Sizce aldatıldım mı?

10 yıldır çalışıyorlar ama 1 yıldır mı işimle hitap ediliyor; 10 yıldır çalışıyordu da 1 Yıldır çalışan bi kişiye mi ismiyle hitap ediyor? İşleri sahada mu niye araba alma durumu var yoksa ofis çalışanı olup bahane uydurup mu çıkıyorlar hepsi Farklı şeyler. Ben konuyu anlayamadım. Bunlar kaç senedir evli mesela. Çok eksik, yoruma açık.
(Telefonum her ‘çalışan’ yazımı ‘çakışan’ diye değiştirmiş, düzeltmem gerekti)

Aldatıyor. Tuhaf olan da şu ki, kadın erkek karma olarak iş yürütülen ortamlarda neredeyse erkeklerin yarısı, kadınların da belli kısmı bu şekil. Ona rağmen kolay kolay kimsenin gözüne batmıyor, burada halen aldatma olup olmadığını tartışıyoruz. Konuşmalarda edepsiz bir şey yok diye hee tamam demeyecek kadar karma ortam görüp insan tanıdık hepimiz (maalesef)... Adam gün boyu işte olduğu için fiziksel aldatma yok ne de olsa düşüncesiyle duygusal olarak kendini o ortamdan biriyle eğliyor. Kadın da gördüğü ilgi hoşuna gittiği için "saçmalama yok öyle bir şey" dese de her şeyin farkında ve gün içinde egosunu tatmin eden bu "arkadaşlığı" sürdürüyor. İkisi de iş ortamını maceraya çevirmişler. Neticede bu adı konulamayan bağ ilerleyip o tarafa doğru gider. Bir şey rica edilecekse bile her zaman benim dikkat ettiğim şey hitabın nasıl olduğudur. Örneğin "Mahmut selam, falanca işim vardı vs." demek farklı bir seviyeyi, hiç ismini zikretmeden biriyle konuşmak ise farklı bir yakınlığı gösteriyor.

Arkadaşınız boşanmak istemiyorsa alakasını kesmesini isteyecek mecbur. Kesmiyorsan boşanırım deyip hiç taviz vermemesi lazım. Sonuçta ille aldatma bile olmasına gerek yok. Eşlerden birinin memnun olmadığı herhangi bir ilişki/dostluk her neyse varsa ve hayat memat meselesi değilse aile huzuru için bitirilebilmelidir.

valla şu mesajdan sonra emin oldum,evlilik olayı ülkemizde maalesef bitmiş,hiçmi aldatılmayan insan olmaz ya,cevremde ailemde kim varsa bu konularda müzdarip,ha bide bilmeyen yada asla kabul etmeyen bir kesim var nedense kocalarından çok eminler,dışarıdan belgesel izler gibi izleyip kınıyorlar,ama cidden aldatılıp ruhu duymayan bide milleti kınayan çok kadın gördüm,yapacak bişey yok,ayrılmak kaçınılmaz,benim asıl gıcık olduğum adamın birinin beni aldatması yada başkasına gitmesi değil,salak yerine koyma be arkadaşım,kadınla flört ediyor bariz ama yok öyle birşey diyor,allahım sabır versin ben bu tiplerden tiksiniyorum,söyle defol git be,meraklın yok,diğer kadında kazandım havalarında geziyor,elin tipsizini aldın kazandın hebi taraftan nafaka bi taraftan çocuklar için koşturacak adama kondun hem fakir hem fodul tebrik ediyoruz,evlilerle ilgilenen arkadaşlar okusun derim.

Arkadaşınız aldatılıyor bence mesajlar da gereksiz samimiyet var, huhuu nedir yada çok konuştu gel beni kurtar gibisinden gereksiz muhabbetler. Ayrıca dışarda işim var dediği belki aralarında sifredir okuyan anlamasın diye 1 saatliğine işten çıkıp gitmeleri pek hayra alamet değil derim

Konuyu anlamamız için örnek vermiş sadece sanki kişinin kim olduğunumu biliyoruz?

Öyle bir devir ki birinin yüzüne gülsen yanlış anlamlar bile çıkarabilir he boşama aşamasına kadar gider mi bu olmaz tabi ki rahatsızlığını bu durumda eşine belirtcek oda seviye koyacak bu kadar. Karşı cinsle çalışırken her zaman.

Aldattığına inanırım çünkü çalıştığım şirkette aldatan aldatana. Evli bekar sevgili fark etmiyor. Zaten akla bu düşünce giriyorsa bil ki aldatılıyorsun. Geçmiş olsun.

Biz de erkek iş arkadaşına sahibiz.
Yeri gelir muhabbet ederiz, selamlaşirız.
Yeri gelir çayımızı koyarken sıradadır buyrun hocam der onun bardağına da doldururuz.
Ama huhulu mesajlara hiç gerek duymadık.
Aralarında bir şey var yok bilemem.
Mesafe ayarı kaçmış o net!

Fiziksel bisey olduğunu düşünmüyorm ama bir cekim bir ilgi var ..
Flirtlesmegbi birsey bu ve hc hoş degil insallah kadinin kocası görür ve korkuturbu is bu boyuttan döner

Sahiplenemez mi sizi niye ilgilendirdi bu kadar mesaj falan da paylaşmamış örnek vermiş zaten.

Keske herkes sizin gibi olsa
Ben her zaman ucuncu kisileri suclamayi anlamsiz buldum cunku birbirine sadakat sozu veren eslerdir .Bunu anlamayan kadinlar ucuncu kiisye saldirirlar yanlis bir sekilde siz karakterli ve ahlakli bir insansiniz keske herkes sizin gibi olsa
Ben sevgilimin kanka dedigi birinden hoslandigini dusunuyordum bu yuzden sevgilimden ayrildim ayni konu sahibinin anlattigi gibi bir durum vardi
Kendimi yobaz ve tutucu olmakla sucladim
Ama inanamadim karsimdakinin duygularina bir turlu kiz da bu ilgiden memnundu
Birakmayi sectim
Zorlayarak olmuyor
Babamla annem arasinda da benzer bir durum oldu babam hemen mesafe koydu cok sukur bir sknti olmadi
IKisinin de niyeti kotu degildi aslinda ama sirf annem huzur bulsun diye
Sevgilim ise babam gibi davranmayacakti ben de ayrildim

Uzun süredir aynı iş yerinde çalıştığım kişiler bir de insanlığını seviyorsam benim için cinsiyetsiz oluyorlar sanki .bana anormal gelmedi yazısmalar linç yemiceksem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…