- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
- Konu Sahibi Helpmehelpp
-
Kendileri değiştirsin bi zahmet.Bu duruma burda ben bı sorun göremedim,kafanızı değiştirin falan diyenler kendi başlarına gelse dünyayı yikmazsa ben de bişey bilmiyorum
Aha diger kadin mesaj atmis arkadasiniza haber verinArkadaşınızın derdini siz neden bu kadar sahiplendiniz ? Başkasına ait yazışmaları paylaşmak suçtur. Hadi arkadaşınız size anlattı diyelim, peki size bu konuyu forumda anlatma ve paylaşma iznini kim verdi ?
Anonim olunca sorun olmaz sanmayın. İnternet paylaşımları da dava konusu olabiliyor; bilginiz olsun.
Tabii ki bunun bilincindeyim. Arkadaşım yanımdayken yazdık :) hatta özel hayatı ihlale girmesin diye ekran görüntüsü yerine kendimiz bir kaç mesaj örneği yazdık. Teşekkürler yine de uyarı içinArkadaşınızın derdini siz neden bu kadar sahiplendiniz ? Başkasına ait yazışmaları paylaşmak suçtur. Hadi arkadaşınız size anlattı diyelim, peki size bu konuyu forumda anlatma ve paylaşma iznini kim verdi ?
Anonim olunca sorun olmaz sanmayın. İnternet paylaşımları da dava konusu olabiliyor; bilginiz olsun.
Merhabalar. Bir arkadaşım için soruyorum. Eşi 10 yıldır çalıştığı iş yerinde son 1 yıldır ismiyle hitap ettiği bir kadınla iş arkadaşlığını ilerlettiğini düşünüyormuş Müdürüne bahane uydurarak orda çalışan bahsettiği kadın için şirket arabasını bahane bularak alıyormuş kadının işlerini halletmek için. Çoğu derdini o kadınla paylaşıyormuş. Eve geldiğinde arkadaşıma karşı eski muhabbeti yokmuş. Ve arkadaşım kendisinin aldatıldığını düşünüyor. Kadında evli aslında mesajları bende okudum normal günlük konuşmalar bana göre ama arkadaşım biraz muhafazakar olduğu için aldattı diyor ve boşanmayı düşünüyor 3 tane çocuğu olmasına rağmen. O kadınla da konuştu kadında hakkıma giriyosun diyip normal muhabbetler bunlar dedi. Zaten ortada net bir aldatma yok sadece kadına olan ılımlı tavrından rahatsız oldu. Kafasından atamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıya mesajlardan bir örnek bırakıyorum.
-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var
-tamam gidelim arabayı da alayım mı bir bahane bulur çıkarız 1 saatliğine
Bazı sabahlar da diğer iş arkadaşlarından dert yakınıp kadın mesaj atmış arkadaşımın eşine nerde kaldın bu susmuyor tarzında. Terasa sigara içmeye de birlikte çıkıyorlarmış.
aldatma buMerhabalar. Bir arkadaşım için soruyorum. Eşi 10 yıldır çalıştığı iş yerinde son 1 yıldır ismiyle hitap ettiği bir kadınla iş arkadaşlığını ilerlettiğini düşünüyormuş Müdürüne bahane uydurarak orda çalışan bahsettiği kadın için şirket arabasını bahane bularak alıyormuş kadının işlerini halletmek için. Çoğu derdini o kadınla paylaşıyormuş. Eve geldiğinde arkadaşıma karşı eski muhabbeti yokmuş. Ve arkadaşım kendisinin aldatıldığını düşünüyor. Kadında evli aslında mesajları bende okudum normal günlük konuşmalar bana göre ama arkadaşım biraz muhafazakar olduğu için aldattı diyor ve boşanmayı düşünüyor 3 tane çocuğu olmasına rağmen. O kadınla da konuştu kadında hakkıma giriyosun diyip normal muhabbetler bunlar dedi. Zaten ortada net bir aldatma yok sadece kadına olan ılımlı tavrından rahatsız oldu. Kafasından atamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıya mesajlardan bir örnek bırakıyorum.
-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var
Bazı sabahlar da diğer iş arkadaşlarından dert yakınıp kadın mesaj atmış arkadaşımın eşine nerde kaldın bu susmuyor tarzında. Terasa sigara içmeye de birlikte çıkıyorlarmış.
