutyolardı oyle dıyım en kotu tarafıAilen neden istemedi? Bu konuya bir aciklik
getirsen? Elle tutulur bir sebep mi? Yoksa eften püften birseye biz kız eviyiz bilmem ne zamazingosu mu? Konunda eksiklik var güncelleme yap bence.
Fetöcümüydüler.e peki aileniz araştırmasdimi verirkencanım nasıl yazılır bılmemkı sıyasette kotu tarafı tutyolardı oyle dıyım en kotu tarafı
fetö değil pk işte basta arastırdık ama ogrenemedık nısanlıyken ogrendıkFetöcümüydüler.e peki aileniz araştırmasdimi verirken
örgüt canım benımkı yanlıs telafuz ettımSiyaset icin birakmissaniz cok yanlis bi secim olmus.benle esimin ailesi birbirine o kadar zit kutuplar ki.siyaset konusunda tam ters dusunuyorlar.ilk zamanlar ailem biraz sorun cikardi ama simdi iyiki onunla evlenmissin diyorlar.5 yildir evliyiz bi gun bile siyaset yuzunden en ufak tartisma yasamadik.siz hata etmissiniz aileniz sirf siyasi goruslerini sevmiyor diye sevdiginiz insani birakmissiniz.baska bi sebep olsa ailene karsi gelme derdim ama bu oyle bi sebep degil.
Kime göre kötü tarafı??? Örneğin bana göre en kötü taraf maalesef ki habire -nasıl oluyorsa- en yüksek oyları alıyorcanım nasıl yazılır bılmemkı sıyasette kotu tarafı tutyolardı oyle dıyım en kotu tarafı
Hıı ozaman haklılar.bile isteye lades demek olmazfetö değil pk işte basta arastırdık ama ogrenemedık nısanlıyken ogrendık
örgüt bu pek sıyasete gırmıyoKime göre kötü tarafı??? Örneğin bana göre en kötü taraf maalesef ki habire -nasıl oluyorsa- en yüksek oyları alıyor
ya işte o yuzdenHıı ozaman haklılar.bile isteye lades demek olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?