sizce aldatıldım mı?

ya gerçekten allah korusun zor bi durum ama herşey ortada erkek milleti işte. zor bi karar her türlü problem inansan bi dert inanmasan bi dert allah yardımcın olsun canım

belki de kanmak istediniz. aslında herşey ortada ama siz nasıl istediyseniz ona inanmış gibisiniz. bazen öle olmuyo biliyosun ama bilmiyo gibi davraıyosun

belki o an öyle oldu ama şimdi düşündükçe bi sürü şey kafamı kurcalıyo.inanın kafamı yastığa rahayt koyamıyorum.hep aklımda.şimdi bişeyler ima ettiğimde olayı uzatıyorum diye tepki alıyorum.

poyzazcığım bence eşin de senin rahat olmadığını çok iyi anlıyordur
uzatıyosun diye verdiği tepki de daha fazla kurcalamaman için
normalde eğer gerçekten masumsa senin bundan şüphelendiğini gördüğünde bunu kanıtlamak için bişeyler yapması gerekirdi yani seni bi şekilde rahatlatacak bişey sunmalıydı
bu çok ciddi bi mesele öyle yeminler edip de tamam uzatma artık denecek bişey değil ki

evet biz kadınlar için öyle tabii.onun için ben yapmadım yemin ederim çocuğumun üstüne demesi yeterli ama.allah büyük .elbet biyerde açığını yakalarım.

evet biz kadınlar için öyle tabii.onun için ben yapmadım yemin ederim çocuğumun üstüne demesi yeterli ama.allah büyük .elbet biyerde açığını yakalarım.

canım biliyorum belki çok zor ama artık inanmışsın ve konu kapanmış o yüzden çok zor hatta imkansız dahi olsa madem inandın konuyu kapat. düşünme düşündükçe kafayı yersin. ben eşimi birgün rüyamda gördüm başka kadınla da ağlayarak uyandım günlerce beni çok etkiledi evet çok zor durum ama eşinle yakın ol. sürekli eskiyi açma açıp da onun da aklına getirme. sanki olmamış gibi davran ama şunuda sakın unutma hep tedbirli ol evet ona çok güveniyomuşsun gibi davran sürekli bunu ima et ama güvenme hep bi açık kapın olsun.

inşallah biz yanılıyoruzdur ama öyle bişey varsa tabiki biyerde açık verir...
her şekilde hakkında hayırlısı olsun

üzgünüm ama benım fıkrım esın aldatmıs senı ve cok barız ortada sadece kıvırmıs ve sen ınanmıssın

Gorunen koy, kilavuz istemez...
Poyraz inan sana ne diyecegimi bilemiyorum, en iyisi uzaktan takip edeyim konuna.
Allah sabir versin ve yardimcin olsun.

bak ben senin ilk yazdiklarinla demistim ki aaa cok belli ki aldatmis hersey ortada diye ama cocugunun uzerine akli mantigi vcdani olan hic bir ane baba yemin etmezz ager duzgun bir adamsa yemin etmis olamaz yalan yere cocuk uzerine

bak ben senin ilk yazdiklarinla demistim ki aaa cok belli ki aldatmis hersey ortada diye ama cocugunun uzerine akli mantigi vcdani olan hic bir ane baba yemin etmezz ager duzgun bir adamsa yemin etmis olamaz yalan yere cocuk uzerine

bende o lafın üzerine bişey diyemedimya canım.sana hayatımdaki en büyük yemini ediyorum daha ne yapıyım diyo.

canım bende bu sözün üzerine bişey diyemedimya.

cANIM DÜZGÜN BİR ADAM BÜYÜK YEMİN ETMEZ AMA YUVASINI DAĞITMAMAK İÇİ N EDEDEBİLİR.
iNANMIŞ GİBİ YAAPIP TAKİBE DEVAM ET....

artık takipdeyim.bakalım ne olacak.ben burda herkesin yorumunu okuduktan sonra iyice inandım aldattığına.ama geç kaldım.olayları uzatmadım.ben aslında bunun gözünü iyice korkutacaktım.

şmdi kimsenin günahını almayalm bn şüphecii olduğm için inanamzdımda şu tarafıda var sen hiç bi zaman rahatlamıcaksın hep kndinide eşinide üzüceksin hiç bi zaman tam gerçeği bilmediğin için...sevip güeniyorsan unuturm olanı diyorsan devam et...ama niye erkan diye kaydettm o zmn die bi sor !

Eşinin arkadaşının eşine ulaş, her şeyi anlat, 4 ünüz bir aradayken yüzleşme yapın! eğer eşinin arkadaşı suçluysa ve bir arkadaşın dediği gibi karısına da senin eşin için aslında o eşini aldatmaya kalktı ama eşi yakalamış, yuvası bozulmasın diye benmişim gibi söyledik sana laf gelirse inanma gibilerinden bir şeyler demiş olursa da 4ünüz bir aradayken bunu inkar edemez. Bir de ben olsam o telefon açılan malum kadını arar, eşim bana her şeyi itiraf etti, şimdi sıra sende der, ağzını arardım. Ne bileyim ? Aklıma bunlar geldi :44:

arkadas demın de soyledım senın yapman gereken dedıgı beyı esı ıle bırlıkte cagırıp madem aldatan oysa esın o beye ıtıraf ettırmelı her seyı hem de esının onunde...

buda çözüm değil sonuçta arkadaşıyla yüzleşirse eşine diyebilirki durumu idare et eşini aldattı eger idare etmessen ayrılacaklar yuva kurtulsun diyerek yine ortaya bir yalan atabilirler. sonuçta yalan yalanı sürükler mantıklı olarak düşünmek gerekirse erkan beyin arkadaşının eşide durumu çaktırmaya bilir . en güzeli eşinizi sürekli takip etmeniz emin olunki takip ederseniz yakalarsınız.

eşimi seviyorum ama beni gerçekten aldatıysa ben yapamam şimdi bille ona karşı soğuğum şüphelerim var çünkü.nasıl konuştururum o kızı yaa ne olur yardım edin.

olay açığa çıkmasaydı konuşturabilirdin kızı ama bu saatten sonra sadece eşinin leyhine konuşur sanıyorum.

ya kızlar ben şurayı anlayamadım.poyraz eşinin ağzıyla kıza msjlar atıyo ve samimi msjlara dönüyo olay.burası doğru mu?doğruysa zaten aldatmış işte daha neyin kurcalaması delili aranıyo bunu anlayamadım ben ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…