- 17 Şubat 2015
- 8.543
- 23.305
- 548
- Konu Sahibi Helpmehelpp
-
Bu paylaşılanda suç unsuru olabilecek en ufak bir şey yok. Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak yayılması diyemeyiz buna. Buna desek desek dedikodu deriz.
valla şu mesajdan sonra emin oldum,evlilik olayı ülkemizde maalesef bitmiş,hiçmi aldatılmayan insan olmaz ya,cevremde ailemde kim varsa bu konularda müzdarip,ha bide bilmeyen yada asla kabul etmeyen bir kesim var nedense kocalarından çok eminler,dışarıdan belgesel izler gibi izleyip kınıyorlar,ama cidden aldatılıp ruhu duymayan bide milleti kınayan çok kadın gördüm,yapacak bişey yok,ayrılmak kaçınılmaz,benim asıl gıcık olduğum adamın birinin beni aldatması yada başkasına gitmesi değil,salak yerine koyma be arkadaşım,kadınla flört ediyor bariz ama yok öyle birşey diyor,allahım sabır versin ben bu tiplerden tiksiniyorum,söyle defol git be,meraklın yok,diğer kadında kazandım havalarında geziyor,elin tipsizini aldın kazandın heMerhabalar. Bir arkadaşım için soruyorum. Eşi 10 yıldır çalıştığı iş yerinde son 1 yıldır ismiyle hitap ettiği bir kadınla iş arkadaşlığını ilerlettiğini düşünüyormuş Müdürüne bahane uydurarak orda çalışan bahsettiği kadın için şirket arabasını bahane bularak alıyormuş kadının işlerini halletmek için. Çoğu derdini o kadınla paylaşıyormuş. Eve geldiğinde arkadaşıma karşı eski muhabbeti yokmuş. Ve arkadaşım kendisinin aldatıldığını düşünüyor. Kadında evli aslında mesajları bende okudum normal günlük konuşmalar bana göre ama arkadaşım biraz muhafazakar olduğu için aldattı diyor ve boşanmayı düşünüyor 3 tane çocuğu olmasına rağmen. O kadınla da konuştu kadında hakkıma giriyosun diyip normal muhabbetler bunlar dedi. Zaten ortada net bir aldatma yok sadece kadına olan ılımlı tavrından rahatsız oldu. Kafasından atamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıya mesajlardan bir örnek bırakıyorum.
-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var
-tamam gidelim arabayı da alayım mı bir bahane bulur çıkarız 1 saatliğine
Bazı sabahlar da diğer iş arkadaşlarından dert yakınıp kadın mesaj atmış arkadaşımın eşine nerde kaldın bu susmuyor tarzında. Terasa sigara içmeye de birlikte çıkıyorlarmış.
Arkadaşınız aldatılıyor bence mesajlar da gereksiz samimiyet var, huhuu nedir yada çok konuştu gel beni kurtar gibisinden gereksiz muhabbetler. Ayrıca dışarda işim var dediği belki aralarında sifredir okuyan anlamasın diye 1 saatliğine işten çıkıp gitmeleri pek hayra alamet değil derimMerhabalar. Bir arkadaşım için soruyorum. Eşi 10 yıldır çalıştığı iş yerinde son 1 yıldır ismiyle hitap ettiği bir kadınla iş arkadaşlığını ilerlettiğini düşünüyormuş Müdürüne bahane uydurarak orda çalışan bahsettiği kadın için şirket arabasını bahane bularak alıyormuş kadının işlerini halletmek için. Çoğu derdini o kadınla paylaşıyormuş. Eve geldiğinde arkadaşıma karşı eski muhabbeti yokmuş. Ve arkadaşım kendisinin aldatıldığını düşünüyor. Kadında evli aslında mesajları bende okudum normal günlük konuşmalar bana göre ama arkadaşım biraz muhafazakar olduğu için aldattı diyor ve boşanmayı düşünüyor 3 tane çocuğu olmasına rağmen. O kadınla da konuştu kadında hakkıma giriyosun diyip normal muhabbetler bunlar dedi. Zaten ortada net bir aldatma yok sadece kadına olan ılımlı tavrından rahatsız oldu. Kafasından atamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıya mesajlardan bir örnek bırakıyorum.
-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var
Bazı sabahlar da diğer iş arkadaşlarından dert yakınıp kadın mesaj atmış arkadaşımın eşine nerde kaldın bu susmuyor tarzında. Terasa sigara içmeye de birlikte çıkıyorlarmış.
Konuyu anlamamız için örnek vermiş sadece sanki kişinin kim olduğunumu biliyoruz?Arkadaşınızın derdini siz neden bu kadar sahiplendiniz ? Başkasına ait yazışmaları paylaşmak suçtur. Hadi arkadaşınız size anlattı diyelim, peki size bu konuyu forumda anlatma ve paylaşma iznini kim verdi ?
