- 16 Temmuz 2023
- 14
- 7
- 1
- Konu Sahibi Helpmehelpp
-
Merhabalar. Bir arkadaşım için soruyorum. Eşi 10 yıldır çalıştığı iş yerinde son 1 yıldır ismiyle hitap ettiği bir kadınla iş arkadaşlığını ilerlettiğini düşünüyormuş Müdürüne bahane uydurarak orda çalışan bahsettiği kadın için şirket arabasını bahane bularak alıyormuş kadının işlerini halletmek için. Çoğu derdini o kadınla paylaşıyormuş. Eve geldiğinde arkadaşıma karşı eski muhabbeti yokmuş. Ve arkadaşım kendisinin aldatıldığını düşünüyor. Kadında evli aslında mesajları bende okudum normal günlük konuşmalar bana göre ama arkadaşım biraz muhafazakar olduğu için aldattı diyor ve boşanmayı düşünüyor 3 tane çocuğu olmasına rağmen. O kadınla da konuştu kadında hakkıma giriyosun diyip normal muhabbetler bunlar dedi. Zaten ortada net bir aldatma yok sadece kadına olan ılımlı tavrından rahatsız oldu. Kafasından atamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıya mesajlardan bir örnek bırakıyorum.
-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var
-tamam gidelim arabayı da alayım mı bir bahane bulur çıkarız 1 saatliğine
Bazı sabahlar da diğer iş arkadaşlarından dert yakınıp kadın mesaj atmış arkadaşımın eşine nerde kaldın bu susmuyor tarzında. Terasa sigara içmeye de birlikte çıkıyorlarmış.
Bekarken birsuru erkekle çalıştım.10 kişi arasında 2 bayan oluyorduk.İsyerinde konuşuyorduk ve aşıri derecede kimse ile samimi olup özel yazismadik.Birde evliler olmaz öyle arkadaşınız haklı.Merhabalar. Bir arkadaşım için soruyorum. Eşi 10 yıldır çalıştığı iş yerinde son 1 yıldır ismiyle hitap ettiği bir kadınla iş arkadaşlığını ilerlettiğini düşünüyormuş Müdürüne bahane uydurarak orda çalışan bahsettiği kadın için şirket arabasını bahane bularak alıyormuş kadının işlerini halletmek için. Çoğu derdini o kadınla paylaşıyormuş. Eve geldiğinde arkadaşıma karşı eski muhabbeti yokmuş. Ve arkadaşım kendisinin aldatıldığını düşünüyor. Kadında evli aslında mesajları bende okudum normal günlük konuşmalar bana göre ama arkadaşım biraz muhafazakar olduğu için aldattı diyor ve boşanmayı düşünüyor 3 tane çocuğu olmasına rağmen. O kadınla da konuştu kadında hakkıma giriyosun diyip normal muhabbetler bunlar dedi. Zaten ortada net bir aldatma yok sadece kadına olan ılımlı tavrından rahatsız oldu. Kafasından atamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıya mesajlardan bir örnek bırakıyorum.
-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var
Bazı sabahlar da diğer iş arkadaşlarından dert yakınıp kadın mesaj atmış arkadaşımın eşine nerde kaldın bu susmuyor tarzında. Terasa sigara içmeye de birlikte çıkıyorlarmış.
Samimiyet olmaz iş yerinde.Birde bayılın isterseniz.
Ben 5 senedir aynı ofiste çalışıyorum ve bazı çalışma arkadaşlarımla artık bi samimiyet oluştu.
Yeri geliyor huu bakarmısınız diyorum yeri geliyor planlama için yerimide belirtiyorum yada ona soruyorum, davalar hakkında çokta konuşuyoruz.
Efendim huhu bunda ne var.
Allaha şükür eşimide asla aldatmadım.
Bu kafayla asla evli kalamazsınız.
Bide 1 saatliğine çıkarız bahaneyle falan denmişBen de çalışıyorum.Hem de işim gereği hergun farkli insanlarla erkek ve kadinla.İsle ilgili yazısabilecegimiz belli bi süre açık kalan ve cep telefonu ya da sabit numara gerektirmeyen bir mesajlaşma uygulamamız da var.Daha hickimse oradan bir diğerine hu hu ile başlayan tek kelime yazmadı.Baska da diyeceğim yok.
Allaha şükür 6 senedir hem evliyim hem çalışıyorum. Aslada öyle birşey olmadı. Siz kafa yapınızı değiştirmediniz sürece asıl eşinizi gererek sıkarak kendinizden soğutursunuz. Güvenmediğiniz kişilerle evlenmeyin.Samimiyet olmaz iş yerinde.
Özellikle evliyseniz dikkat ediceksiniz .
Laubali davranışlara ne gerek var.
Asıl siz bu kafayla çok zor durumlara sokarsınız kendinizi ve eşinizi
Ben evli değilim hanımefendi.Allaha şükür 6 senedir hem evliyim hem çalışıyorum. Aslada öyle birşey olmadı. Siz kafa yapınızı değiştirmediniz sürece asıl eşinizi gererek sıkarak kendinizden soğutursunuz. Güvenmediğiniz kişilerle evlenmeyin.
Bazı şey tavırları yok değil. VizonteleMerhabalar. Bir arkadaşım için soruyorum. Eşi 10 yıldır çalıştığı iş yerinde son 1 yıldır ismiyle hitap ettiği bir kadınla iş arkadaşlığını ilerlettiğini düşünüyormuş Müdürüne bahane uydurarak orda çalışan bahsettiği kadın için şirket arabasını bahane bularak alıyormuş kadının işlerini halletmek için. Çoğu derdini o kadınla paylaşıyormuş. Eve geldiğinde arkadaşıma karşı eski muhabbeti yokmuş. Ve arkadaşım kendisinin aldatıldığını düşünüyor. Kadında evli aslında mesajları bende okudum normal günlük konuşmalar bana göre ama arkadaşım biraz muhafazakar olduğu için aldattı diyor ve boşanmayı düşünüyor 3 tane çocuğu olmasına rağmen. O kadınla da konuştu kadında hakkıma giriyosun diyip normal muhabbetler bunlar dedi. Zaten ortada net bir aldatma yok sadece kadına olan ılımlı tavrından rahatsız oldu. Kafasından atamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıya mesajlardan bir örnek bırakıyorum.
-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?