sizce aldatıldım mı?

işte kocası dıyor ya sozde kocasını kocasının arkadası zannedıyormus...

ban Yalan söylüyor gibi geldi kıza da anlatmıştır durumu düzelt demiştir.bende aldatıldım onun için hiç birine güvenmiyorum

Kocasi cocugun uzerine yemin etmis iste, ona inaniyor. Once de yazdim ama gormemis gibi davraniyor. Ben aldatiyor ya da aldatmiyor demedim,demicem, ama yanal soylediklerde halde, cocuklarin uzerine yemin edenleri biliyorum demistim. Yani adam sevgilisin koynunda olsa, esi telefonda yemin et baska bir kadinla olmadigini dese, adam yok canim karicim edemem cunku sevgilimin yatagindayim su an sevisiyoruz mu dicek ... Konu sahibi, iyice kafana sokma bu aldatilma olayini. Boyle durumlarda, ben hep soylerim, sahip oldugumuz ve bizim kontrolumuz altinda olan tek sey kendimiz, kendi duygularimiz, soylediklerimiz. Bence sen kendin ve cocugunuzun uzerine konsentre ol ,kendine yeni bir hobi bul, yeni elbiseler al ,ne bilim, hosuna giden seyler yap. Bu karsilastigin ilk aldatma suphesi ketiren olaysa, sabirli ol, harektler,tripler yapma. Kocan aldattiysa, aldatiyorsa ya da aldaticaksa ileride zaten sinyallerini alirsin bir sekilde.

canım ama kız eşimin arkadaşı sanarak öyle yazıyomuş eşimin arkadaşı benim eşimin adını kullanıyormuş.benim tabii bundan daha sonra haberim oldu.

canım ama kız eşimin arkadaşı sanarak öyle yazıyomuş eşimin arkadaşı benim eşimin adını kullanıyormuş.benim tabii bundan daha sonra haberim oldu.

sevgili poyzaz bence daha fazla karıştırma üstünü kapat gitsin...

Bu erkek milletini anlamak mümkün değil.

Diyelim ki bir kadın mesela siz eşinizi ya da sevgilinizi aldatıyorsunuz. Başka bir adamla mesajlaşıp konuşuyorsunuz. Bunu sürekli kullandığınız, eşinizin ulaşabileceği hat üzerinden mi yaparsınız? Yoksa 2. bir hat ve telefon alıp gözden ırak mı tutarsınız?

Ya da yine bir kadın, mesela siz eşinizi ve sevgilinizi aldatıyorsunuz. Ama bu iş için kendi telefonunuzu ya da kimsenin bilmediği bir hattı kullanarak mı yaparsınız? Yoksa evli olan bir arkadaşınızın telefonunu kullanarak mı?

Yine bir kadın, mesela arkadaşınız eşini ya da sevgilisini aldatıyor. Siz evlisiniz. Size de gelip "canım ben evliliğimi bitirmeden başka bir adamla ilişki yaşıyorum. Ama kendi numaramı bu adama veremem. Seninkini kullansam olur mu" diyor. Siz bunu kabul eder misiniz yoksa içinizden bir küfür sallayıp o kadından uzak durmaya mı çalışırsınız?

Allah şaşırtmasın, ama yine bir kadın. mesela siz eşinizi ya da sevgilinizi aldatıyorsunuz. İhmalden, düşünememekten vs. nedenlerle eşinizin bildiği hat ve telefondan yasak ilişkinizi sürdürüyorsunuz. Ve sonunda yakalanıyorsunuz. Ay aslında ben o adamı hiç tanımam. Aslında Firuzan'ın sevgilisi. Kocasına yakalanmamak için benim telefonumu kullanıyor" gibi aptalca bir yalanla durumu kurtarmaya çalışırsınız? Daha ikna edici bir şeyler mi bulursunuz?

Yani, kısaca....Salak bu erkek milleti!

bence aldatılmadın.
aldatacaktı eşin.
daha yolun başında olduğu için çok bozulmuş.
kırmış bilgisayarı

böyle bir olay kadınlar tarafından yaşansaydı, kadın çoktan darp edilmiş olurdu eşi tarafından..
erkekler içinse ; inkar, yemin..devammmm..

acaba eşinizin telefonundan,eşinizin ağzından öyle bir mesaj atsanız ki eşiniz olduğunu bile bile cvp yazsa.yani sonrasında eşinizin arkadaşı zannettim saçmalığını sunmasa.

mesela şöyle bir msjo kızın adı ayşe,eşinizin işbirliği yaptığı arkadaşının adı mehmet,sizin adınız da fatma olsun)''ayşe,fatmanın bir isteği var.bizi yüzleştürmek istiyor.sen ,mehmet,ben ve fatma bir yerde buluşup bir de yüzyüze söylesen mehmetin sevgilisi olduğunu.yoksa inanmayacak söylediklerimize fatma.bir sefer de yüzyüze oynasak bu oyunu ne dersin.acil cvp yaz bana ne dersin.fatma yanımda arayamıyorum,sen de arama.senin cevabına göre fatmaya tamam diyeceğim.mehmet zaten bana yardımcı olacak.cvp bekliyorum acil.'2gibi.

eğer olumlu bir cvp gelirse şüphelerinizde haklı çıkarsınız ki diğer arkadaşların yorumu gibi ben de aldattığı kanısındayım.inşallah yanlış düşünüyoruzdur tabiki.benim de aklıma böyle bir fikir geldi.ne dersiniz.acaba anlarmı sizin yaptığınızı.anlamaması için başka şekillerle de uyarlayabilirsiniz.

gecende gündüzünde her dakka bu düşünceyle yaşamak acabalar kabuslar diken üstünde yaşamak bunları öyle iyi bilirim ki
koktugum oldu ve acı bir şekilde yaşadım hergün öle öle sindirerek şimdilerde daha iyiyim
eşim her şüpemde kanıtlamak için kendini paralıyor ve hepte haklı çıkıyor
elim boş kalıyor inşallah hep o haklı çıkar şüpe berbat birşet çok iyi bilirim
rabbim senide aydınlıga çıkartsın arkadaşım aminnnnn

acaba eşinizin telefonundan,eşinizin ağzından öyle bir mesaj atsanız ki eşiniz olduğunu bile bile cvp yazsa.yani sonrasında eşinizin arkadaşı zannettim saçmalığını sunmasa.

mantıklı gelşdi banada ama daha çok üzülücekseniz yapmayın ((((((

Son düzenleme:
ben bu olayı artık didiklemeden okadar sıkıldımki.hiç bişey bulamıyorum.ama olayı çözersem hepinize haber verecem.çok teşekkür hepinize .

ben bu olayı artık didiklemeden okadar sıkıldımki.hiç bişey bulamıyorum.ama olayı çözersem hepinize haber verecem.çok teşekkür hepinize .

bu olayın içinden çıkamıyacam ben.az önce beni aramış olayı çok uzatıyomuşum surat asıyomuşum bişeyi bu kadar uzatmanın ne anlamı varmış.böyle diyen adama ne denirki.sadece kendimi yıpratıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…