Anonim olunca sorun olmaz sanmayın. İnternet paylaşımları da dava konusu olabiliyor; bilginiz olsun.
Konuyu anlamamız için örnek vermiş sadece sanki kişinin kim olduğunumu biliyoruz?
Aldattığına inanırım çünkü çalıştığım şirkette aldatan aldatana. Evli bekar sevgili fark etmiyor. Zaten akla bu düşünce giriyorsa bil ki aldatılıyorsun. Geçmiş olsun.Merhabalar. Bir arkadaşım için soruyorum. Eşi 10 yıldır çalıştığı iş yerinde son 1 yıldır ismiyle hitap ettiği bir kadınla iş arkadaşlığını ilerlettiğini düşünüyormuş Müdürüne bahane uydurarak orda çalışan bahsettiği kadın için şirket arabasını bahane bularak alıyormuş kadının işlerini halletmek için. Çoğu derdini o kadınla paylaşıyormuş. Eve geldiğinde arkadaşıma karşı eski muhabbeti yokmuş. Ve arkadaşım kendisinin aldatıldığını düşünüyor. Kadında evli aslında mesajları bende okudum normal günlük konuşmalar bana göre ama arkadaşım biraz muhafazakar olduğu için aldattı diyor ve boşanmayı düşünüyor 3 tane çocuğu olmasına rağmen. O kadınla da konuştu kadında hakkıma giriyosun diyip normal muhabbetler bunlar dedi. Zaten ortada net bir aldatma yok sadece kadına olan ılımlı tavrından rahatsız oldu. Kafasından atamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıya mesajlardan bir örnek bırakıyorum.
-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var
Sahiplenemez mi sizi niye ilgilendirdi bu kadar mesaj falan da paylaşmamış örnek vermiş zaten.Arkadaşınızın derdini siz neden bu kadar sahiplendiniz ? Başkasına ait yazışmaları paylaşmak suçtur. Hadi arkadaşınız size anlattı diyelim, peki size bu konuyu forumda anlatma ve paylaşma iznini kim verdi ?
Anonim olunca sorun olmaz sanmayın. İnternet paylaşımları da dava konusu olabiliyor; bilginiz olsun.
Keske herkes sizin gibi olsaAldatmak cinsel ilişki kurmaktan ibaret değildir. Birbirlerinden hoşlanıyorlar ve flört ediyorlar üstü kapalı bile olsa, iletletmezler büyük ihtimalle, ikisine de bu kadar keyif yetiyor bunu bilmek içlerini rahatlattigi için de aldatmış gibi algilamiyorlar.
Arkadaşınız bu durumu hoş görebilirse görsün göremiyorsa eşiyle araları bozulur çünkü seks dışında kocası boşluğu bu kadınla dolduruyor, dostluk, paylaşım, sıcak samimiyet vb. olarak. Karısından o yüzden biraz soğumuş.
Benim iş yerimde de evli bir arkadaşım vardı, baktım flörte evriliyor anında sınırımı koydum, en nefret ettiğim şeydir. Eşinde dostluk, kafa yapısı uyumu, pozitif frekans, keyifli sohbet, bakış açısı alışverişi falan bulamayıp sağdan soldan kadınlarla flört ediyorlar. Öyle güzel bir dostluğumuz vardı ama şimdi görmek bile istemiyorum.
Bu arada kadını suclamiyorum asla, eşlerine karşı emek vermeyip en ufak bir boşlukta gözleri dışarı kayan kocaları kastediyorum.
Uzun süredir aynı iş yerinde çalıştığım kişiler bir de insanlığını seviyorsam benim için cinsiyetsiz oluyorlar sanki .bana anormal gelmedi yazısmalar linç yemiceksemMerhabalar. Bir arkadaşım için soruyorum. Eşi 10 yıldır çalıştığı iş yerinde son 1 yıldır ismiyle hitap ettiği bir kadınla iş arkadaşlığını ilerlettiğini düşünüyormuş Müdürüne bahane uydurarak orda çalışan bahsettiği kadın için şirket arabasını bahane bularak alıyormuş kadının işlerini halletmek için. Çoğu derdini o kadınla paylaşıyormuş. Eve geldiğinde arkadaşıma karşı eski muhabbeti yokmuş. Ve arkadaşım kendisinin aldatıldığını düşünüyor. Kadında evli aslında mesajları bende okudum normal günlük konuşmalar bana göre ama arkadaşım biraz muhafazakar olduğu için aldattı diyor ve boşanmayı düşünüyor 3 tane çocuğu olmasına rağmen. O kadınla da konuştu kadında hakkıma giriyosun diyip normal muhabbetler bunlar dedi. Zaten ortada net bir aldatma yok sadece kadına olan ılımlı tavrından rahatsız oldu. Kafasından atamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıya mesajlardan bir örnek bırakıyorum.
-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?