Size de şunu demek istiyorum ki kadınlar kocalarının sahip çıkacağı varlıklar değildir. Sahip olunacak bir eşya da değildir. İnanmazsınız belki ama insandırlar tıpkı erkekler gibi. Dilerseniz bu öğrendiğiniz yeni bilgiyle konuyu tekrar yorumlayabilirsinizValla ben olsam şu msjları kadının kocasına atarım al karına sahip çık derim net.
Bu insanlar kafayı yemiş artık ahlaksızlık almış başını gitmiş evli barklı insanlar
Tabii ki bunun bilincindeyim. Arkadaşım yanımdayken yazdık :) hatta özel hayatı ihlale girmesin diye ekran görüntüsü yerine kendimiz bir kaç mesaj örneği yazdık. Teşekkürler yine de uyarı için
Şu msjlar size gerçekten normal geliyorsa bence siz normal değilsiniz. Neresi normal bu msjlarin ne demek bir bahane bulup arabayla çıkacaklar. Normal mi bunlar.Merhabalar. Bir arkadaşım için soruyorum. Eşi 10 yıldır çalıştığı iş yerinde son 1 yıldır ismiyle hitap ettiği bir kadınla iş arkadaşlığını ilerlettiğini düşünüyormuş Müdürüne bahane uydurarak orda çalışan bahsettiği kadın için şirket arabasını bahane bularak alıyormuş kadının işlerini halletmek için. Çoğu derdini o kadınla paylaşıyormuş. Eve geldiğinde arkadaşıma karşı eski muhabbeti yokmuş. Ve arkadaşım kendisinin aldatıldığını düşünüyor. Kadında evli aslında mesajları bende okudum normal günlük konuşmalar bana göre ama arkadaşım biraz muhafazakar olduğu için aldattı diyor ve boşanmayı düşünüyor 3 tane çocuğu olmasına rağmen. O kadınla da konuştu kadında hakkıma giriyosun diyip normal muhabbetler bunlar dedi. Zaten ortada net bir aldatma yok sadece kadına olan ılımlı tavrından rahatsız oldu. Kafasından atamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıya mesajlardan bir örnek bırakıyorum.
-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var
Burada kadının mesajında değil ama adamın cevabında ve yaklaşımında problem var.-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var
Senin vericeğin bilgiye çok ihtiyacım vardı AAA aydınlandım bak .Aldatıyor mu aldatmıyor mu burda kimse bunu bilemez, herkesin konuşma tarzı, hayat şekli farklıdır. Bu bunlardan çıkaralıcak bir şey değil. Kocanızla konuşun.
Size de şunu demek istiyorum ki kadınlar kocalarının sahip çıkacağı varlıklar değildir. Sahip olunacak bir eşya da değildir. İnanmazsınız belki ama insandırlar tıpkı erkekler gibi. Dilerseniz bu öğrendiğiniz yeni bilgiyle konuyu tekrar yorumlayabilirsiniz
Bu paylaşılanda suç unsuru olabilecek en ufak bir şey yok. Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak yayılması diyemeyiz buna. Buna desek desek dedikodu deriz.Arkadaşınızın derdini siz neden bu kadar sahiplendiniz ? Başkasına ait yazışmaları paylaşmak suçtur. Hadi arkadaşınız size anlattı diyelim, peki size bu konuyu forumda anlatma ve paylaşma iznini kim verdi ?
Bu üsluba anlatabileceğim bir şey yok sanıyorum ki. Bir kadın olarak kendi değerinizi bilmenizi istemiştim ama siz sahiplenilmeyi kendinize reva görüyorsanız başarılar dilerimSenin vericeğin bilgiye çok ihtiyacım vardı AAA aydınlandım bak .
Hayatta herkesin anlayacağı bir dil var
Bu kadının anlayacağı dil bu .
Ben olsam yaparım haddini bilsin.
Erkeklerle fingirdeşmemeyi öğrenir belki oda aydınlanır.
Herkes meydanı boş bulmuş at koşturuyor valla.
Ahlaksızlığı deşifre ederim net.
Hiç gözünün yaşına da bakmam .
Konu ben değilim burda.Bu üsluba anlatabileceğim bir şey yok sanıyorum ki. Bir kadın olarak kendi değerinizi bilmenizi istemiştim ama siz sahiplenilmeyi kendinize reva görüyorsanız başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?